Onze klinieken

“In onze klinieken hangt een prettige, laagdrempelige sfeer”

De Van Rosmalen kliniek vind je op mooie, goed bereikbare locaties in Rotterdam en Nijmegen. Onze vriendelijke en deskundige staf wil graag dat jij je snel thuis voelt. De sfeer in onze klinieken is daarom laagdrempelig en persoonlijk.

Onze kliniek in Rotterdam is gevestigd aan de Wijnhaven, in hartje Rotterdam. Station Blaak, de kubuswoningen en de Markthal zijn op slechts honderd meter afstand. De locatie in Nijmegen is gevestigd in een authentiek herenhuis, aan de rand van het centrum en op loopafstand van het centraal station. Voor de deur is ruime (betaalde) parkeergelegenheid.

De Van Rosmalen Kliniek is gecertificeerd door de NVCG.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn gespecialiseerd in vooruitlopende behandelingen. Waarin we ons als kliniek onderscheiden is de combinatie van onze cosmetisch esthetische behandelingen met diverse huidtherapieën. Om de meest natuurlijke uitstraling te bereiken is het van onmisbaar belang dat de huid zo gezond en mooi mogelijk is en blijft. Een goede huidconditie draagt tevens bij aan een langduriger resultaat van andere behandelingen.

Je kunt bij ons terecht voor:

Voor het behandelen van o.a.: