ingevallen wangen

Jukbeenderen opvullen

“Voor mooie gezichtscontouren!”

Vallen jouw gezichtscontouren minder op?

Waarom vallen mijn jukbeenderen minder op?

Jukbeenderen, ze zijn belangrijk voor de vorm van je gezicht en bepalen immers de contouren hiervan. Vallen je jukbeenderen minder op en stoor jij je hieraan? Dit kan bijvoorbeeld komen, doordat je van nature een wat ronder gezicht hebt of op latere leeftijd te maken krijgt met verslapping van de huid en het krimpen van het skelet. Het opvullen van de jukbeenderen met fillers, biedt een mooie uitkomst om volume in het gezicht toe te voegen of terug te brengen, zodat je weer een frisse en jeugdigere uitstraling krijgt.

Hoe kan ik mijn jukbeenderen meer volume geven?

Wanneer je jonger bent, hebben de jukbeenderen van nature vaak meer volume en zijn deze zichtbaarder. Door de jaren heen kunnen de jukbeenderen hun vorm verliezen, doordat het natuurlijke verouderingsproces ervoor zorgt dat de huid haar steun verliest en het skelet krimpt. Het kan ook zijn dat je niet tevreden bent met de vorm van je gezicht en je graag wilt dat de contouren van de jukbeenderen worden benadrukt. Door het opvullen van de jukbeenderen met fillers, kunnen we met kleine aanpassingen ervoor zorgen dat er op specifieke plekken extra volume wordt toegevoegd of dat de contouren van het jukbeen worden geaccentueerd. Hierdoor kunnen wij het gezicht shapen, door bijvoorbeeld een ronder gezicht meer v-shape te geven.

Met fillers de jukbeenderen opvullen

Wanneer er fillers op het jukbeen worden geplaatst kun je de wang liften, waardoor de plooien verzachten en er als het ware een ‘facelift-effect’ wordt gecreëerd. Een behandeling voor het opvullen of accentueren van de jukbeenderen met fillers heeft dus effect op meerdere gebieden in het gezicht. Op deze manier kun je het ondergaan van een operatie, om hetzelfde effect te creëren, uitstellen of vermijden. Fillers bieden een hele effectieve maar laagdrempelige oplossing met directe resultaten.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in
Minder volume in de jukbeenderen Het probleem

Opvallende jukbeenderen kunnen jaloersmakend zijn. Wanneer je een wat ronder gezicht hebt of wanneer je last hebt van volumeverlies in je gezicht door het natuurlijke verouderingsproces, kunnen de jukbeenderen minder zichtbaar zijn. Zou jij graag je jukbeenderen meer willen accentueren en een frissere uitstraling in je gezicht verkrijgen? Dan is een filler behandeling voor de jukbeenderen bij de Van Rosmalen Kliniek een goede keuze.

Bekijk hier het filmpje over het verouderingsproces van het gezicht:

Hoe gaat een jukbeenderen behandeling met fillers in zijn werking? De behandeling

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen vergelijken. Vervolgens begint de arts met de behandeling. De jukbeenderen lenen zich goed voor het behandelen met een canule. Canules hebben een stompe punt, waardoor je huid als het ware wordt weggeduwd en er niet in wordt geprikt. Hierdoor is er minder kans op beschadiging van het onderhuidse weefsel, minder kans op blauwe plekken, is de behandeling vrijwel geheel pijnloos en biedt het een sneller herstel. Vervolgens wordt via het entreegaatje de filler op het jukbeen geplaatst.

Bekijk hier de filmpjes waar de jukbeenderen worden behandeld:


 

Wat kan ik verwachten na een jukbeenderen behandeling met fillers? Na de behandeling

Na de behandeling kan er wat zwelling of eventueel blauwe verkleuringen ontstaan rond de zone waar de filler is geïnjecteerd. Eventuele verkleuringen kunnen worden gecamoufleerd met make-up, zodat je gelijk weer verder kunt met het vervolg van jouw dag. Mocht er wat zwelling zijn ontstaan, is er geen reden tot paniek. Na een aantal dagen trekt dit vanzelf weg.

