Skinbooster

Skinbooster

“Voor een ‘flawless skin’; een gehydrateerde, sterke en gladde huid!”

Last van een droge, doffe huid met (opkomende) fijne lijntjes?

Wil jij afkomen van een droge of doffe huid en je huid een diepe hydratatie boost geven? Een Skinbooster behandeling zorgt voor een zichtbare huidverbetering, waarbij de huid weer zijn gezonde, mooie glow terugkrijgt. Dit resulteert in een jeugdige en frisse uitstraling!

Deze behandeling werkt op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof met een hydraterende werking, daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid collageen en het aantal elastinevezels af, waardoor de huid elasticiteit en volume verliest. Ook neemt het hyaluronzuur af, waardoor de huid droger wordt. Je zult hierdoor merken dat de huid slapper wordt en er sneller rimpels of fijne lijntjes ontstaan. Door een Skinbooster behandeling te ondergaan, wordt het volume en elasticiteit van de huid teruggebracht en vervagen fijne lijntjes.

Skinboosterbehandelingen voor het gezicht, hals, decolleté en/of handen

1. Skinbooster Light: Profhilo

 • Hydratatie huid
 • Verbetering kwaliteit van de huid
 • Het effect blijft ca. 6 maanden aanhouden

2. Skinbooster Extra: Belotero® Revive

 • Hydratatie huid
 • Verbetering kwaliteit van de huid
 • Minder verslapping
 • Het effect blijft ca. 9 maanden aanhouden

3. Skinbooster Premium: Juvéderm® Volite

 • Hydratatie huid
 • Verbetering kwaliteit van de huid
 • Minder verslapping
 • Verzacht lijntjes
 • Het effect blijft ca. 9 maanden aanhouden
 • Ook geschikt voor droge lippen; hydrateert de lippen zonder deze te veranderen van vorm of volume

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in
Een droge, doffe huid met (opkomende) fijne lijntjes Het probleem

Voel jij dat de elasticiteit en soepelheid van je huid is afgenomen, waardoor je huid slap, dof of zelfs droog aanvoelt? Dan is een Skinbooster de perfecte oplossing voor jou! Wanneer de huid ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. Dit is een lichaamseigen stof met een hydraterend vermogen. Hyaluronzuur zorgt er daarnaast ook voor dat je huid collageen aanmaakt, wat zorgt voor een stevige huid.

Bekijk hier het filmpje over het verouderingsproces van het gezicht:

Droge lippen

Wist jij dat lipfillers ook worden ingezet voor hydratatie van de lippen? Skinbooster Volite valt daarentegen wel onder de categorie fillers en blijft daarom tot circa 1 jaar zitten. Het geeft echter geen volume, maar juist stevigheid en hydratatie; zoals je van een Skinbooster gewend bent. Deze behandeling is daarom geschikt voor mensen die tevreden zijn over hun lippen, maar wel merken dat ze wat slapper worden of droger aanvoelen. Ook is het een heerlijke instapbehandeling voor mensen met dunne lippen, waarbij we de contouren behandelen met Volbella en de body met Volite. Dit zorgt voor een subtiele vulling in volume en een groot verschil hydratatie en stevigheid.

Wat is een Skinbooster en hoe werkt het? De behandeling

Deze behandeling kun je effectief inzetten voor veel verschillende huidzones. Voor het gezicht, voor de lippen, maar ook voor de hals, het decolleté en de handen. De behandeling duurt ongeveer een half uur. Een Skinbooster is een dunne filler met hyaluronzuur als basis. Wij werken met verschillende Skinbooster merken, namelijk Profhilo, Juvéderm® Volite, Belotero® Revive. Afhankelijk van jouw huidconditie en huidwensen kiezen wij de meest geschikte Skinbooster type voor jouw huid uit. De hyaluronzuur filler wordt met een serie micro-injecties in meerdere huidzones geplaatst. Zo wordt de huid met deze lichaamseigenstof van binnenuit verbeterd.

Een Skinbooster gaat goed samen in combinatie met huidtherapeutische behandelingen voor het gezicht, hals en decolleté. Uit jarenlange ervaring van onze cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten is gebleken dat een combinatie van cosmetische en verschillende huidtherapeutische behandelingen voor het beste resultaat zorgen. Een Skinbooster in combinatie met een peeling, microneedling en/of laser bijvoorbeeld. Een peeling verwijdert de dode huidcellen en daarmee oneffenheden in je huid, een laserbehandeling zorgt voor extra verstrakking van je huid en egaliseert de teint van de huid, terwijl een Skinbooster voor een extra gehydrateerde en stevige huid zorgt. Een win-win-situatie dus!

Na een Skinbooster behandeling Na de behandeling

Na de behandeling heb je weinig tot geen hersteltijd. Dit verschilt per persoon. Direct na de behandeling kan er wat zwelling optreden in het behandelde gebied. Dit trekt binnen enkele dagen weer weg. Vermijd in de eerste week na de behandeling peelende crèmes, en scrubs. Zorg ook dat je niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. Bescherm je huid dagelijks met een goede zonbescherming. Met onze POST-treatment producten die je worden geadviseerd door de arts zorg je voor passende nazorg thuis.

Frissere en jeugdigere uitstraling Het resultaat

Een skinbooster zorgt voor een langdurige, diepe hydratatie van de huid en een algehele huidverbetering van het gezicht, hals, decolleté en/of handen. Fijne lijntjes vervagen, poriën verfijnen en oneffenheden, zoals littekens verminderen. Daarnaast wordt de huid gladder, sterker en soepeler, waardoor je een frissere en jeugdigere uitstraling krijgt.

