hangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken

“Je ziet er direct weer vrolijk uit!”

Wat doen afhangende mondhoeken met het gezicht?

De stand van je mondhoeken is zeer bepalend voor je uitstraling. Niemand wil er chagrijnig uitzien, zeker niet als je gewoon goed in je vel zit. Dat de hoeken bij de mond gaan hangen, hoort bij het ouder worden en komt zowel bij mannen als vrouwen voor. De huid in het gebied bij de mond wordt kwetsbaarder en door volumeverlies zakken je mondhoeken automatisch wat naar beneden.
Dit kan leiden tot een standaard boze of verdrietige gezichtsuitdrukking terwijl deze emoties niet passen bij je gevoel, Dit is gelukkig op te lossen door een botox behandeling waarin de mondhoeken iets wat gelift worden.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in
Afhangende mondhoeken Het probleem

Afhangende mondhoeken worden met name veroorzaakt door huidveroudering. De huid in het gebied bij de mond verliest elasticiteit en volume, waardoor de hoeken bij de mond gaan hangen. Het resultaat is een verdrietige blik of een boze uitstraling. Dat is gelukkig goed te behandelen met botox.

Afhangende mondhoeken corrigeren met botox in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort, voorbereidend gesprek en maken we foto’s om op een later tijdstip de resultaten van voor- en na de behandeling te bekijken. Daarna begint de behandeling met botox, waarbij we ernaar streven om de mondhoeken horizontaal te zetten. Kleine prikjes net onder de mond kunnen voldoende steun geven om afhangende mondhoeken te liften. Soms is een filler een betere optie om dit probleem op te lossen. Maar geen zorgen. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijken we samen naar de behandeling die het beste bij jou past.

Na de afhangende mondhoeken botox behandeling Na de behandeling

We raden je aan om de eerste dagen na de behandeling even te wachten met sporten of schoonheidsbehandelingen. Verder is er nauwelijks ‘downtime’. Het kan zijn dat er een kleine bloeduitstorting ontstaat op de plek waar de prikjes zijn gegeven, maar dat kun je als je wilt camoufleren met wat make-up.

Resultaat afhangende mondhoeken behandeling Het resultaat

Een mondhoeklift geeft een mooie, frisse uitstraling. Je ziet er niet mee chagrijnig of somber uit, maar straalt weer als vanouds.

Prijzen Tarieven
Botox®
Vanaf
Botox afhangende mondhoeken**
€120,-

Indien nodig volgt er na een botoxbehandeling, een gratis correctie of een touch-up van het behandelde gebied tijdens de controleafspraak na twee weken.

** Eerste behandeling altijd in combinatie met fillers.

3 x 1 zone
€595,-
3 x 2 zones
€960,-
3 x 3 zones
€1.325,-

Abonnementen dienen in één keer voorafgaand te worden voldaan.

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een botox behandeling?

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort, voorbereidend gesprek en maken we foto’s om op een later tijdstip de resultaten van voor- en na de behandeling te bekijken. Daarna begint de behandeling met botox, waarbij we ernaar streven om de mondhoeken horizontaal te zetten.

Wanneer ben ik geschikt voor een botox behandeling voor hangende mondhoeken?

Afhangende mondhoeken kunnen voor een verdrietige blik of een boze uitstraling zorgen. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door huidveroudering. De huid in het gebied bij de mond verliest elasticiteit en volume, waardoor de mondhoeken gaan hangen. Als de spieren te hard aan de mondhoeken trekken kunnen we deze laten ontspannen door een botulinetoxine behandeling waardoor de mondhoeken gelift kunnen worden.

Is een botox behandeling tegen hangende mondhoeken pijnlijk?

Een botox behandeling wordt vrijwel als pijnloos ervaren. De behandeling wordt uitgevoerd met een zeer dun naaldje.

Hoelang duurt een botox behandeling tegen hangende mondhoeken?

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij alle wensen met je door tijdens een vrijblijvend consult. Onze cosmetisch artsen zullen een advies uitbrengen in de vorm van een persoonlijk behandelplan. Tijdens de behandeling wordt dit plan nog een keer doorgenomen om vervolgens te beginnen met de behandeling. De behandeling zelf duurt slechts enkele minuten.

Hoelang duurt het voordat ik na de behandeling weer toonbaar ben?

Na de botox behandeling van de mondhoeken kan er wat roodheid ontstaan op de plek waar de naald geplaatst is. Echter zal dit snel verdwijnen waardoor je vrijwel direct na de behandeling weer toonbaar bent.

Kan ik mijn mond na deze behandeling goed bewegen?

De behandeling van de mondhoeken met botox heeft geen invloed op je mimiek. Je kan je mond dan gewoon weer optimaal bewegen na de behandeling.

Is het resultaat van een botox behandeling tegen afhangende mondhoeken natuurlijk?

Het resultaat van een botox behandeling tegen afhangende mondhoeken is zeker natuurlijk. Bij de Van Rosmalen Kliniek bekijken we schoonheid vanuit een eigen perspectief. Dit perspectief komt voort uit onze voornaamste doelstelling: het verkrijgen van het mooiste, meest natuurlijke resultaat en tekenen van veroudering zoveel mogelijk voorkomen.

Behoud ik mijn eigen lach als ik deze botox behandeling onderga?

De behandeling van de mondhoeken met botox heeft geen invloed op je mimiek. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je mond er heel anders uit gaat zien. Je behoudt dan ook je eigen lach. Je zult niet snel de vraag krijgen of je iets aan je gezicht hebt laten doen, maar mensen kunnen wel opmerken dat je er vrolijker en jonger uitziet.

Kan ik tegelijkertijd ook andere zones in mijn gezicht behandelen?

Bij ons in de kliniek is het mogelijk om een combinatiebehandeling van injectable behandelingen te ondergaan.

Hoe lang blijft de botox zitten?

Het resultaat van de botox behandeling tegen hangende mondhoeken is niet direct zichtbaar na de behandeling. Dit komt doordat de botuline toxine een inwerkingstijd heeft van enkele dagen. Meestal duurt het een kleine week voordat het eindresultaat zichtbaar wordt. Het maximale effect is bereikt na 2 weken.

Met welke behandeling(en) wordt deze behandeling vaak gecombineerd voor optimaal resultaat?

Wil jij van een droevige uitstraling af? Dan is wellicht onze PRO Happy combinatiebehandeling wellicht iets voor jouw! Vaak wordt een botox behandeling tegen afhangende mondhoeken gecombineerd met fillers in de kin voor projectie en kaaklijn fillers.