hyperhodrosis

GLOW Botox® Dry

“Geen last van zweetplekken meer.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Heb jij last van overmatig zweten?
  • Wil jij je de transpiratie in je oksels verminderen?
  • Houd je continu rekening met je kledingkeus om zweetplekken te verbergen?
  • Zoek jij hier een langdurige oplossing voor?

Onze behandeling voor overmatig zweten

Is dit herkenbaar? Dan kan een GLOW Botox® dry behandeling voor jou een uitkomst bieden. Transpireren is een natuurlijke manier om je lichaam af te koelen, maar overmatig zweten, oftewel hyperhidrosis, is een vervelende aandoening waar je je onzeker door kunt voelen. Gelukkig is hier een simpele oplossing voor. Met een GLOW Botox® dry behandeling kunnen we de zweetproductie verminderen, waardoor jij lekkerder in je vel zit.

Wat is GLOW Botox® dry?

De GLOW Botox® dry is een behandeling waarbij we ongeveer 15 prikjes Botox® in iedere oksel zetten. De Botox® blokkeert de zenuwen die de zweetklieren aanzetten tot het produceren van zweet. Zo kunnen we overmatige transpiratie effectief tegengaan.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het GLOW Botox® dry stappenplan

Intake Intake

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We bespreken de behandeling en we geven je een indicatie van de kosten.

Pre-treatment Pre-treatment

Zorg ervoor dat je oksels geschoren zijn voorafgaand aan de behandeling.

Behandeling Behandeling

Voor de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht in het te behandelen gebied. Het duurt ongeveer 20 minuten voordat de verdoving goed is ingewerkt. Vervolgens zetten we de Botox® injecties. De totale behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Post-treatment Post-treatment

Door de verdoving is de behandeling niet pijnlijk. Je kunt nog enkele uren wat bobbeltjes voelen in de oksel, dit is de botox die nog gaat verspreiden in de huid. Het is aan te raden om op de dag van de behandeling niet intensief te sporten. Heb je verdere vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Binnen drie tot vier dagen zul je ervaren dat de zweetproductie in grote mate is verminderd. Je oksels voelen zacht en droog aan. Je hebt ongeveer een half jaar plezier van de behandeling, dan breekt de werkende stof op natuurlijke wijze af. Hierna kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen. Zo houd je jouw zweetproductie blijvend op een aangenaam niveau en kan je zonder zorgen de kleding dragen die je wil!

Prijzen Tarieven
Zones Botox® dry
Losse behandeling
Oksels
€575,-
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!