Onze werkwijze

“We luisteren naar jouw wensen en stellen een speciaal voor jou, op maat gemaakt behandelplan samen”

Tijdens een eerste consult gaan we uitgebreid in op jouw wensen en kijken we of de behandeling die je in gedachten hebt ook aan jouw verwachtingen kan voldoen. Op basis daarvan maken we een persoonlijk behandelplan, waarin we natuurlijk ook de langere termijn resultaten aanpakken. Daarbij werken we met de modernste technieken en gebruiken we alleen de allerbeste producten.

Vaak heb je je al goed georiënteerd en weet je precies welke behandeling je zou willen voordat je bij ons langskomt. Toch is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat de behandeling die je voor ogen hebt misschien niet aansluit op wat je in gedachten had, maar dat we met andere opties komen voor een nog mooier resultaat. Uiteraard gaat alles in overleg en zal er een zo passend mogelijk advies worden gegeven. Niet alleen om de huid mooier te maken, maar ook preventief op anti-aging gebied. Uitgangspunt bij alle behandelingen is een frisse en natuurlijke uitstraling. Trends in de cosmetische geneeskunde worden nauwlettend in de gaten gehouden, maar we blijven kritisch en doen niet aan overbehandeling.

Consult en behandelplan

Tijdens een eerste consult in onze kliniek in Rotterdam of Nijmegen bespreken we jouw wensen en kijken we naar de anatomie van je gezicht, je huidstructuur en de conditie van je huid. Vervolgens maken we een persoonlijk behandelplan. Dit kan bij iedereen anders uitpakken, omdat ieder gezicht anders is. We bespreken de risico’s en maken ook een plan voor de langere termijn. Het eerste consult is overigens vrijblijvend en gratis.

Vragen en resultaten

Heb je vragen? We nemen alle tijd om deze te beantwoorden en je deskundig te adviseren. Het is belangrijk om voor ogen te houden dat we samen voor het beste en meest natuurlijke resultaat op de langere termijn gaan. De juist combinatie van verschillende behandelingen is dus heel belangrijk. Verwacht niet in té snel een eindresultaat, want de huid heeft tijd nodig om collageen aan te maken en rimpels steeds meer te laten vervagen. We beloven je: na elke behandeling wordt het resultaat mooier.