gevoelige huid

GLOW Sensitive

“Voor een verbeterde huidconditie.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Heb je last van huidklachten zoals rosacea of roodheid (erytheem)?
  • Ervaar je dat je een gevoelige en snel geïrriteerde huid hebt?
  • Wil je couperose en roodheid verminderen in je gezicht?
  • Wil je tegelijkertijd een droge huid hydrateren en weer rustig en egaal maken?

Onze behandeling voor een gevoelige of rode huid

Als jij last hebt van een gevoelige en onrustige huid, dan ben je lang niet de enige. Huidaandoeningen zoals rosacea en roodheid komen bij maar liefst 1 op de 5 mannen en vrouwen voor. Niets om je voor te schamen, maar het kan wel heel vervelend en zelfs pijnlijk zijn. We zien dat vooral vrouwen het als een must zien om veel make-up te gebruiken om de roodheid te camoufleren, maar dat voelt vaak ook niet prettig. Een gevoelige huid heeft net een beetje extra aandacht nodig en vraagt om een zachte aanpak. Veel mensen hebben het idee dat je een gevoelige huid zoveel mogelijk met rust moet laten en zo min mogelijk producten moet gebruiken. Maar dat is zonde, want met de juiste aanpak – zoals een GLOW Sensitive behandeling- kunnen we een gevoelige huid enorm verbeteren, versterken en minder gevoelig maken.

Wat is GLOW Sensitive?

De GLOW Sensitive combinatiebehandeling is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken die we naast elkaar (verschillende huidzones) of over elkaar heen (dezelfde huidzone) toepassen. Deze mix is er specifiek op gericht om roodheid te verminderen en een geïrriteerde huid tot rust te brengen. De GLOW Sensitive behandeling is een combinatie van verschillende technieken.

Je begint thuis met:

  • Een HOME treatment met cosmeceuticals om de huid alvast te versterken en te kalmeren.

De behandeling in de kliniek bestaat uit:

  • Milde peelings.
  • Micro needling om de huid te verstevigen.
  • Laser- of IPL (Intense Pulsed Light) om roodheid te verminderen
  • Een masker
  • Nazorg met cosmeceuticals thuis.

Het unieke recept om jouw huid minder gevoelig te maken.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van couperose op de wangen, rosacea op en rondom de neus en pigmentvlekken op het voorhoofd. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren en bewezen dat we op deze manier voor jouw gezicht een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het GLOW Sensitive stappenplan

Intake Intake

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We kijken samen naar de behoeftes van jouw huid in je gezicht, hals, decolleté en/of handen op dat moment. We adviseren vervolgens welke skincare en behandelingen volgens ons voor jou het meest geschikt zijn. Zo komen we samen tot een persoonlijk plan op maat om jou en jouw huid te laten stralen. Daarnaast geven we je een indicatie van de kosten.

Pre-treatment Pre-treatment

Je kunt thuis direct beginnen met onze HOME huidverzorgende cosmeceuticals om ervoor te zorgen dat je huid sterker en minder rood wordt. Deze cosmeceuticals hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen zoals  hyaluronzuur, urea, niacinamide, vitamine C en andere kalmerende ingrediënten. Je zult merken dat je huid soms al binnen een week verbetert en tegelijkertijd stoom je je huid effectief klaar voor de behandelingen die erop volgen. Daarnaast zorg je er op deze manier voor dat je met de behandeling sneller resultaat behaalt. Als laatste verklein je de kans op een huidreactie tijdens en na de behandeling doordat je je huid thuis hebt voorbereid.

Behandeling Behandeling

De behandelsessie bestaat uit verschillende onderdelen. Tijdens één sessie voeren we verschillende milde peelings uit. We selecteren passende peelings voor jouw gevoelige huid, bijvoorbeeld een gluconolactone, vitamine C, mandelic of pumpkin peeling. Met een peeling verwijderen we veilig de oppervlakkige huidlaag waardoor we oneffenheden in deze huidlaag laten verdwijnen. Heb je last van roodheid of zichtbare vaatjes? Dan combineren we de peelings met een laser- of IPL (Intense Pulsed Light) behandeling. Als de huid sterk genoeg is passen we ook micro needling toe. Dit verstevigd en verdikt de huid waardoor couperose vaatjes minder zichtbaar worden. Bovendien zorgt het voor een flinke hydratatie boost. Vervolgens brengen we een hydraterend of kalmerend (phytocorrective) masker aan. Deze sessie met verschillende behandelingen duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Post-treatment Post-treatment

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee, zodat je precies weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat je je huid rust gunt. Je huid kan wat roder zijn en de eerste dagen iets droger worden. Dit is een normale huidreactie. Vermijd in de eerste week na de behandeling peelende crèmes, scrubs en maskers met veel parfum. Zorg ook dat je gedurende vier weken niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. Met speciaal voor jouw huid geselecteerde HOME-treatment producten zorg je voor passende nazorg thuis. Heb je vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Je huidconditie zal binnen een korte tijd verbeteren en  je zal minder roodheid, schilfering en irritatie ervaren. Daarnaast hoef je eindelijk minder make-up te gebruiken, want je hoeft je huid niet meer te camoufleren. Voor een langdurig resultaat en een echt versterkte huid, adviseren we deze behandeling te herhalen. Een eerste GLOW sensitive behandeling is lichter en we bouwen de intensiteit op om het resultaat te behouden en je huid te stabiliseren.

GLOW Sensitive in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze GLOW behandeling bij jouw huid en jouw verbeterwensen? Tijdens het  intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijke plan. We bepalen ook welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen. Daarnaast kijken we naar andere GLOW behandelingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor jouw persoonlijke plan. Bekijk de tarieven.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!