Fillers afhangende mondhoeken

“Een vriendelijke glimlach doet wonderen”

Wanneer je mondhoeken naar beneden hangen – of dat nu komt door erfelijke factoren of door huidveroudering – zul je regelmatig de vraag krijgen waarom je zo chagrijnig en ontevreden kijkt. Heel vervelend, want vaak voel je je helemaal niet zo, en ga je daarom krampachtig glimlachen. Terwijl een natuurlijke lach wonderen kan doen! Een behandeling met fillers biedt uitkomst. Door jouw afhangende mondhoeken te corrigeren zal die droevige uitstraling verdwijnen en hoef je je gezicht niet meer in een onnatuurlijke glimlach te plooien. Veel van onze cliënten die deze behandeling hebben gedaan, voelen zich bovendien een stuk opgewekter. Je spiegelbeeld heeft nu eenmaal invloed op je gemoedstoestand en wanneer je last hebt van afhangende mondhoeken, kan dat ook echt gevolgen hebben op je humeur. De behandeling van marionetlijnen met fillers wordt vaak gecombineerd met een neus-lippenplooi behandeling of een botox behandeling. Zo krijg je een nog mooier resultaat. Tijdens een persoonlijk consult zullen we uitgebreid met je bespreken wat voor jou het beste zal werken.

Wat kost een filler behandeling om afhangende mondhoeken te corrigeren? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Afhangende mondhoeken voor en na foto

Fillers lippen mondhoeken voor- en na foto

Afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken worden met name veroorzaakt door huidveroudering. De huid in het gebied bij de mond verliest elasticiteit en volume, waardoor de mondhoeken gaan hangen. Het resultaat is een verdrietige blik of een boze uitstraling. Dat is gelukkig goed te behandelen met botox.

Afhangende mondhoeken corrigeren met fillers in Rotterdam of Nijmegen

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort, voorbereidend gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Daarna begint de behandeling. Met een ultradun naaldje geven we een aantal prikjes in de mondhoeken en zullen we de filler vloeistof licht inmasseren. De afspraak zal ongeveer een half uur duren, de behandeling zelf zo’n tien minuten. Vaak raden we een combinatie met een neus-lipplooi behandeling aan, soms ook met een behandeling van de wangen, jukbeenderen en/of kaaklijn, maar dat verschilt per persoon.

Na de afhangende mondhoeken fillerbehandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de plek waar de prikjes zijn gegeven. Als je dat wilt, kun je dit met een beetje make-up camoufleren. We raden je aan om de dagen na de filler behandeling felle zon en andere schoonheidsbehandelingen te vermijden.

Resultaat afhangende mondhoeken behandeling

De diepe lijnen naast je mond vervagen, je mond krijgt weer een natuurlijke, opgewekte stand en je krijgt een uitgeruste en montere uitstraling. Je hoeft niet bang te zijn dat je je mimiek verliest, want bij de Van Rosmalen Kliniek zorgen wij er altijd voor dat het resultaat natuurlijk en subtiel is. Daarom kijken we van te voren goed naar jouw unieke gezichtsvorm. Je zult lang plezier hebben van deze behandeling, maar voor een mooi en langdurig resultaat adviseren je de behandeling op gezette tijden te herhalen. Daarover informeren we je natuurlijk uitgebreid in de kliniek.

Afhangende mondhoeken voor en na foto’s