Fillers neusimperfecties (zonder operatie)

“Eindelijk een mooie neus, zonder operatie”

Eigenlijk zit je er al jaren mee: een imperfectie aan je neus. Anderen valt het misschien niet op, of ze zeggen het niet storend te vinden. Maar het stoort jou wel, en daar gaat het om. Een knobbel op je neus, een deuk, een scheve stand, een kromme neusbrug of een te grote neustip: het mag misschien karakteristiek zijn, maar het is niet altijd even mooi. Misschien ben je ermee geboren of heb je een ongelukje gehad, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Waar het om neer komt is dat je er graag iets aan zou willen doen, maar een operatie niet ziet zitten – die stap is tenslotte best groot. Gelukkig is een operatie lang niet altijd meer nodig. Bij de Van Rosmalen Kliniek kun je namelijk je neus laten behandelen door middel van een neusfiller. Het resultaat van een neuscorrectie met fillers is spectaculair. Je kunt je dezelfde dag gewoon weer vertonen. En dat zonder narcose!

Wat kost een neuscorrectie zonder operatie? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Neuscorrectie met fillers voor en na foto

Neuscorrectie met fillers voor- en na foto

Grote neus – Scheve neus – Kleine neus – Knobbel op neus – Brede neus – Smalle neus

Je neus is bepalend voor je gezicht. De vorm – groot of klein, smal of breed, scheef of kaarsrecht – geeft je gezicht karakter en kleine imperfecties kunnen absoluut charmant zijn. Toch hebben veel mensen iets op hun neus aan te merken. Misschien ben je geboren met een bobbel of een deuk op je neus of staat je neus scheef door een ongeluk. Daar is verrassend gemakkelijk iets aan te doen: door middel van een neuscorrectie met behulp van fillers.

Neuscorrectie met fillers in Rotterdam of Nijmegen

Na ontvangst in de kliniek in Rotterdam of Nijmegen volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. De behandeling zelf duurt maar enkele minuten en wordt uitgevoerd met een naaldje of een canule. Daarna masseren we het gebied nog even licht. Afhankelijk van het probleem kunnen we bijvoorbeeld ook een verticale gleuf op de neustip (bifide neus) vullen of je neustip behandelen met fillers.

Na de neuscorrectie fillerbehandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na een paar dagen gewoon weer weg en kan worden gecamoufleerd met wat make-up. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dagen niet te masseren en zo’n twee weken te wachten met felle zon, de zonnebank of behandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

Resultaat filler neuscorrectie

Een neuscorrectie met fillers is een zeer succesvolle en eenvoudige behandeling die de neusbrug, de neustip of de neus in z’n geheel minimaal één jaar corrigeert. Daarna raden we je aan om terug te komen voor een nieuwe behandeling. Zo heb je een blijvend en natuurlijk resultaat.

Neuscorrectie zonder operatie voor en na foto’s