Fillers lippen

“Mooie, volle lippen voor een sexy lach”

Je lippen geven je gezicht karakter zonder te spreken. De vorm en het volume van je lippen is daarbij erg bepalend. Naarmate je ouder wordt kan die vorm veranderen. Volume vermindert en er ontstaan rimpels rond de lippen, waar je lippenstift makkelijk in doorloopt. Door het volumeverlies verandert de stand van je mond waardoor je misschien minder vrij lacht dan je zou willen. Soms beginnen je lippen zelfs ‘slap’ te voelen. Het kan ook zijn dat je jong bent en graag wat vollere lippen zou willen hebben, of dat je niet blij bent met de symmetrie van je mond. Met behulp van lipfillers zijn er meerdere opties om je lippen mooier te maken. Voor jonge mensen, en helemaal als je wat ouder bent. Altijd met een natuurlijk resultaat, want wij kijken goed naar wat er bij jou gezicht past.

Wat kost een filler behandeling om je lippen meer volume te geven? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Lipfillers voor en na foto

Fillers lippen mondhoeken voor- en na foto

Dunne lippen

Niet iedereen is gezegend met volle lippen. Dat is maar goed ook, want volle lippen passen niet bij elk gezicht. Naarmate we ouder worden, neemt het volume van de lippen echter af en dat is eigenlijk zonde – zeker als je vroeger een mooie, volle mond had. Je kunt er ook voor kiezen om subtiel het volume van je lippen te laten groeien, als je altijd al ontevreden was over je dunne lippen. Kortom: of je nou volume bent verloren of altijd al dunne lippen had: fillers kunnen een prachtig resultaat geven.

Lippen opvullen in Rotterdam of Nijmegen

Na ontvangst in de kliniek volgt een persoonlijk consult en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Daarna plannen we de daadwerkelijke behandeling in. Tijdens de behandeling worden er een aantal prikjes in het te behandelen gebied gezet. Soms behandelen we alleen de boven- of onderlip, afhankelijk van wat er bij jou past. Om het beste resultaat te bereiken raden we vooraf vaak ook een peeling of laserbehandeling aan. Op die manier wordt het resultaat nog mooier en natuurlijker.

Na de lip fillerbehandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de plek waar de prikjes zijn gezet, maar dit zal snel verdwijnen. Direct na de behandeling mag je geen lipgloss of lippenstift dragen, om infectie te voorkomen. Zolang je lippen nog verdoofd aanvoelen is het belangrijk om er niet op te bijten om te voelen of het gevoel al terugkomt. Ook raden we roken en warme dranken de eerste dagen af, en we raden je aan om na de behandeling niet naar de tandarts of kaakchirurg te gaan, omdat er dan te veel aan de lip kan worden getrokken. Zolang er nog blauwe plekken zijn kan je beter niet onder de zonnebanken of het felle zonlicht in.

Resultaat lip fillers

Een behandeling met injectables geeft tussen de 6 à 12 maanden een mooi resultaat. Hierna zal het effect langzaam verminderen. Je mond kan nog wel een tijdje gevoelig blijven, je lippen zijn nou eenmaal een zeer gevoelig gebied. Je hoeft je geen zorgen te maken, dit gevoel zal vrij snel verdwijnen, zodat jij voor 100% kan genieten van je mooie, sensuele lippen!

Lip fillers voor en na foto’s