Botox afhangende wenkbrauwen

“Voor een frisse oogopslag”

Een frisse oogopslag is essentieel voor een uitgeruste, jeugdige uitstraling. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op je oogopslag, zoals wallen of donkere kringen onder je ogen, kraaienpootjes en lachrimpeltjes, maar zeker ook de stand van je wenkbrauwen. Misschien ben je met lage wenkbrauwen geboren en is het genetisch, misschien zijn je wenkbrauwen meer gaan hangen omdat je ouder bent geworden. Hoe dan ook, afhangende wenkbrauwen zorgen helaas vaak voor een vermoeide uitstraling en je kunt er zelfs fysiek last van hebben vanwege een drukkend gevoel op je ogen. Ben je daar klaar mee? Ben je het zat om te horen dat je er zo moe uitziet? Wanneer je wenkbrauwen nog niet heel zwaar hangen, maar je het wel duidelijk voelt en kunt zien, kan een wenkbrauwlift door middel van botox uitkomst bieden. Er komt geen chirurgische ingreep aan te pas, je staat binnen een kwartier weer buiten! Heb je last van zwaar hangende wenkbrauwen en zijn ook je oogleden gaan overhangen, dan is wellicht een ooglidcorrectie een betere oplossing.

Wat kost een wenkbrauwlift met botox? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Botox afhangende wenkbrauwen voor en na foto

Kraaienpootjes en wenkbrauwen voor- en na foto

Afhangende wenkbrauwen

Afhangende wenkbrauwen worden met name veroorzaakt door de spieren rondom de ogen en het voorhoofd. Deze spieren trekken de wenkbrauwen iets naar beneden. Het resultaat is een wat sombere blik en een vermoeide uitstraling. Dat is goed te behandelen met botox. Met een botox injectie bij de wenkbrauwen zal het spiertje dat de wenkbrauwen omlaag trekt, verslappen. De wenkbrauwen worden daardoor als het ware gelift. Dankzij een wenkbrauwlift zul je er direct weer frisser en uitgeruster uitzien.

Wenkbrauwlift met botox in Rotterdam of Nijmegen

Dankzij een behandeling met botox kunnen we je wenkbrauwen liften zonder operatie. De wenkbrauwen worden ‘op hun plek’ gehouden door een dieperliggende spier. Door deze spier iets te ontspannen met botox brengen we de spieren in dit gebied weer in balans waardoor de wenkbrauw iets gelift wordt. De behandeling duurt slechts vijf minuten en is vrijwel pijnloos omdat je huid tijdens de botox behandeling gekoeld wordt. Het resultaat is na ongeveer een week zichtbaar en zal een maand of drie tot vier effect hebben. Als je de behandeling regelmatig herhaalt, dan blijft het resultaat steeds langer zichtbaar.

Na de wenkbrauwlift behandeling met botox

We raden je aan om de eerste dagen na de behandeling even te wachten met sporten. Verder is er nauwelijks ‘downtime’. Het kan zijn dat er een kleine bloeduitstorting ontstaat op de plek waar de prikjes zijn gegeven, maar dat kun je als je wilt camoufleren met wat make-up.

Resultaat wenkbrauwlift met botox

Een wenkbrauwlift geeft een mooie, frisse uitstraling en een open blik. Je hoeft niet bang te zijn voor een te glad voorhoofd of een uitdrukkingsloos gezicht. Bij de Van Rosmalen Kliniek zorgen we ten alle tijden voor een natuurlijk resultaat. Het zal anderen niet opvallen dat je ‘iets hebt laten doen.’

Botox afhangende wenkbrauwen voor en na foto’s