neus correctie

Neuscorrectie met fillers

“Eindelijk een mooie neus, zonder operatie.”

Heb jij last van imperfecties aan je neus?

Eigenlijk zit je er al jaren mee: een imperfectie aan je neus. Anderen valt het misschien niet op, of ze zeggen het niet storend te vinden. Maar het stoort jou wel, en daar gaat het om. Een knobbel op je neus, een deuk, een scheve stand, een kromme neusbrug of een te grote neustip: het mag misschien karakteristiek zijn, maar het is niet altijd even mooi. Misschien ben je ermee geboren of heb je een ongelukje gehad, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Neuscorrectie met fillers

Waar het om neer komt is dat je er graag iets aan zou willen doen, maar een operatie niet ziet zitten – die stap is tenslotte best groot. Gelukkig is een operatie lang niet altijd meer nodig. Bij de Van Rosmalen Kliniek kun je namelijk je neus laten behandelen door middel van een neusfiller. Het resultaat van een neuscorrectie met fillers is spectaculair. Je kunt je dezelfde dag gewoon weer vertonen. En dat zonder narcose!

Plan online je consult in
Grote neus – Scheve neus – Kleine neus – Knobbel op neus – Brede neus – Smalle neus Het probleem

Je neus is bepalend voor je gezicht. De vorm – groot of klein, smal of breed, scheef of kaarsrecht – geeft je gezicht karakter en kleine imperfecties kunnen absoluut charmant zijn. Toch hebben veel mensen iets op hun neus aan te merken. Misschien ben je geboren met een bobbel of een deuk op je neus of staat je neus scheef door een ongeluk. Daar is verrassend gemakkelijk iets aan te doen: door middel van een neuscorrectie met behulp van fillers.

Neuscorrectie met fillers in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Na ontvangst in de kliniek in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. De behandeling zelf duurt maar enkele minuten en wordt uitgevoerd met een naaldje of een canule. Daarna masseren we het gebied nog even licht. Afhankelijk van het probleem kunnen we bijvoorbeeld ook een verticale gleuf op de neustip (bifide neus) vullen of je neustip behandelen met fillers.

Na de neuscorrectie fillerbehandeling Na de behandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na een paar dagen gewoon weer weg en kan worden gecamoufleerd met wat make-up. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dagen niet te masseren en zo’n twee weken te wachten met felle zon, de zonnebank of behandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

Resultaat filler neuscorrectie Het resultaat

Een neuscorrectie met fillers is een zeer succesvolle en eenvoudige behandeling die de neusbrug, de neustip of de neus in z’n geheel minimaal één jaar corrigeert. Daarna raden we je aan om terug te komen voor een nieuwe behandeling. Zo heb je een blijvend en natuurlijk resultaat.

Bekijk tarieven Tarieven
Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Wat kun je behandelen met een liquid neuscorrectie?

Met een liquid neuscorrectie kunnen wij bepaalde neusimperfecties behandelen met een filler. Zoals een deuk in je neus vullen of de neustip of neusbrug behandelen om hierdoor je neus optisch te verkleinen of meer symmetrisch te maken.

 

 

Wat is het herstelproces van een neuscorrectie met fillers?

De liquid neuscorrectie wordt uitgevoerd met een naaldje of canule. Een canule is een veilige manier van behandelen waarmee je heel precies kan werken. Hierdoor verklein je ook de kans op blauwe plekken. Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na een paar dagen gewoon weer weg en kan worden gecamoufleerd met wat make-up. In tegenstelling tot een operatieve neuscorrectie, kun je met een liquid neuscorrectie meteen weer je dagelijkse werkzaamheden oppakken.

Wanneer kies ik voor deze liquid neuscorrectie?

Je neus is het middelpunt van je gezicht en valt daarom erg op. De vorm van je neus geeft je gezicht karakter. Kleine imperfecties hoeven geen probleem te zijn, in tegendeel zelfs! Iedere imperfectie heeft zo zijn eigen ‘flaw’, maar toch zien wij regelmatig mensen naar de kliniek komen, die niet tevreden zijn met hun neus. Of het nu een bobbel of een deuk op je neus is die je al je hele leven lang hebt of dat je neus gebroken is geweest en daardoor scheef staat, het blijft een irritatie punt voor velen. Ook de breedte en grootte van je neus kunnen bepalend zijn voor het karakter in je gezicht. Gelukkig is er voor dit probleem een verrassend gemakkelijke oplossing! Namelijk een neuscorrectie met behulp van fillers.

Is een neuscorrectie behandeling met fillers pijnlijk?

De behandeling van neusimperfecties met behulp van een filler, wordt uitgevoerd met een dun naaldje of een canule. Voorafgaand aan de behandeling wordt het te behandelen gebied verdoofd met een crème, zodat de behandeling als vrijwel pijnloos kan worden ervaren.

Hoelang duurt een liquid neuscorrectie?

Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts alles nog een keer met je door en zullen er foto’s worden gemaakt. De behandeling zelf duurt enkele minuten.

Hoelang blijft het resultaat van een neuscorrectie behandeling met fillers zichtbaar?

Een neuscorrectie met fillers corrigeert de neusbrug, neustip of de neus in zijn geheel tot minimaal 8 tot 18 maanden zichtbaar na de behandeling. Daarna raden we je aan om terug te komen en de neus opnieuw te corrigeren om een blijvend en natuurlijk resultaat te behouden.

 

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet na een neuscorrectie behandeling met fillers?

Het resultaat van een neuscorrectie behandeling met fillers is vrijwel meteen te zien. De filler heeft geen inwerktijd zoals bijvoorbeeld bij een botoxbehandeling. De neusbrug, de neustip of de neus in z’n geheel zal daarom meteen zichtbaar anders zijn.