GLOW mini

GLOW Mini

“Een proefje van onze unieke GLOW treatments.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Ben je op zoek naar een instap behandeling voor wat kleine verbeterwensen?
  • Wil je een voorproefje van onze GLOW behandelingen?
  • Wil je ontdekken of onze behandelingen en werkwijze bij jou passen?
  • Ben je op zoek naar een snelle boost voor een gezonde, egale en frisse huid?

Onze instap huidbehandeling

Als het antwoord op deze vragen ‘ja’ is, dan is een GLOW Mini behandeling waarschijnlijk de juiste keuze voor jou. Je ziet de eerste tekenen van huidveroudering en je bent je aan het oriënteren wat je daar het beste tegen kunt doen. In dat geval zit je hier goed. Een GLOW Mini behandeling is een laagdrempelige eerste kennismaking met de verschillende technieken die we kunnen toepassen zodat jouw huid zo lang mogelijk in topconditie blijft. De perfecte instapbehandeling wanneer je nog niet zo bekend bent met alle mogelijkheden!

Wat is GLOW Mini?

Met de GLOW Mini geven we je een voorproefje van onze meer uitgebreide andere GLOW behandelingen, door één techniek daaruit te kiezen. We kijken naar jouw huidbehoeften en bepalen naar aanleiding daarvan welke techniek we het beste kunnen inzetten voor jouw GLOW Mini. Dat kan bijvoorbeeld een laser IPL (Intense Pulsed Light) behandeling zijn voor couperose of pigmentvlekken, een peeling voor een frisse mooie glow, een dieptereiniging voor de acne gevoelige huid of microneedling met hyaluronzuur voor de vochtarme doffe huid.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van couperose op je wangen, een grovere huidstructuur op je neus en pigmentvlekken op je voorhoofd. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren en bewezen dat we op deze manier voor jouw gezicht een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

De GLOW mini is een mini versie hiervan. We laten je kennis maken met één techniek. Bevalt het? Dan kun je als vervolg een volwaardige GLOW behandeling inplannen! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het GLOW Mini stappenplan

Intake Intake

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We kijken samen naar de behoeftes van jouw huid in je gezicht, hals, decolleté en/of handen op dat moment. We adviseren vervolgens welke skincare en behandeltechniek voor jou en jouw huid op dat moment het meest effectief zal zijn.

Pre-treatment Pre-treatment

Starten met HOME-treatment cosmeceuticals is ideaal in combinatie met de GLOW taste omdat deze cosmeceuticals je huid al sterk kunnen verbeteren. Combineer je deze voorbereidende HOME-treatment met een aantal behandelingen in de kliniek, dan zul je zien dat jouw huid niet alleen rustiger en egaler wordt, maar ook minder snel veroudert. Je zult merken dat je huid soms in een week al verbeterd. Daarnaast stoom je je huid effectief klaar voor de behandelingen die erop volgen, zie je sneller resultaat en verklein je de kans op een huidreactie met het voorbereiden van je huid. Je huid is namelijk al gewend geraakt aan de ingrediënten die zowel in de HOME-treatment producten zitten als ook bij de behandeling in de kliniek worden gebruikt.

Behandeling Behandeling

Bij de intake bepalen we met welke van de onderstaande vier technieken we jouw huid gaan behandelen. Dat kan een laser IPL (Intense Pulsed Light) behandeling zijn, wanneer je bijvoorbeeld wat (pigment)vlekjes wil laten vervagen of minder roodheid in je gezicht wil. Of we voeren een peeling uit, dit is aan te raden wanneer je dode huidcellen wil laten verwijderen, een grove huidstructuur of wat fijne lijntjes wil aanpakken. Een dieptereiniging is een goede methode wanneer je last hebt van acne of andere onzuiverheden in je gezicht. Microneedling met hyaluronzuur zetten we in voor een droge huid of vochtarme huid. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Post-treatment Post-treatment

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee, zodat je precies weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat je je huid rust gunt. De bijverschijnselen van de behandeling zullen minimaal zijn. Na de peeling kan de huid korte tijd wat strakker aanvoelen. Pigmentvlekken kunnen na de IPL behandeling tijdelijk donkerder kleuren voordat ze vager worden. Na een dieptereiniging of microneedling kan je huid enkele dagen wat roder zijn en wat droger aanvoelen. Vermijd in de eerste week na de behandeling peelende crèmes, scrubs en maskers met veel parfum. Zorg ook dat je gedurende vier weken niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. Met speciaal voor jouw huid geselecteerde HOME-treatment producten zorg je voor passende nazorg thuis. Heb je vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Je huid heeft een opfrisser gekregen. Voor een langdurig resultaat en een blijvend verbeterde huidconditie, adviseren we om verder te gaan met onze andere GLOW behandelingen en deze met enige regelmaat te herhalen. Zodat je je huid blijvend in een goede conditie kunt houden en het geheel wordt aangepakt

Prijzen Tarieven
Zones
Losse behandeling
Per 4 (10% korting)
Hals
€99,-
€89,- (€356,- totaal)
Rondom de mond
€99,-
€89,- (€356,- totaal)
Handen
€99,-
€89,- (€356,- totaal)
Decolleté
€149,-
€134,- (€536,- totaal)
Wangen
€149,-
€134,- (€536,- totaal)
Half gelaat
€149,-
€134,- (€536,- totaal)
Full face
€199,-
€179,- (€716,- totaal)
Hals en decolleté
€199,-
€179,- (€716,- totaal)

GLOW Mini in jouw Confidence Booster® jaarplan?

Wat als de GLOW mini goed is bevallen – hoe ga je verder? Dan maken we samen een persoonlijk plan met de passende GLOW behandelingen voor jouw huid. We bepalen welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen.

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!