skincare

Confidence Booster® HOME

“Wees thuis jouw ‘eigen schoonheidsspecialiste’ en zorg voor een gezonde huid!”

Wat is onze Confidence Booster® HOME?

De “Confidence Booster® HOME” bestaat uit afgestemde huidverzorgingsproducten, oftewel cosmeceuticals, aangepast per seizoen. Cosmeceuticals bevatten een hoge concentratie aan werkzame stoffen die huidproblemen effectief aanpakken of voorkomen. Cosmeceuticals zijn in combinatie met behandelingen in de kliniek zeer essentieel in het proces rondom huidverbetering en om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden. Uitsluitend gebruik van HOME kan voldoende zijn voor jongvolwassenen met nog geen tot weinig huidverslapping om de huidkwaliteit te behouden en huidveroudering preventief tegen te gaan. Voor volwassenen met tekenen van huidveroudering is alléén HOME niet voldoende en raden we aan om HOME in combinatie te gebruiken met GLOW en/of PRO.

Met de “Confidence Booster® HOME” ondersteun je de professionele behandelingen, voorkom je terugval en heb je preventie in eigen hand.

Skincare routine

Iedere huid is uniek en heeft andere skincare nodig gebaseerd op jouw huidbehoeften. Jouw dag- en nachtverzorging bestaat uit vier verschillende stappen om een gezonde en verzorgde huid te krijgen en te behouden.

Het is van belang om je huid overdag te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en luchtvervuiling. ’s Nachts herstelt de huid zich van schade die overdag is opgelopen en worden specifieke huidproblemen aangepakt.

Voor zowel jouw dag als nachtverzorging is het belangrijk je huid goed te reinigen en te hydrateren.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het skincare stappenplan

Dag- en nachtverzorging Dag- en nachtverzorging

Cleanse – Reinigt en herstelt de huidbalans
Prevent – Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf met antioxidanten
Stimulate – Stimuleert de celvernieuwing voor een gezonde huid
Hydrate – Hydrateert en herstelt de vochtbalans voor een glanzende huid
Protect – Beschermt de huid tegen zon- en daglicht schade met een SPF voor een egale huid
Correct – Corrigeert specifieke huidproblemen, zoals een droge/vette huid, pigmentvlekken, fijne lijntjes, onzuiverheden etc.

Dag > Cleanse, Prevent, Hydrate & Protect
Nacht > Cleanse, Stimulate. Hydrate, Correct

Cosmeceuticals Cosmeceuticals

Ter ondersteuning van onze behandelingen bieden wij een ruim assortiment aan huidverzorging. Cosmeceuticals zijn huidverzorgingsproducten die specifieke huidproblemen effectiever aanpakken dan de meer gangbare cosmeticaproducten. Een cosmeceutical houdt het midden tussen reguliere crèmes in de winkel en crèmes op doktersrecept.

Reguliere crèmes werken voornamelijk in op de bovenste huidlaag, terwijl cosmeceuticals juist op de diepere huidlagen inwerken. Daardoor pakken zij specifieke huidproblemen effectiever aan. Een mooie huid begint thuis.

Onze skincare producten Onze skincare producten

Ons assortiment bestaat uit complementaire merken: SkinCeuticals, Dermaceutic, Biologica en Renophase. De producten zijn te verkrijgen op onze webshop of bij ons in de kliniek. De verschillende merken zijn goed te combineren. Je hoeft dus geen complete verzorgingslijn van één merk te bestellen.

De merken bieden naast een volledige huidverzorging ook een focus op specifieke huidproblemen. Je kunt hierbij denken aan; pigmentvlekken, droge huid, rimpels, verslapping, grove poriën en acne.

Skincare afgestemd op seizoen Skincare afgestemd op seizoen

Het weer heeft veel invloed op de huid. Het is van belang om per seizoen de juiste verzorging te gebruiken die past bij jouw huidbehoefte. Daarnaast kan de huidconditie ook veranderen in stressvolle periodes, zoals een schommeling van de hormoonhuishouding of door bijvoorbeeld te reizen, waardoor de huid gevoeliger is.

Skincare routine huidtherapeute/ webshop Skincare routine huidtherapeute/ webshop

Je kunt de cosmeceuticals ook online bestellen op onze webshop!

Webshop