Onze werkwijze

Onze werkwijze

“We luisteren naar jouw wensen en stellen een speciaal voor jou, op maat gemaakt behandelplan samen.”

Consult en behandelplan

Tijdens een eerste consult in één van onze klinieken bespreken we jouw wensen en kijken we naar de anatomie van je gezicht, je huidstructuur en de conditie van je huid.  Op basis daarvan maken we een persoonlijk behandelplan, waarin we natuurlijk ook de lange termijn resultaten aanpakken. Daarbij werken we met de modernste technieken en gebruiken we alleen de allerbeste producten.

Vaak heb je je al goed georiënteerd en weet je precies welke behandeling je zou willen voordat je bij ons langskomt. Toch is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat de behandeling die je voor ogen hebt misschien niet aansluit op wat je in gedachten had, maar dat we met andere opties komen voor een nog mooier resultaat. Uiteraard gaat alles in overleg en zal er een zo passend mogelijk advies worden gegeven. Niet alleen om de huid mooier te maken, maar ook preventief op anti-aging gebied. Het uitgangspunt bij alle behandelingen is een frisse en natuurlijke uitstraling. Trends in de cosmetische geneeskunde worden nauwlettend in de gaten gehouden, maar we blijven kritisch en doen niet aan overbehandeling.

Het Confidence Booster® concept

De Confidence Booster® is een persoonlijk jaarplan dat bestaat uit een combinatie van PRO (injectables), GLOW (huidtherapie) en HOME (skincare). Ervaring leert namelijk dat een combinatie van injectable- en huidtherapiebehandelingen met dagelijks gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten elkaar sterk aanvullen. Deze gouden combinatie zorgt voor de snelste, mooiste en meest langdurige resultaten.

Lees meer over de Confidence Booster®

Vragen en resultaten

Heb je vragen?
We nemen alle tijd om deze te beantwoorden en je deskundig te adviseren. Het is belangrijk om voor ogen te houden dat we samen voor het beste en meest natuurlijke resultaat op de langere termijn gaan. De juist combinatie van verschillende behandelingen is dus heel belangrijk. Verwacht niet té snel een eindresultaat, want de huid heeft tijd nodig om collageen aan te maken en rimpels steeds meer te laten vervagen. We beloven je: na elke behandeling wordt het resultaat mooier.

Neem contact met ons op