Holle ogen vullen

Holle of diepliggende ogen

“Zeg maar vaarwel tegen een vermoeide of droevige uitstraling.”

Zie jij er vaak vermoeid uit?

Heb jij last van holle of diepliggende ogen, waardoor je een harde, vermoeide of zelfs verouderde blik hebt? Tijdens het verouderingsproces neemt ons onderhuids vetweefsel af, dat geldt ook voor het vet in de oogkas waar de oogbal in rust. Hierdoor kan het lijken alsof de ogen diep in de oogkassen liggen.
Holle ogen of diepliggende ogen ontstaan vaak naarmate je ouder wordt, maar het kan ook van nature aanwezig zijn op jongere leeftijd. In beide gevallen kan het mooi zijn om holle ogen heel subtiel te vullen door middel van fillers. Hierdoor worden de ingevallen ogen als het ware opgevuld, waardoor je weer een jongere en frisse oogopslag krijgt en contouren worden verzacht. Vaak wordt dit in combinatie gedaan met het vullen van de traangootjes, voor het mooiste resultaat!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in
Last van holle ogen of diepliggende ogen Het probleem

Je ogen spelen een grote rol in jouw uitstraling en staan bekend als de ‘spiegel van je ziel’. Het is daarom niet gek dat hier vaak als eerste naar wordt gekeken. Helaas kunnen holle of diepliggende ogen een vermoeide en verouderde uitstraling geven. Tijdens het verouderingsproces neemt ons onderhuids vetweefsel af, waardoor naarmate we ouder worden ingevallen ogen kunnen ontstaan. Ook kunnen holle ogen van nature aanwezig zijn op een jongere leeftijd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ouder lijken dan je daadwerkelijk bent. Omdat elk gezicht uniek is, zal de behandeling ook specifiek hierop worden afgestemd. We raden je daarom aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult, zodat we samen met jou een op maat gemaakt behandelplan kunnen opstellen.

Bekijk hier het filmpje over het verouderingsproces van het gezicht:

Behandeling holle ogen of diepliggende ogen in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Na ontvangst in één van onze klinieken in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen volgt een introductiegesprek en maken we foto’s van jouw gezicht om de resultaten voor en na de behandeling goed te kunnen zien. Bij een filler behandeling voor diepliggende ogen maken we gebruik van ultradunne canules. Een canule is een naald met een meer stompe punt, wat zorgt voor minder zwelling. Een behandeling met een canule is vrijwel pijnloos en zorgt daarnaast voor een snel herstel! Door het gebruik van filler worden jouw ingevallen ogen als het ware opgevuld, wat zorgt voor een frisse en jongere uitstraling.

Na een filler behandeling tegen holle of diepliggende ogen Na de behandeling

Na een fillerbehandeling tegen holle of diepliggende ogen heb je weinig tot geen hersteltijd nodig, dit is vaak afhankelijk per persoon en kan dus voor ieder verschillend zijn. Direct na de behandeling kan er wat roodheid of zwelling optreden, maar dit zal snel verdwijnen. Ook kan het zijn dat je in de eerste twee weken rondom je ogen iets meer vocht vasthoudt. We raden je aan om de eerste week geen sauna, zonnebank of schoonheidsspecialiste te bezoeken. Daarnaast is het belangrijk dat je je huid zeker de eerste twee weken goed beschermt met een SPF.

Frisse en jongere uitstraling Het resultaat

Na de behandeling zal je een frisse en jongere uitstraling hebben! De fillers zorgen ervoor dat de boze en/of vermoeide blik is verdwenen en jouw gezicht zachte contouren toont. Hoe vaak de behandeling voor holle of diepliggende ogen moet worden herhaald voor het optimale resultaat, is per persoon verschillend. Tijdens het persoonlijke consult zal één van onze specialisten hier alles over uitleggen!

Prijs Tarieven
Fillers
Vanaf
Holle ogen
€495,-

Wij werken met de volgende soorten fillers.

Juvederm: Ultra smile, Ultra 3, Ultra 4, Voluma, Volbella, Volift, Volux
Belotero: Balance, Soft, Volume, Intense
Skinbooster: Volite, Prophilo, Revive

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een filler behandeling voor diepliggende of holle ogen?

Na binnenkomst in de kliniek in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen, beginnen we met het analyseren van je gezicht en spreken we jouw wensen en de mogelijkheden qua behandeling door. Na een korte intake worden er foto’s gemaakt om de resultaten te kunnen vergelijken. Voor het uitvoeren van de filler behandeling voor holle ogen, wordt er door de artsen gebruik gemaakt van een canule. Door op verschillende plekken rondom de ogen de filler te injecteren, krijg je weer een frisse en uitgeruste uitstraling. 

Wanneer kies ik voor een diepliggende of holle ogen filler behandeling?

Diepliggende of holle ogen geven vaak een vermoeide en verouderde uitstraling. Dit kan van nature aanwezig zijn, maar ook het verouderingsproces kan ervoor zorgen dat je ogen dieper komen te liggen. Een filler behandeling voor diepliggende of holle ogen biedt een oplossing voor dit probleem. Je zult je vermoeide blik inruilen voor een jonge en frisse uitstraling!

Is een filler behandeling voor diepliggende of holle ogen gevaarlijk?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door kundige artsen die KNMG geregistreerd zijn. Dit is een beschermde titel vanuit het NVCG die aantoont dat een cosmetisch arts opgeleid en bekwaam is voor het uitvoeren van cosmetische behandelingen, zoals een filler behandeling voor holle ogen. Daarnaast maken wij bij de Van Rosmalen Kliniek gebruik van een filler op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en wordt na verloop van tijd weer afgebroken door het lichaam. De behandeling is dus volkomen veilig!

Is een filler behandeling voor diepliggende of holle ogen pijnlijk?

Een filler behandeling voor holle ogen wordt uitgevoerd met een canule; een ultradunne naald. Er wordt eerst een entree gaatje gemaakt in de huid, dit wordt verdoofd met een koud staafje. Vervolgens wordt de filler via dit entree gaatje ingebracht. In de filler zelf zit ook verdoving, waardoor de behandeling als vrijwel pijnloos wordt ervaren.

Na hoeveel tijd ben ik weer toonbaar na een filler behandeling voor diepliggende of holle ogen?

De behandeling tegen diepliggende of holle ogen heeft weinig tot geen hersteltijd nodig, dit is afhankelijk per persoon. Na de behandeling kan er wat roodheid of mogelijke zwelling ontstaan, dat na een paar dagen weer zal afnemen en uiteindelijk volledig zal verdwijnen. Ook kan er in de eerste twee weken na de behandeling meer vocht worden vastgehouden door je ogen dan je misschien gewend bent, maar ook dit zal weer verdwijnen. Koelen helpt om de zwelling tegen te gaan en bevordert hierdoor de mogelijke hersteltijd!

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet na een filler behandeling voor diepliggende of holle ogen?

Het resultaat van de filler behandeling voor diepliggende of holle ogen is vrijwel direct zichtbaar. Je zult onze kliniek in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen verlaten met een frisse en jonge uitstraling.

Kan ik tegelijkertijd andere zones in mijn gezicht behandelen?

Voor optimaal resultaat wordt deze behandeling vaak gecombineerd met een traangoot filler behandeling of een botox behandeling tegen kraaienpootjes en oogrimpels om een uitgeruste uitstraling en frisse oogopslag te krijgen. Tijdens een persoonlijk consult worden de verschillende mogelijkheden met jou besproken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld om zo het mooiste resultaat te bereiken!