Vacuüm Microneedling

Vivace Microneedling RF

“Een nog mooier en egaler resultaat.”

Wat is Vivace Microneedling RF ?

Met microneedling werken we al jaren. Het is een doeltreffende manier om de huid in de diepte te vernieuwen. Rimpels en littekens vervagen doordat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De combinatie met radiogolven zorgt voor een nóg mooier en egaler resultaat, omdat de intense warmte het collageen extra stimuleert. Wij noemen deze behandeling dan ook de Collageen Boost Ultimate!

Resultaat Vivace Microneedling RF

  • Een egalere huid
  • Versteviging en lift van de huid
  • Vervaging van (acné) littekens
  • Vermindering van rimpels

De Vivace Microneedling RF is geschikt voor

  • Je hele gezicht
  • Je hals en decolleté
  • Het gebied rondom de ogen

Minimale hersteltijd na de Vivace Microneedling RF

Bijkomend voordeel: zoals bij de meeste van onze behandelingen is de hersteltijd minimaal. Je huid is tijdelijk lichtrood en licht gezwollen, maar dit is na slechts een paar uur alweer voorbij. Voor een optimaal resultaat raden we meerdere behandelingen aan.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen microneedling en Microneedling RF?

Bij een microneedling behandeling maken we kleine kanaaltjes in de huid door middel van een speciaal apparaat met vibrerende, minuscule naaldjes. Microneedling zorgt ervoor dat het natuurlijk herstel van de huid op gang komt. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen namelijk een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De combinatie met radiogolven (RF) zorgt voor een intense warmte in de huid, waardoor collageen aanmaak nog eens extra wordt gestimuleerd. Uiteindelijk zullen hierdoor rimpels en littekens vervagen.

Wat zijn de voordelen van een Microneedling RF-behandeling?

Een microneedling RF-behandeling is een doeltreffende manier om de huid in de diepte te vernieuwen. Rimpels en littekens vervagen doordat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De combinatie met radiogolven zorgt voor een nóg mooier en egaler resultaat, omdat de intense warmte het collageen extra stimuleert.

Hoelang duurt het voordat ik weer toonbaar ben na een Microneedling RF-behandeling?

Zoals bij de meeste van onze behandelingen is de hersteltijd minimaal. Je huid is tijdelijk lichtrood en licht gezwollen, maar dit is na slechts een paar uur alweer voorbij.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?

Voor een optimaal resultaat raden we meerdere behandelingen aan. De hoeveelheid herhaling van microneedling RF-behandelingen hangt af van de behandelindicatie.

Met welke behandelingen kan ik deze combineren?

Een microneedling RF-behandeling gaat goed samen met een chemische peeling voorafgaand. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om per huidzone behandeld te worden. Door een combinatie van verschillende behandelingen, kan het optimale resultaat behaald worden. Deze combinatiebehandelingen worden meegenomen door onze huidtherapeuten in jouw persoonlijk behandelplan van de Confidence Booster® GLOW. Dit unieke concept bevat verschillende huidbehandelingen, waarbij er meerdere indicaties kunnen worden behandeld. Ook kunnen we verschillende behandelingen na elkaar uitvoeren door lagen over elkaar heen aan te brengen. Deze innovatieve manier zorgt voor het snelste resultaat, doordat er in één behandeling meerdere sessies huidbehandelingen worden uitgevoerd.

Hoelang duurt het voordat ik na de behandeling resultaat zie?

Na een aantal behandelingen ga je al snel resultaat zien. Het eindresultaat is echter na 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling met microneedling RF zichtbaar.