Ervaringen

‘’Lees hier onze klant ervaringen’’
Noëlle deelt haar ervaring:

“Ik ben eigenlijk nog meer tevreden de kliniek uitgelopen als dat ik vooraf had verwacht. Ik ben super blij met het resultaat!”

Lees meer
Deze klant deelt haar ervaring:

“Ik stoorde me aan mijn gezicht als ik ’s ochtends in de spiegel keek. Nu ben ik weer blij met mijzelf. Fijne behandeling, behandelaar en resultaat.”

Lees meer
Onze klant zegt:

“Ik heb altijd al een deuk in mijn voorhoofd gehad waar ik me regelmatig aan irriteerde. Toen ik hoorde van de mogelijkheid om dit te verhelpen, heb ik dit meteen laten doen.”

Lees meer
Suzanne vertelt:

“Ik ben zo tevreden met het resultaat, het resultaat is echt geweldig. Ze noemen het de ‘Confidence Booster’ en ik merk dat ik ook echt zoveel extra zelfvertrouwen heb gekregen.”

Lees meer
Onze klant zegt:

“Ik vond het enorm fijn dat er van tevoren foto’s gemaakt werden en er echt gekeken werd naar wat mij stoorde en hoe dit opgelost kon worden.”

Lees meer
Onze klant deelt zijn verhaal:

”Dankzij dokter Shai is mijn gezicht in evenwicht. Ik vind het fijn dat er wordt meegedacht over hoe je het meest natuurlijke resultaat kunt behalen.”

Lees meer
Review over Liquid Facelift:

”Mijn huid voelt strakker aan en de vermoeidheid is uit mijn gezicht. Daarnaast ben ik van mijn hoofdpijn klachten af. Ik ben heel blij met het resultaat!”

Lees meer
Onze klant zegt:

”Sinds mijn kin-correctie ga ik met een opgeheven hoofd door het leven. Ik wil me niet meer verbergen, zoals voor de behandeling. Ik voel me zelfverzekerder.”

Lees meer
Onze klant zegt:

”Dankzij mijn bovenooglidcorrectie heb ik meer energie gekregen. Ik was vroeger vaak moe, maar ben nu veel bezig met sporten en bewegen. Het resultaat is echt life-changing!”

Lees meer