Fillers

Fillers & Injectable behandelingen

“Fillers zorgen voor natuurlijk volume. rimpels vervagen en je contouren worden jeugdiger.”

Wat kan de Van Rosmalen Kliniek voor je betekenen?

+ Liquid facelift

Een liquid facelift is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van fillers om het volume in het gezicht weer terug te krijgen en om lichte tot matige verslappingen in het gelaat weer te herstellen.

Meer over de behandeling
+ Afhangende mondhoeken

Heb jij ook last van afhangende mondhoeken – of dat nu komt door erfelijke factoren of door huidveroudering komt. Deze behandeling laat die droevige uitstraling verdwijnen en geeft je natuurlijke uitstraling terug.

Meer over de behandeling
+ Wallen verwijderen

Wallen, diepe traangootjes en donkere kringen onder je ogen kunnen je een vermoeid uiterlijk geven. Dit zorgt vaak voor een verdrietig, oververmoeid of zelfs zieke uitstraling. Deze behandeling verhelpt dit.

Meer over de behandeling
+ Holle/ diepliggende ogen

Heb jij last van holle of diepliggende ogen, waardoor je een harde, vermoeide of zelfs verouderde blik hebt? Het ontstaad vaak naarmate je ouder wordt, maar het kan ook van nature aanwezig zijn op jongere leeftijd.

Meer over de behandeling
+ Ingevallen wangen

Sommigen noemen het een ‘afgetraind’ gezicht en anderen krijgen vaak de vraag of ze veel afgevallen zijn. Ingevallen wangen kunnen goed worden opgevuld met fillers, waardoor er een gezondere uitstraling ontstaat.

Meer over de behandeling
+ Ingevallen slapen

Is de veroudering in het gebied rondom je ogen al prominent aanwezig? Fillers kunnen een prachtige verjonging geven aan het gebied rond de ogen – met een heel natuurlijk resultaat.

Meer over de behandeling
+ Jukbeenderen opvullen

Jukbeenderen, ze zijn belangrijk voor de vorm van je gezicht en bepalen immers de contouren hiervan. Vallen je jukbeenderen minder op en stoor jij je hieraan? Dan is dit de behandeling voor jou.

Meer over de behandeling
+ Kaaklijn verstrakken

Niet tevreden als je foto’s van jezelf in profiel ziet? Dan stoor je je waarschijnlijk aan je slappe of juist te scherpe kaaklijn. Met behulp van een fillerbehandeling kun je de kaaklijn verstrakken of symmetrischer maken.

Meer over de behandeling
+ Lippen opvullen

Je lippen geven je gezicht karakter zonder te spreken. Naarmate je ouder wordt kan de vorm van je lippen veranderen. Stoor je je aan veroudering van de mond of minder volume in je lippen? Lipfiller kan uitkomst bieden.

Meer over de behandeling
+ Kincorrectie

De vorm van je kin wordt bepaald door de verhouding tussen de onderkaak en de bovenkaak. Als de verhouding van je kin ten opzichte van de rest van jouw gezicht niet klopt, kan je hele gezicht uit balans lijken.

Meer over de behandeling
+ Neuscorrectie

Een knobbel op je neus, een deuk, een scheve stand, een kromme neusbrug of een te grote neustip: het kan zijn dat je je stoort aan je neus. Een neuscorrectie met fillers kan de oplossing zijn.

Meer over de behandeling
+ Diepe neus-lippenplooi

Een (te) diepe neuslippenplooi kan je een chagrijnige, vermoeide of zelfs sombere blik geven. Hoe vrolijk je ook bent en hoeveel je ook lacht. Gelukkig bieden wij een behandeling aan die dit voor je oplost.

Meer over de behandeling
+ Handverjonging

De handen kunnen je leeftijd al snel verraden. Maar hoe komt dat eigenlijk? En welke behandelingen kunnen de handen weer die jonge uitstraling geven? Wij bieden je de informatie en de oplossingen.

Meer over de behandeling
+ Skinbooster

Wil jij afkomen van een droge of doffe huid en je huid een diepe hydratatie boost geven? Deze behandeling zorgt voor een zichtbare huidverbetering, waarbij de huid zijn gezonde, mooie glow terugkrijgt.

Meer over de behandeling