Hoe lang blijft de jukbeen behandeling met fillers zichtbaar? Het resultaat

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar; je ziet gelijk dat de jukbeenderen meer geaccentueerd zijn en de vorm van het gezicht is verfraaid. Het optimale resultaat is na ongeveer twee weken bereikt. De fillers zijn tijdelijk en zullen na verloop van tijd langzaam door het lichaam worden afgebroken. Na ongeveer 8 tot 18 maanden kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen.

Prijs Tarieven
Fillers
Vanaf
Wangen liften
€875,-

Wij werken met de volgende soorten fillers.

Juvederm: Ultra smile, Ultra 3, Ultra 4, Voluma, Volbella, Volift, Volux
Belotero: Balance, Soft, Volume, Intense
Skinbooster: Volite, Prophilo, Revive

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een filler behandeling voor de jukbeenderen eruit?

Voordat de behandeling wordt uitgevoerd, worden er eerst foto’s genomen om later de resultaten te kunnen vergelijken. Daarna vindt er een kort gesprek plaats met de behandeld arts om aan de hand van de genomen foto’s, de wens en jouw doel een geschikt behandelplan op te stellen. Na dit korte gesprek vindt de behandeling plaats. De jukbeenderen worden behandeld met een canule. Een canule zorgt in tegenstelling tot een normale naald voor minder blauwe plekken en biedt sneller herstel na de behandeling.

Wanneer kies ik voor een filler behandeling voor de jukbeenderen?

Jukbeenderen zorgen voor mooie gezichtscontouren. Mocht je last hebben van volumeverlies in je gezicht door het ouder worden of heb je van jezelf een wat rondere gezichtsvorm en wil je graag meer dimensie in je gezicht? Dan raden wij je zeker aan om eens op consult te komen en te kijken naar de mogelijkheden die geschikt zijn voor jou. Jukbeenderen accentueren zorgt niet alleen voor meer dimensie in het gezicht, maar ook voor een frissere uitstraling!

Is een filler behandeling voor het opvullen van de jukbeenderen pijnlijk?

Bij deze behandeling maken wij gebruik van een canule; een naald met een stompe punt. Hierbij moet er eerst een entree gaatje gemaakt worden om vervolgens via ditzelfde gaatje de canule op de juist plek te plaatsen. Dit entree gaatje wordt verdoofd door een koud staafje kort tegen de huid te houden. Hierdoor wordt de huid als het ware tijdelijk verdoofd, waardoor je geen pijn hoeft te ervaren. Daarnaast zit er in de filler zelf ook een verdoving, zodat je zo min mogelijk van de behandeling voelt.

Hoe lang duurt het herstel na het opvullen van de jukbeenderen met fillers?

Na de behandeling kunnen er wat blauwe verkleuringen ontstaan rond de entree gebieden van de canule en kan er wat zwelling ontstaan als reactie. Mocht je last krijgen van blauwe verkleuringen en wil je dit liever verdoezelen, dan kun je deze plekken camoufleren met make-up. Wel adviseren wij om direct, maar ook de eerste dagen na de behandeling goed te blijven koelen om de mogelijke zwelling en eventuele blauwe verkleuringen sneller weg te laten trekken.

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet na deze behandeling?

Je zult direct na de behandeling al zichtbaar resultaat zien. Een filler heeft in tegenstelling tot botox geen inwerktijd nodig. Wel is het optimale resultaat pas na ongeveer twee weken bereikt vanwege de mogelijke zwelling die dan volledig is weggetrokken.

Kan ik tegelijkertijd andere zones in mijn gezicht behandelen?

Dit kan zeker! Onze specialisten zullen voorafgaand met jou de behandelwens bespreken en een passend advies geven. Zo kunnen zij wellicht adviseren ook een andere zone te behandelen om zo het beste resultaat te bereiken. Bij het vullen van de jukbeenderen wordt er vooral gekeken naar de gezichtscontouren. Een filler behandeling voor de kaaklijn of de kin gaat goed samen met het opvullen van de jukbeenderen.

Hoelang blijft het resultaat met fillers zichtbaar?

Een filler kent als basis de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Na verloop van tijd wordt deze lichaamseigen stof afgebroken door het lichaam en zal het resultaat verminderen. Meestal blijft het resultaat van de behandeling ongeveer  8 tot 18 maanden zichtbaar. Na die tijd kun je er voor kiezen om de behandeling te herhalen.