Pro Fit

PRO Fit

“Voor een minder ingevallen gezicht.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Zie jij verslapte of ingevallen wangen wanneer je in de spiegel kijkt?
  • Stoor jij je aan volumeverlies in je gezicht?
  • Ben je flink afgevallen of hebben hormonen voor vertekeningen in je gezicht gezorgd?
  • Heb jij last van een zogenaamd ‘runners face’?
  • Wil jij graag een fris en zacht gezicht met meer volume?

Onze oplossing

Is dit herkenbaar? Of zie je de eerste subtiele tekenen van volumeverlies verschijnen en wil je deze preventief behandelen? Dan kan een PRO Fit combinatiebehandeling voor het hele gezicht de juiste keuze zijn voor jou. Als je ouder wordt krimpt het skelet en neemt zowel de hoeveelheid collageen in je huid, als het onderhuidse vetweefsel in je gezicht af. Dit zorgt voor volumeverlies en een minder elastische huid. Wat betekent dat als je in de spiegel kijkt? We zien vaak mannen en vrouwen bij ons binnenkomen bij wie de jukbenen nog wel gevuld zijn, maar bij wie de huid bij de wangen in gaat vallen. Externe factoren zoals intensief sporten, stress of hormonale veranderingen tijdens een zwangerschap of de menopauze, kunnen dit verergeren. Wat de oorzaak ook is – we kunnen jou gelukkig vaak eenvoudig een gezondere en vollere uitstraling geven, met een mooi en natuurlijk resultaat. Daar bovenop ben je bij ons verzekerd van de allerbeste en veilige zorg.

Wat is PRO Fit - minder ingevallen?

De PRO Fit – minder ingevallen is een combinatiebehandeling van verschillende injectables voor verschillende zones in het gezicht, die speciaal is samengesteld om een ingevallen gezicht weer volume te geven. Met injecties in de wangen kunnen we bijvoorbeeld jouw gezicht meer volume, zachtere vormen geven. Daarnaast kunnen we zorgen voor een lift op bepaalde plaatsen in jouw gezicht. Tijdens een intakegesprek met de arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek, mate van veroudering en welke kenmerken bij jou precies voor een ongewenste uitstraling zorgen. Zo nemen we de PRO Fit behandeling als basis en maken deze op maat voor jou, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk veranderd.

Wat maakt onze PRO behandelingen uniek?

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en verbeterwensen. Vervolgens analyseren we zeer uitgebreid jouw gezicht – we bekijken het totale plaatje en geen detail zal onbesproken blijven. We nemen één van onze PRO behandeling als uitgangspunt en maken deze op maat voor jouw gezicht en wensen. Daarnaast maken we met jou een persoonlijk plan voor de lange termijn. We kijken namelijk graag verder dan één behandeling. Juist door de continuïteit en combinatie van de behandelingen, wordt huidveroudering, volumeverlies en verslapping van onderhuids weefsel effectief afgeremd. Zo combineren we bijvoorbeeld deze PRO fit behandeling met een GLOW huidbehandeling -die de huid onder de ogen verstevigd- en HOME huidverzorgingsproducten die het oplossen van collageen tegengaan. Door behandelingen te combineren die hetzelfde doel nastreven, zorg je voor een sneller en langduriger effect.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het PRO Fit stappenplan

Pre-consult Pre-consult

We beginnen met een telefonisch pre-consult met één van onze beauty consulenten. Tijdens dit consult stellen we je alvast wat vragen over jouw verbeterwensen. Zo kunnen we alvast een inschatting maken welke PRO behandeling het beste aansluit bij jouw wensen en bij welke arts of therapeut we een intake kunnen plannen.

Intake Intake

De intake is met één van onze artsen. Tijdens deze intake zullen we nogmaals samen jouw wensen bespreken en gaan we uitgebreid jouw gezicht analyseren. Zo kunnen we jou goed adviseren op welke plaatsen in het gezicht en welke hoeveelheid injectables we zouden kunnen plaatsen. We stellen ook samen een persoonlijk plan op. We bekijken welke aanvullende- en onderhoudsbehandelingen passend zijn voor optimaal en langdurig resultaat. Zo kunnen we je ook een indicatie van de kosten geven. Mocht je meer baat hebben bij een ooglidcorrectie of voorhoofdslift? Dan zal de arts jou dit ook kunnen adviseren.

Behandeling Behandeling

Op de dag van de behandeling starten we met een kort voorbereidend gesprek en maken we foto’s om later de resultaten met elkaar te kunnen vergelijken. Vervolgens begint de behandeling. We behandelen met ultradunne, holle naaldjes. Doordat deze naaldjes zo dun zijn, kunnen we heel precies werken. Dit type naald heet een canule en deze techniek is extra veilig en de impact is minimaal. Waarom? Omdat de canule de huid eerder wegduwt dan doorboort. Het grote voordeel hiervan is dat jouw gezichtsweefsel op deze manier veel minder beschadigd raakt. Dit is met name heel geschikt voor de wangen. Het betekent voor jou dat je minder kans hebt op blauwe plekjes en je sneller herstelt. Met deze canules injecteren we kleine hoeveelheden fillers op basis van hyaluronzuur op de vastgestelde injectiepunten. Aan de filler is een verdovingsvloeistof toegevoegd, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is.Post-treatment Post-treatment

Je kunt na de behandeling direct naar huis, zonder begeleiding. Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee, welke je rustig na kunt lezen. Direct na de behandeling kunnen kleine of grotere zwellingen zichtbaar zijn afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling. Soms zijn er wat blauwe plekken te zien, soms verschijnen deze na een paar dagen nog. Door de verdoving is het behandelde gebied nauwelijks pijnlijk, maar dit kan wel voor een licht stijf en beurs gevoel zorgen. Je hoeft het behandelde gebied niet te koelen of te masseren. Daarnaast raden we het af om de eerste twee dagen na de behandeling intensief te sporten, naar de zonnebank of sauna te gaan of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Je mag make up dragen, maar breng dit aan met schone materialen. Bescherm het behandelde gebied goed met zonnebrand met factor 50. Mochten zwellingen lang aanhouden of heb je vragen over de nazorg? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de kliniek.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Iedereen herstelt anders van een behandeling met injectables. Over het algemeen kun je na 2 dagen het resultaat al goed zien, maar na een maand is het resultaat pas op zijn mooist. Alle injectables zijn niet-permanent, ofwel tijdelijk. Onze ervaring is dat je ongeveer 8 tot 18 maanden of zelfs langer het effect van een PRO fresh behandeling ziet. Daarna zal dit effect langzaam afnemen. Wil je zo lang mogelijk genieten van het resultaat? Dan raden we aan om injectables te combineren met onze GLOW en HOME behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je huid in goede conditie is en met een gezonde huid geniet je langer van de effecten! Daarnaast adviseren we de behandeling te herhalen. Injectables kunnen namelijk een steeds langduriger resultaat geven wanneer je de behandeling met enige regelmaat herhaalt.

PRO Fit opnemen in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze PRO behandeling bij jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijk jaarplan. Wij adviseren vrijwel altijd om deze PRO behandeling te herhalen én te combineren met één of meerdere van onze GLOW huidtherapie behandelingen en HOME huidverzorgingsproducten. Dit is waarom we het Confidence Booster® jaarplan hebben bedacht. Met een holistische aanpak willen we jou graag een lange termijn plan bieden welke precies is afgestemd op jouw wensen en gezicht. Zo bereiken we samen de mooiste en langste effecten en het meest natuurlijke resultaat.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!