Jukbeenderen fillers

Onze Leveranciers: Allergan Aesthetics

“Empowering confidence.”

Allergan Aesthetics: één van de meest bekende merken als het gaat om botox en fillers

Allergan Aesthetics ontwikkelt producten en technologieën die de vooruitgang van de esthetische geneeskunde stimuleren. De missie is om het meest uitgebreide, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde producten te bieden. Elke dag zetten zij zich in voor het doel: het versterken van vertrouwen. Vertrouwen voor onze klanten, hun patiënten en vertrouwen in elkaar.

JUVÉDERM® - fillers: ’s werelds meest verkochte hyaluronzuur fillers

Natuurlijk resultaat

De fillers van Allergan, JUVÉDERM®, zijn ’s werelds meest verkochte hyaluronzuur fillers. Koester wat je mooi vindt en verbeter wat mooier mag. De fillers zijn ontwikkeld om verschillende delen van het gezicht te behandelen. Er wordt gebruik gemaakt van een unieke technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler. Dankzij deze unieke technologie biedt deze filler een natuurlijk uitziend resultaat, ook tijdens een lach, frons of een boze blik.

Combinatiebehandeling met verschillende fillers

De producten van JUVÉDERM® kunnen ook in combinatie gebruikt worden, om het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Onze Cosmetisch artsen KNMG kijken naar de structurele en functionele behoeften van het gelaat en de huid en weten precies welke producten voor het beste, meest natuurlijke resultaat zullen zorgen. Hiervoor stellen we een persoonlijk behandelplan op, gebaseerd op jouw wensen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct een consult!

Plan direct een consult

Voor elk doel een geschikte filler

JUVÉDERM® ULTRA SMILE: voor volume en mooie contouren in de lippen JUVÉDERM® ULTRA SMILE

De JUVÉDERM® ULTRA SMILE is speciaal ontwikkeld om volume in de lippen aan te brengen en mooie contouren aan of terug te brengen. Door de samenstelling van bestandsdelen beschermt de JUVÉDERM® ULTRA SMILE de lippen tegen het constant bewegen. Hierdoor wordt het volume en de contouren van de lippen behouden. Door de hyaluronzuur in de filler, breekt de filler in de loop der tijd langzaam weer af en kun je de behandeling herhalen. De resultaten van de filler blijven ongeveer 12 maanden zichtbaar.

JUVÉDERM® ULTRA 2: voor het verzachten van fijne lijntjes en rimpels JUVÉDERM® ULTRA 2

De JUVÉDERM® ULTRA 2 is uiterst geschikt voor het behandelen van fijne en oppervlakkige lijntjes op het voorhoofd, rond de mond en de ogen. Ook is de filler geschikt voor het aanbrengen van volume en contour in de lippen. De filler houdt vocht vast waardoor de fijne lijntjes en rimpels worden verzacht.

JUVÉDERM® ULTRA 3: uiterst geschikt voor diepe lijntjes in het gezicht JUVÉDERM® ULTRA 3

De JUVÉDERM® ULTRA 3 doet zijn werk het beste voor de medium en diepe lijntjes in het gezicht, welke je een vermoeide en oudere uitstraling kunnen geven. De filler egaliseert en herstelt het volume. Vaak worden de lippen, jukbeenderen, mondhoeken en de neuslippenplooi behandeld met de ULTRA 3. Door de dichte structuur en de aanwezigheid van het lichaamseigen bestandsdeel hyaluronzuur, houdt de huid vocht vast. Dit zorgt voor zachte en natuurlijke resultaten. Volumeverlies in de huid kan hierdoor worden hersteld of aangebracht voor mooie gezichtscontouren.

JUVÉDERM® ULTRA 4: mooie contouren en meer volume JUVÉDERM® ULTRA 4

De JUVÉDERM® ULTRA 4 bevat het hoogste gehalte hyaluronzuur van de ULTRA lijn. De filler zorgt voor strakkere en vollere wangen en kin, verzacht diepere rimpels en geeft jouw lippen meer volume. De ULTRA 4 wordt vooral ingezet om diepe lijntjes en plooien tussen de neus en mondhoeken te verzachten en de jukbeenderen meer volume en contour te geven.

JUVÉDERM® VOLBELLA: fijne lijntjes en het accentueren van de lippen JUVÉDERM® VOLBELLA

De JUVÉDERM® VOLBELLA is speciaal ontworpen om fijne lijntjes te behandelen en het accentueren van de lippen. De filler wordt gebruikt voor:
– Lijntjes rondom de ogen, ook de kraaienpootjes genoemd
– Fijne lijntjes op het voorhoofd vervagen
– Contour en volume aanbrengen in de lippen
– Fijne lijntjes op de bovenlip behandelen, ook wel rokerslijntjes genoemd
– Het verminderen van wallen

 

