kaaklijn fillers

Kaaklijn verstrakken

“Voor een mooi gezichtsprofiel.”

Stoor jij je aan je te strakke of slappe kaaklijn?

Niet tevreden als je foto’s van jezelf in profiel ziet? Dan stoor je je waarschijnlijk aan je slappe of juist te scherpe kaaklijn. Doordat je skelet in de loop der jaren krimpt en het vetweefsel in je wangen vermindert, heeft de huid geen steun meer en gaat het over de rand van de kaaklijn hangen. Het resultaat: ontsierende hamsterwangen. Een te prominente kaaklijn kan ook een doorn in het oog zijn. Je kaakspieren zijn dan zo sterk ontwikkeld, dat je kaaklijn er breed en mannelijk uitziet en je jukbeenderen niet tot hun recht komen. Een te brede of zwakke kaaklijn doet afbraak aan de V-vorm van je gezicht, terwijl dat bij vrouwen juist zo mooi is.

Een kaaklijn correctie kan ook uitgevoerd worden met een liquid facelift. Daarbij wordt onder meer volume aangebracht in de wangen, langs de kaaklijn en in de marionetlijnen. Een te scherpe kaaklijn is te verzachten door de kauwspieren te ontspannen met botox. Dit is ook een goede behandeling als je last hebt van klemmende kaken en tandenknarsen (bruxisme). Om een nog mooier effect te krijgen, kan het ook nodig zijn je kin te behandelen met botox. Daardoor verdwijnen de lijnen en putjes in je kin en zal je kaaklijn mooier doorlopen.

Kaaklijn correctie met fillers voor mannen

Een kaaklijn correctie is overigens ook populair bij mannen. Ben jij een man en wil je een prominente, masculine kaak? Een behandeling met kaaklijn fillers kan de vorm extra accentueren. Er is dus veel mogelijk om jouw contouren te verbeteren.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan online een kosteloos en vrijblijvend consult!

Plan online je consult in
Verslapte kaaklijn Het probleem

Een strakke kaaklijn kan jaloersmakend mooi zijn. Helaas wordt de kaaklijn nu eenmaal slapper naarmate we ouder worden. Als jij niet (meer) bent gezegend met een messcherpe kaaklijn, of juist ontevreden bent over een te brede kaak, dan is een behandeling met fillers in de vorm van een liquid facelift of een botox behandeling om je kauwspieren te ontspannen een goede oplossing.

Bekijk hier het filmpje over het verouderingsproces van het gezicht:

Kaaklijn verstrakken met fillers in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. De kaaklijn fillerbehandeling duurt ongeveer 30 minuten. We gebruiken een verdoving, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is. Om blauwe plekken te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een canule: een alternatief voor een naald. De canule heeft een ronde tip in plaats van een scherpe punt, waardoor de kans op bloeduitstortingen veel minder groot is en eventuele zwellingen sneller verdwijnen.
Na de kaaklijn correctie Na de behandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de behandelde plekken, maar dit zal snel verdwijnen. We raden je aan om dezelfde dag geen fysieke inspanning te doen of te sporten. Je kunt tot enkele dagen erna een gezwollen gezicht hebben dat tevens beurs kan aanvoelen. Het cosmetisch resultaat kun je daarom het beste na één week beoordelen.

Strakke kaaklijn Het resultaat

Je zult na de kaaklijn filler behandeling direct resultaat zien. Dankzij de fillerbehandeling zijn de kaaklijn contouren een stuk krachtiger en harmonieuzer. Wanneer je je profiel in de spiegel bekijkt, zul je zien dat je gezicht veel meer in balans is. De kaaklijn fillers die we gebruiken worden in na een tijd op natuurlijke wijze weer afgebroken door je lichaam, maar je zult van deze filler behandeling zeker een 12-24 maanden plezier hebben. Daarna raden we je aan om terug te komen voor een nieuwe behandeling. Zo heb je een blijvend mooi en natuurlijk resultaat en kun je nog lang genieten van jouw strakke kaaklijn!

Prijs Tarieven
Fillers
Vanaf
Verstrakken kaaklijn
€875,-

Wij werken met de volgende soorten fillers.

Juvederm: Ultra smile, Ultra 3, Ultra 4, Voluma, Volbella, Volift, Volux
Belotero: Balance, Soft, Volume, Intense
Skinbooster: Volite, Prophilo, Revive

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een filler behandeling voor de kaaklijn?

Voorafgaand aan de behandeling wordt jouw behandelwens uitvoerig besproken met één van onze specialisten. De behandeld arts zal hierna de zwakke of scherpe kaaklijn corrigeren met een filler die wordt geïnjecteerd met een canule. Een canule is een stompe naald met een ronde tip, waardoor de filler nauwkeuriger wordt geplaatst en de kaaklijn kan worden gecorrigeerd.

Is een kaaklijn filler behandeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling gebruiken we een filler waar een verdoving in is verwerkt, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Daarnaast zal de behandeld arts op de huid tikken rondom de injectieplaats om je af te leiden van de prikjes.

Hoelang duurt een kaaklijn filler behandeling?

De kaaklijn filler behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet na een kaaklijn filler behandeling?

Het cosmetisch resultaat kan je het beste na ongeveer 2 weken beoordelen. Wel zie je direct na de behandeling al zichtbaar resultaat!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het mooiste resultaat?

We streven ernaar om de natuurlijke V-vorm in je gezicht terug te brengen, of voor de mannen een strakkere masculiene kaaklijn. Voor het mooiste resultaat zijn er soms meerdere behandelingen nodig. Echter is dit per persoon verschillend aangezien dit afhangt van de behandelwens. Onze specialisten vertellen je hier alles over in een vrijblijvend consult!

Na hoeveel tijd ben ik weer toonbaar na een kaaklijn filler behandeling?

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een kleine blauwe verkleuring te zien zijn op de behandelde plekken, maar dit zal snel verdwijnen. We raden je aan om dezelfde dag geen fysieke inspanning te doen of te sporter en vooral veel te koelen om de mogelijke zwelling of blauwe verkleuringen af te zwakken.

Ben ik door deze behandeling ook meteen mijn hamsterwangen kwijt?

Een zwakke kaaklijn doet afbraak aan de V-vorm van je gezicht, terwijl dat bij vrouwen juist zo mooi is. Vroeger werd er vaak een chirurgische facelift gedaan om dit te corrigeren. Tegenwoordig kan dit probleem worden verholpen met een liquid facelift. Daarbij wordt er meer volume aangebracht in de wangen, langs de kaaklijn en in de marionetlijnen. Hierdoor zullen je ‘hamsterwangen’ verdwijnen. Een combinatie van verschillende behandelingen levert daarom het mooiste en meest natuurlijke resultaat!

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Een filler op basis van hyaluronzuur in de kaaklijn blijft ongeveer 12-24 maanden zitten. Dit is een gemiddelde en kan per individu verschillen. De filler op basis van hyaluronzuur wordt uiteindelijk door het lichaam zelf afgebroken.