Wat zijn fillers?

“Fillers zorgen voor natuurlijk volume. Rimpels vervagen en je contouren worden jeugdiger”

Ideaal voor de behandeling van volumeverlies én meer!

Injectables op basis van hyaluronzuur, ook wel vullers of fillers genoemd, zijn ideaal om jouw uiterlijk op een subtiele en natuurlijke manier weer een uitgeruste en frisse uitstraling te geven. De fillers die wij gebruiken zijn altijd tijdelijk en kunnen op twee manieren worden toepast. Enerzijds kunnen we met fillers statische rimpels opvullen, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Met fillers kunnen gezichtsrimpels, zoals rimpeltjes in de bovenlip, de neus-lippenplooi of diepe lijnen in je hals en decolleté worden opgevuld. Anderzijds zijn fillers ook heel geschikt om de contouren van je gezicht te verfraaien en volume toe te voegen. Zo kunnen we met fillers ingevallen slapen of ingevallen wangen meer volume geven, wat zorgt voor een zachtere uitstraling. Met fillers kunnen we tevens mooie, vollere lippen creëren, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Zelfs een neuscorrectie of kincorrectie behoort tot de mogelijkheden, zonder dat er een operatie aan te pas hoeft te komen. Een andere populaire toepassing van fillers is de liquid facelift, waarmee je gezicht compleet wordt opgefrist. Je huid wordt stralender, je contouren worden strakker en je ziet er weer jaren jonger uit. Een geweldig alternatief voor een operatieve facelift! “Cosmetisch artsen KNMG”: Dokter Annemarie van Rosmalen en Dokter Shai Rambaran zijn dé specialisten voor filler behandelingen met een natuurlijk resultaat. Interesse in een persoonlijk, gratis consult? Maak hier een afspraak en we helpen je graag verder.

Juvederm fillers

Zo werken fillers

Een filler bestaat uit een veilige en afbreekbare substantie (hyaluronzuur). Hyaluronzuur is een eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt. Het is onderdeel van onze huid en zorgt voor hydratatie en de aanmaak van collageen. Tevens is het een hoofdbestanddeel van de vloeistof waardoor onze gewrichten soepel kunnen bewegen en zorgt het onder meer voor processen als wondgenezing en volume. Waar botox de spieren als het ware ontspant, zorgen fillers voor meer volume en opvulling, waardoor diepe lijnen, fijne rimpels en schaduwen in je gezicht verdwijnen. Zo krijg jij op een subtiele manier je jeugdige, uitgeruste uitstraling weer terug. Bij de Van Rosmalen kliniek werken we met fillers van kwalitatief hoogwaardige merken zoals Juvéderm, Belotero en Radiesse. Deze fillers, ook wel injectables genoemd, zijn 100% veilig en hebben een lange levensduur, maar zijn niet permanent. Je kunt er dus altijd voor kiezen of je het resultaat wilt handhaven. Daarover adviseren we je natuurlijk uitgebreid in onze kliniek.

Een mooi en natuurlijk resultaat

Een filler wordt met een dun naaldje in je huid geïnjecteerd, op zorgvuldig gekozen plekken. Het vullen van de zijkanten van je gezicht en kaaklijn zorgen bijvoorbeeld voor strakkere contouren, met het vullen van de neus-lippenplooi en het gebied onder het jukbeen verdwijnt de vermoeidheid en scherpte uit je gezicht. Het resultaat van een filler behandeling is direct zichtbaar. De behandeling duurt zo’n vijftien minuten, een behandeling van meerdere gezichtszones tegelijk duurt iets langer. Om ervoor te zorgen dat de behandeling op een ontspannen en pijnloze manier gebeurt, gebruiken we verschillende methoden zoals het koelen van de huid, verdovende crèmes of een lichte lokale verdoving. Een behandeling met fillers geeft tussen de zes à twaalf maanden een mooie correctie. Hierna zal het effect langzaam verminderen. We beloven je dat je niet bang hoeft te zijn voor een onnatuurlijk resultaat. Wij zorgen er simpelweg voor dat je je weer mooi en zelfverzekerd zult voelen.