Botox afhangende mondhoeken

“Je ziet er direct weer vrolijk uit!”

De stand van je mondhoeken is zeer bepalend voor je uitstraling. Niemand wil er chagrijnig uitzien, zeker niet als je gewoon goed in je vel zit. Dat je mondhoeken gaan hangen, hoort bij het ouder worden en komt zowel bij mannen als vrouwen voor. De huid in het gebied bij je mond wordt kwetsbaarder en door volumeverlies zakken je mondhoeken automatisch wat naar beneden. Dat kan echter zo storend zijn, dat je steeds krampachtig probeert te lachen omdat je het zat bent dat iedereen steeds aan je vraagt of je verdrietig of boos bent. Na een botox behandeling om de mondhoeken te liften, is dat gelukkig niet meer nodig.

Wat kost het liften van de mondhoeken met botox? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Afhangende mondhoeken voor en na foto

Fillers lippen mondhoeken voor- en na foto

Afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken worden met name veroorzaakt door huidveroudering. De huid in het gebied bij de mond verliest elasticiteit en volume, waardoor de mondhoeken gaan hangen. Het resultaat is een verdrietige blik of een boze uitstraling. Dat is gelukkig goed te behandelen met botox.

Afhangende mondhoeken corrigeren met botox in Rotterdam of Nijmegen

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort, voorbereidend gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Daarna begint de behandeling met botox, waarbij we ernaar streven om de mondhoeken horizontaal te zetten. Kleine prikjes net onder de mondhoeken kunnen voldoende steun geven om afhangende mondhoeken te liften. Soms is een filler een betere optie om dit probleem op te lossen Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijken we samen naar de behandeling die het beste bij jou past.

Na de afhangende mondhoeken botox behandeling

We raden je aan om de eerste dagen na de behandeling even te wachten met sporten of schoonheidsbehandelingen. Verder is er nauwelijks ‘downtime’. Het kan zijn dat er een kleine bloeduitstorting ontstaat op de plek waar de prikjes zijn gegeven, maar dat kun je als je wilt camoufleren met wat make-up.

Resultaat afhangende mondhoeken behandeling

Een mondhoeklift geeft een mooie, frisse uitstraling. Je ziet er niet mee chagrijnig of somber uit, maar straalt weer als vanouds.

Afhangende mondhoeken voor en na foto’s