Voor een optimaal en langdurig resultaat adviseren wij bij de eerste behandeling om de Skinbooster na 4 weken te herhalen.

Om het resultaat te onderhouden dient de behandeling na 6-9 maanden herhaald te worden. De Profhilo na ca. 6 maanden en de Revive en Volite na ca. 9 maanden.

Tarieven Tarieven
Skinbooster
Per behandeling (2 ml)
Skinbooster Light - Profhilo
€349,-
Skinbooster Extra - Belotero® Revive
€699,-
Skinbooster Premium - Juvéderm® Volite
€875,-

Voor een optimaal en langdurig resultaat adviseren wij bij de eerste behandeling om de Skinbooster na 4 weken te herhalen.

Skinbooster Light: Hydratatie huid, verbetering kwaliteit van de huid, het effect blijft ca. 6 maanden aanhouden

Skinbooster Medium: Hydratatie huid, verbetering kwaliteit van de huid, minder verslapping, het effect blijft ca. 9 maanden aanhouden

Skinbooster Premium: Hydratatie huid, verbetering kwaliteit van de huid, minder verslapping, verzacht lijntjes, het effect blijft ca. 9 maanden aanhouden, ook geschikt voor droge lippen, hydrateert de lippen zonder deze te veranderen van vorm of volume

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een Skinbooster behandeling?

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Bij een Skinbooster behandeling wordt er een filler op basis van hyaluronzuur met een serie micro-injecties in meerdere huidzones geplaatst, dit kan zijn in het gezicht, maar ook de hals, decolleté en/of handen zijn huidzones die kunnen worden behandeld met een Skinbooster. Afhankelijk van jouw huidconditie en huidwensen wordt er door de specialist gekeken naar de filler die het beste geschikt is voor het verbeteren van jouw huid.

Wanneer kies ik voor een Skinbooster behandeling?

Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Dit is een lichaamseigen stof, die de hydratatie van de huid op peil houdt. De afname van hyaluronzuur zorgt niet alleen voor een verslechterde hydratie, maar ook voor vermindering van volume en elasticiteit in de huid. Het gevolg hiervan is dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaarder worden. Ook kan de huid dof, slap en droog aanvoelen. Bij een Skinbooster behandeling wordt de lichaamseigen stof hyaluronzuur van binnenuit verbeterd, waardoor de hydratatie en versteviging zal toenemen en je huid haar frisse en jonge uitstraling terugkrijgt.

Is een Skinbooster behandeling pijnlijk?

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een ultradun naaldje. Het hyaluronzuur wordt dus doormiddel van kleine prikjes in de huid geïnjecteerd.  De Skinbooster behandeling kan hooguit wat gevoelig zijn, maar wordt vaak niet als pijnlijk ervaren.

Hoelang duurt een Skinbooster behandeling?

Deze behandeling duurt ongeveer een halfuur.

Na hoeveel tijd ben ik weer toonbaar na een Skinbooster behandeling?

De Skinbooster behandeling heeft vrijwel geen hersteltijd, waardoor je direct na de behandeling weer toonbaar bent. Wel kan er wat zwelling opspelen in de zones die zijn behandeld. Dit kan zich uiten in bobbeltjes bij de hals bijvoorbeeld, maar dit zal binnen enkele uren afnemen.

Hoe weet ik welke Skinbooster behandeling het beste bij mij past?

Ons team van specialisten staat voor je klaar om tijdens een vrijblijvend consult een passend en op maat gemaakt advies te geven. Hierbij wordt er rekening gehouden met jouw wensen, het behandeldoel en het resultaat voor de lange termijn. Ook zullen zij meer toelichting geven op de verschillende mogelijkheden voor een Skinbooster behandeling: Skinbooster Light: Profhilo, Skinbooster Extra: Belotero® Revive en Skinbooster Premium: Juvéderm® Volite.

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet na een Skinbooster behandeling?

Bij een Skinbooster behandeling wordt er gebruik gemaakt van een filler. Een filler geeft vrijwel direct resultaat in tegenstelling tot botox die een inwerktijd van twee weken kent. Je zult vrijwel direct merken dat je huid gehydrateerd is en daardoor ook haar stevigheid krijgt. Dit zal zich uiten in het zichtbaar minder worden van fijne lijntjes, grove poriën en oneffenheden, zoals littekens. De huid wordt gladder, sterker en soepeler, waardoor je weer met een frisse blik en jeugdige uitstraling door het leven kan!

Hoelang blijft het resultaat van een Skinbooster behandeling zichtbaar?

Het resultaat van deze behandeling is tijdelijk. Voor een optimaal en langdurig resultaat adviseren wij je om 4 weken na de eerste behandeling terug te komen voor een herhaal behandeling. Dit geldt alleen voor de beginfase van de Skinbooster. Het eindresultaat zal hierdoor 6 tot 9 maanden zichtbaar zijn. Om het resultaat te behouden kun je ervoor kiezen om na deze 6 tot 9 maanden terug te komen en de behandeling te herhalen.

Welke behandelingen sluiten goed aan op een Skinbooster behandeling?

Een Skinbooster kent een goede samenwerking met huidtherapieën voor het gezicht, hals en decolleté. Zo is een peeling geschikt voor het verwijderen van dode huidcellen en daarmee oneffenheden in je huid, en kunnen een microneedling- en laserbehandelingen zorgen voor verstrakking en egalisatie van de huid. Een Skinbooster biedt daarbij extra hydratie en versteviging. Kortom de ‘golden key’ als het gaat om huidverbetering!