hangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken

“Een vriendelijke glimlach doet wonderen!”

Stoor jij je aan een chagrijnige uitstraling?

Mondhoeken corrigeren

Heb jij ook last van afhangende mondhoeken? Of dat nu komt door erfelijke factoren of door huidveroudering, je zult regelmatig de vraag krijgen waarom je zo chagrijnig en ontevreden kijkt. Heel vervelend, want vaak voel je je helemaal niet zo en ga je daarom krampachtig glimlachen. Terwijl een natuurlijke lach wonderen kan doen! Een behandeling met fillers biedt uitkomst. Door je mondhoeken te corrigeren zal die droevige uitstraling verdwijnen en hoef je je gezicht niet meer in een onnatuurlijke glimlach te plooien.

Mooi en natuurlijk resultaat

Veel van onze cliënten die deze behandeling hebben gedaan, voelen zich bovendien een stuk opgewekter. Je spiegelbeeld heeft nu eenmaal invloed op je gemoedstoestand en wanneer je last hebt van afhangende mondhoeken, kan dat ook echt gevolgen hebben op je humeur. De behandeling van marionetlijnen met fillers wordt vaak gecombineerd met een neus-lippenplooi behandeling of een botox behandeling. Zo krijg je een nog mooier resultaat. Tijdens een persoonlijk consult zullen we uitgebreid met je bespreken wat voor jou het beste zal werken.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je afspraak in
Afhangende mondhoeken Het probleem

Afhangende mondhoeken worden met name veroorzaakt door huidveroudering. De huid in het gebied bij de mond verliest elasticiteit en volume, waardoor de mondhoeken gaan hangen. Het resultaat is een verdrietige blik of een boze uitstraling. Dat is gelukkig goed te behandelen door de mondhoeken te corrigeren met fillers!

Bekijk hier het filmpje over het verouderingsproces van het gezicht:

Afhangende mondhoeken corrigeren met fillers in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Met een ultradun naaldje geven we een aantal prikjes in de mondhoeken en zullen we de filler licht inmasseren. Het consult zal ongeveer een half uur duren, de behandeling zelf zo’n tien minuten. Vaak raden we een combinatie met een neus-lipplooi behandeling aan, soms ook met een behandeling van de wangen, jukbeenderen en/of kaaklijn, maar dat verschilt per persoon.

Na de filler behandeling voor afhangende mondhoeken Na de behandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de plek waar de prikjes zijn gegeven. Als je dat wilt, kun je dit met een beetje make-up camoufleren. We raden je aan om de dagen na de filler behandeling felle zon en andere schoonheidsbehandelingen te vermijden.

Vriendelijke en opgewekte glimlach Het resultaat

De diepe lijnen naast je mond vervagen, je mond krijgt weer een natuurlijke, opgewekte stand en je krijgt een uitgeruste en montere uitstraling. Je hoeft niet bang te zijn dat je je mimiek verliest, want bij de Van Rosmalen Kliniek zorgen wij er altijd voor dat het resultaat natuurlijk en subtiel is. Daarom kijken we van te voren goed naar jouw unieke gezichtsvorm. Je zult lang plezier hebben van deze behandeling, maar voor een mooi en langdurig resultaat adviseren je de behandeling op gezette tijden te herhalen. Daarover informeren we je natuurlijk uitgebreid in de kliniek.

Prijzen Tarieven
Fillers
Vanaf
Mondhoeken liften
€875,-
Mondhoeken liften en plooi vullen tot kaaklijn
€1.695,-

Wij werken met de volgende soorten fillers.

Juvederm: Ultra smile, Ultra 3, Ultra 4, Voluma, Volbella, Volift, Volux
Belotero: Balance, Soft, Volume, Intense
Skinbooster: Volite, Prophilo, Revive

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een filler behandeling voor afhangende mondhoeken?

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek maken we foto’s die de behandeld arts met je zal bekijken en bespreken. Hierbij wordt ook jouw behandelwens en doel uitvoerig doorgenomen. Het consult is geheel vrijblijvend. Hierna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Met een ultradunne canule geven we een aantal prikjes in de mondhoeken en zullen we de filler vloeistof licht inmasseren.

Wanneer kies ik voor een filler behandeling tegen afhangende mondhoeken?

Afhangende mondhoeken worden met name veroorzaakt door huidveroudering. De huid in het gebied bij de mond verliest elasticiteit en volume, waardoor de mondhoeken gaan hangen. Het resultaat is een sombere blik of een boze uitstraling.

Is een filler behandeling om afhangende mondhoeken tegen te gaan pijnlijk?

Met een ultradun naaldje geven we een aantal prikjes in de mondhoeken en zullen we de filler vloeistof licht inmasseren, daarnaast gebruiken we tijdens de filler behandeling eventueel een verdoving, mocht je dit graag willen. In de filler zelf zit namelijk ook al een verdoving. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos.

Hoelang duurt een filler behandeling tegen afhangende mondhoeken?

Deze behandeling duurt ongeveer een half uur.

Na hoeveel tijd ben ik weer toonbaar na een filler behandeling tegen afhangende mondhoeken?

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een kleine blauwe verkleuring te zien zijn op de behandelde plekken, maar dit zal snel verdwijnen. Je kan na de behandeling gewoon verder met je dagelijkse bezigheden.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Een filler op basis van hyaluronzuur in de afhangende mondhoeken blijft ongeveer 8-18 maanden zitten. Dit is een gemiddelde en kan per individu verschillen. Doordat hyaluronzuur een lichaamseigenstof is, wordt dit vanzelf door het lichaam afgebroken en zullen de mondhoeken weer hun oude stand aannemen. Wij raden dan ook aan om tijdig terug te komen voor een herhaalbehandeling om het resultaat te verlengen.