Van Rosmalen Kliniek Roterdam

Onze klinieken

“In onze klinieken hangt een prettige, laagdrempelige sfeer.”

Waarin we ons onderscheiden

De Van Rosmalen kliniek vind je op mooie, goed bereikbare locaties gelegen in Rotterdam, Den Haag en Nijmegen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers willen graag dat jij je snel thuis voelt. De sfeer in onze klinieken is daarom laagdrempelig en persoonlijk.

Wij zijn gespecialiseerd in vooruitlopende behandelingen. Waarin we ons als kliniek onderscheiden is de combinatie van onze cosmetisch esthetische behandelingen met diverse huidtherapieën. Om de meest natuurlijke uitstraling te bereiken is het van onmisbaar belang dat de huid zo gezond en mooi mogelijk is en blijft. Een goede huidconditie draagt tevens bij aan een langduriger resultaat van andere behandelingen.

De Van Rosmalen Kliniek is gecertificeerd door de NVCG.

Onze klinieken in Rotterdam, Den Haag & Nijmegen

Onze kliniek in Rotterdam is gevestigd aan de Wijnhaven, in hartje Rotterdam. Station Blaak, de kubuswoningen en de Markthal zijn op slechts honderd meter afstand. De kliniek in Den Haag is gevestigd aan de benoordenhoutseweg, direct aan het einde van de A12. De locatie in Nijmegen is gevestigd aan de Carbatinastraat. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid.