acne littekens

Acne littekens verwijderen met fillers

“Geen putjes meer, maar een egale huid waar je je fijn bij voelt!”

Last van acne littekens en putjes?

Acne littekens zijn het gevolg van de veelvoorkomende huidaandoening acne. Inmiddels heb je misschien geen last meer van de acne zelf, maar wel van de huidbeschadiging die het heeft veroorzaakt op je gezicht. Het is al vervelend genoeg dat je acne hebt gehad, maar wanneer acne littekens nog steeds impact hebben op je zelfvertrouwen – is dat extra vervelend. Gelukkig hoeft dit, met de technieken van nu, niet iets blijvends te zijn. Wil je de putjes in je huid en acne littekens verwijderen? Dat kan!

Acne littekens kun je mooi behandelen met fillers. Acne littekens zijn een soort putjes in de huid. Deze putjes zitten vast aan het onderhuids vetweefsel. Tussen de huid en het onderhuids vetweefsel plaatst de arts met een holle naald (canule) een verdunde filler. Wat is het effect van deze filler? Door de verdunde filler er subtiel in te spuiten, worden de putjes op een zachte manier losgemaakt. Dit heeft een egaliserend effect. De behandeling met fillers is niet ingrijpend, het zorgt voor een verbeterde huidstructuur en een gladde, egale huid, zoals je die zo graag zou willen hebben!

Plan online je consult in
Storende acne littekens in je gezicht Het probleem

Acne littekens ontstaan doordat puistjes zijn gaan ontsteken en zo de huid hebben beschadigd. Het risico op littekens is groter wanneer je: puistjes hebt uitgeknepen, je last hebt van slechte wondgenezing of de ontstekingen zijn blootgesteld aan veel zonlicht. In dat laatste geval zie je naast putjes ook donkere verkleuringen op de huid. Deze verkleuringen kunnen we goed behandelen met onze GLOW Purifying. Wil je de acne putjes behandelen? Gelukkig kan dit, zodat jouw littekens -net als jouw acne- iets van het verleden zijn.

Acne littekens verwijderen in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de verschillen te kunnen zien. Tussen de huid en het vetweefsel brengt de arts met een ultra dunne canule een verdunde filler in. De filler bestaat uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof en een verdunnend middel. De littekens zijn een soort putjes in de huid welke vastzitten aan het onderhuids vetweefsel. Door de filler tussen de putjes te plaatsen, schieten deze zacht los, wat een egaliserend effect heeft.

Na de acne littekens behandelingen met fillers Na de behandeling

Na het behandelen van de acne littekens kunnen er lichte zwellingen en blauwe plekjes te zien zijn op de behandelde plekken. Deze zullen echter snel verdwijnen. Het is belangrijk om de huid niet te masseren. Daarnaast raden we je aan om de eerste 24 uur niet te sporten en de eerste week geen zonnebank, sauna of een behandeling bij de schoonheidsspecialiste te nemen. Bescherm je huid de eerste twee weken bovendien extra goed met een goede zonnefactor.

Egale huid zonder putjes en acne littekens Het resultaat

Je zult direct duidelijk resultaat zien en gedurende 10-12 weken wordt het nog mooier. De filler wordt goed verdeeld op verschillende plekken. Doordat de arts een kleine hoeveelheid filler gebruikt zorgt de behandeling niet voor meer volume, maar voor een mooie opvulling van de putjes. Dit zorgt voor een fraai en heel natuurlijk resultaat. Kijk je na de behandeling in de spiegel dan herken je jouw eigen gezicht helemaal terug, maar dan met een egale huid en verbeterde huidstructuur!

Prijs Tarieven
Fillers
Vanaf
Acne littekens met fillers
€495,-
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen