lip fillers

Lippen opvullen

“Mooie, volle lippen voor een stralende lach.”

Last van veroudering van de mond of minder volume in je lippen?

Je lippen geven je gezicht karakter zonder te spreken. De vorm en het volume van je lippen is daarbij erg bepalend. Naarmate je ouder wordt kan die vorm veranderen. Volume vermindert en er ontstaan rimpels rond de mond, waar je lippenstift makkelijk in doorloopt. Door het volumeverlies verandert de stand van je mond, waardoor je misschien minder vrij lacht dan je zou willen. Het kan ook zijn dat je jong bent en graag wat vollere lippen zou willen hebben, of dat je niet blij bent met de symmetrie van je mond. Met behulp van lipfillers zijn er meerdere opties mogelijk om je lippen mooier te maken. Voor jonge mensen, en helemaal als je wat ouder bent. Altijd met een natuurlijk resultaat, want wij kijken goed naar wat er bij jouw gezicht past.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je afspraak in
Dunne en/of droge lippen Het probleem

Niet iedereen is gezegend met volle lippen. Dat is maar goed ook, want volle lippen passen niet bij elk gezicht. Naarmate we ouder worden, neemt het volume van de lippen echter af en dat is eigenlijk zonde – zeker als je vroeger een mooie, volle mond had. Je kunt er ook voor kiezen om subtiel het volume van je lippen te laten groeien, als je altijd al ontevreden was over je dunne lippen. Kortom: of je nu volume bent verloren of altijd al dunne lippen had: fillers kunnen een prachtig resultaat geven.

Droge lippen

Fillers kunnen ook worden ingezet voor droge lippen. De Skinbooster Volite is hiervoor geschikt. Hiermee verstevig en hydrateer je je lippen langdurig zonder je vorm of volume te veranderen. Ook is het een heerlijke instapbehandeling voor mensen met dunne lippen, waarbij we de contouren behandelen met Volbella en de body vormgeven met Skinbooster Volite. Dit zorgt voor een subtiele vulling in volume en een groot verschil in hydratatie en stevigheid. Lees hier meer over de Skinbooster behandeling.

Last van een overbeet?

Als de tanden en kiezen niet de juiste verhouding hebben met de kaken wordt dit een overbeet genoemd. De boventanden staan iets over de ondertanden heen, dit zorgt ervoor dat de tanden niet mooi op elkaar aansluiten. We zien vaak dat er een beugel of een chirurgische ingreep, zoals een kaakoperatie wordt gekozen als oplossing. Echter blijken deze twee oplossingen niet voor iedereen een geschikte of gewenste manier te zijn. Door in de onderlip en kin meer volume aan te brengen met een filler, kan er op een effectieve, snelle en veilige manier de overbeet optisch verminderd worden.

Lippen opvullen in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Na ontvangst in de kliniek volgt een persoonlijk consult en maken we foto’s om later de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien en vergelijken. Daarna plannen we de daadwerkelijke behandeling in. Tijdens de behandeling worden er een aantal prikjes in het te behandelen gebied gezet. Soms behandelen we alleen de boven- of onderlip, afhankelijk van wat er bij jou past. Om het beste resultaat te bereiken, raden we vooraf vaak ook een peeling of laserbehandeling aan. Op die manier wordt het resultaat nog mooier en natuurlijker.

 

Na de lipfiller behandeling Na de behandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de plek waar de prikjes zijn gezet, maar dit zal snel verdwijnen. Direct na de behandeling mag je geen lipgloss of lippenstift dragen, om infectie te voorkomen. Zolang je lippen nog verdoofd aanvoelen, is het belangrijk om er niet op te bijten om te voelen of het gevoel al terugkomt. Ook raden we roken en warme dranken de eerste dagen af, en we raden je aan om na de behandeling niet naar de tandarts of kaakchirurg te gaan, omdat er dan te veel aan de lip kan worden getrokken. Zolang er nog blauwe plekken zijn, kun je beter niet onder de zonnebank gaan of het felle zonlicht in.

Resultaat lipfillers Het resultaat

Een behandeling met injectables geeft tussen de 6 à 12 maanden een mooi resultaat. Hierna zal het effect langzaam verminderen. Je mond kan nog wel een tijdje gevoelig blijven, je lippen zijn nou eenmaal een zeer gevoelig gebied. Je hoeft je geen zorgen te maken; dit gevoel zal vrij snel verdwijnen, zodat jij voor 100% kan genieten van je mooie, sensuele lippen!

Prijs Tarieven
Fillers
Vanaf
Volume in de lippen
€495,-

Wij werken met de volgende soorten fillers.

Juvederm: Ultra smile, Ultra 3, Ultra 4, Voluma, Volbella, Volift, Volux
Belotero: Balance, Soft, Volume, Intense
Skinbooster: Volite, Prophilo, Revive

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een lipfiller behandeling?

Na ontvangst in de kliniek volgt een persoonlijk consult en maken wij foto’s om later de resultaten van de behandeling te kunnen zien. Na het consult plannen we direct de behandeling voor jou in. Tijdens de filler behandeling worden er een aantal prikjes met hyaluronzuur in het te behandelen gebied gezet. In sommige gevallen behandelen we alleen de boven- of onderlip, afhankelijk van wat er bij jou past.

Wanneer kies ik voor een lipfiller behandeling?

Naarmate we ouder worden, neemt het volume in de lippen af. Daarnaast hebben ook veel mensen van nature kleine lippen. Of je nu volume hebt verloren of altijd al dunne lippen hebt gehad; fillers kunnen een prachtig resultaat geven!

Is een lipfiller behandeling pijnlijk?

Tijdens de lipfiller behandeling gebruiken wij een tandartsverdoving, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Daarnaast zit er in de filler zelf ook een verdovende werking en worden de prikjes gezet met ultradunne naaldjes. Sommige plekken kunnen wat gevoeliger zijn, maar over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren.

Hoelang duurt een lipfiller behandeling?

Een lipfiller behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet na een lipfiller behandeling?

Na de behandeling kan er wat roodheid, blauwe verkleuring en/of zwelling te zien zijn op de plek waar de prikjes zijn gezet, maar dit zal snel verdwijnen. Je ziet meteen meer volume in de lippen. Na 2 weken kun je het beste het resultaat beoordelen, doordat de mogelijke zwelling dan volledig is weggetrokken.

Na hoeveel tijd ben ik weer toonbaar na een lipfiller behandeling?

Je bent direct na de behandeling toonbaar. Wel is het belangrijk om na de behandeling de lippen veel te koelen. Je lippen kunnen namelijk wat gezwollen en rood zijn door de prikjes, maar door goed te koelen neemt dit binnen enkele uren af. Het kan ook voorkomen dat er blauwe kleuringen ontstaan rondom het geïnjecteerde gebied. Deze plekjes zijn niet blijvend en zullen binnen een paar dagen verdwijnen.

Rekken mijn lippen niet uit na een lipfiller behandeling?

Jouw lippen rekken door een lipfiller behandeling niet uit. De lippen kunnen anders ogen door de toename in volume, maar blijven nog steeds de lippen die jij van nature hebt. Na 8 tot 18 maanden zal het volume in de lippen weer afnemen en kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen.

Hoe wordt een zo natuurlijk mogelijk resultaat behaald met lipfillers?

Wij gaan altijd voor een natuurlijk resultaat en kijken wat het beste bij jouw gezicht past. Je lippen geven je gezicht namelijk karakter zonder te spreken. De vorm en het volume van je lippen is daarbij erg bepalend. Wij zullen dan ook niet meer behandelen dan nodig.

Hoelang blijft het resultaat van een lipfiller behandeling zichtbaar?

Een behandeling met een lipfiller geeft tussen de 8 à 18 maanden een mooi resultaat. Na ongeveer 6 maanden zal het effect langzaam verminderen en kun je ervoor kiezen om tussentijds een ’touch-up’ te doen om zo het behoud van de filler te verlengen voor een zo goed en mooi mogelijk eindresultaat.