JUVÉDERM® VOLIFT: verzachten van diepe rimpels en lijnen JUVÉDERM® VOLIFT

Voor het behandelen van de hele diepe rimpels en vouwlijnen is de JUVÉDERM® VOLIFT uiterst geschikt. Het resultaat blijft wel 18 maanden zichtbaar. Deze filler wordt gebruikt om:
– De voorhoofdslijnen verfraaien
– De wenkbrauwen definiëren en liften
– De neuslippenplooi en/of marionetlijnen verminderen
– Lippen en het gebied rondom de mond te behandelen

 

JUVÉDERM® VOLITE: dé skinbooster voor een gehydrateerde huid JUVÉDERM® VOLITE

De injectable van JUVÉDERM® die zorgt voor een verbeterde hydratatie van de huid. De skinbooster is geschikt voor het gezicht, de hals, de handen en het decolleté. De skinbooster kan de:
– Elasticiteit van de huid verbeteren
– Fijne lijntjes gladstrijken
– Huid hydrateren
– Huid gladder maken

 

JUVÉDERM® VOLUMA: herstellen en aanbrengen van volume JUVÉDERM® VOLUMA

De VOLUMA filler is speciaal ontworpen voor het herstellen en aanbrengen van volume in het gezicht. De resultaten blijven zichtbaar tot 24 maanden. De filler wordt gebruikt om:
– Ingevallen slapen te behandelen
– Volume in de mid-face aan te brengen
– Volume in de wangen te herstellen en aan te vullen

JUVÉDERM® VOLUX: speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de kin en kaaklijn JUVÉDERM® VOLUX

De nieuwste filler VOLUX is de eerste gezichtsfiller op de markt die speciaal ontwikkeld is om volume en structuur in de kin en kaaklijn aan te brengen. Het resultaat blijft zichtbaar tot 24 maanden. Met de filler kan:
– De kaaklijn gedefinieerd worden
– Kin verlengd worden en/of naar voren gebracht worden
– De vorm van de kin verbreden
– De onderkin laten verdwijnen

 

HArmonyCa™: zorgt voor een liftend effect door de stimulatie van de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid HArmonyCa™

Zorgt voor een sterk liftend effect en meer volume. HArmonyCa™ is een hybride filler en kan worden ingezet voor meerdere doeleinden. Een hybride filler bestaat uit een combinatie van actieve ingrediënten die elkaar complementeren. Zo kan HArmonyCa™ worden gebruikt om  volumeverlies te herstellen en een liftend effect te creëren. De natuurlijke aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd door het ingrediënt  Calciumhydroxyapatiet. Dit proces gaat nog maanden door, waardoor je langer plezier van het resultaat van een HArmonyCa™ behandeling.

Dokter Annemarie van Rosmalen is erkend opleidster van de behandeling die wordt uitgevoerd met de HarmonyCa™.

 

BOTOX®: één van de meest gebruikte merken , als het gaat om behandelingen met botulinetoxine

Allergan Aesthetics is één van de meest bekende merken als het gaat om het ontwikkelen en distribueren van botox en fillers over de hele wereld. BOTOX® is een product dat al heel lang bestaat, en één van de meest gebruikte merken als het gaat om behandelingen met botulinetoxine. De spierontspanner van Allergan Aesthetics, BOTOX® is:
– Bewezen veilig en betrouwbaar
– Uitstekend geschikt voor het behandelen van rimpels en overmatig zweten
– 3 tot 5 maanden werkzaam
– Perfect voor het verminderen van klachten als hoofdpijn

Botulinetoxine, in de volksmond vaak ‘botox’ genoemd, helpt spieren tijdelijk ontspannen. Dit kan niet alleen de zichtbaarheid van rimpels verminderen, maar helpt ook tegen klachten als tandenknarsen, hoofdpijnklachten door fronsen of overmatige transpiratie.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met BOTOX®? Plan online gemakkelijk een gratis en vrijblijvend consult met onze cosmetisch artsen KNMG.

Plan direct een consult

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een filler behandeling?

Fillers, ook wel vullers genoemd, vallen onder de categorie injectables. De meeste fillers zijn – net zoals de fillers uit het JUVÉDERM® assortiment – op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur en zullen altijd weer volledig door je lichaam afgebroken worden. Door hun tijdelijke karakter zal het effect langzaam verminderen.

 

Met fillers kunnen we volumeverlies in het gezicht corrigeren en rimpels opvullen, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. De lijnen in je gezicht worden zachter, er vallen minder schaduwen in je gezicht en je krijgt een jongere, frisse uitstraling.

 

Tijdens een filler behandeling wordt er filler in de huid geïnjecteerd door middel van een canule. Een canule is een holle, stompe naald.

Welke soorten fillers zijn er?

Binnen het assortiment van Allergan Aesthetics zijn er verschillende soorten fillers ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Zo zijn er fillers om fijne of juist hele diepe lijntjes te verzachten in het gezicht, fillers om de huid te hydrateren en de collageen aanmaak in de huid te stimuleren en fillers die uiterst geschikt zijn om de lippen meer volume en mooie contouren te geven.

 

Zo heb je binnen het JUVÉDERM® assortiment:
– JUVÉDERM® ULTRA SMILE
– JUVÉDERM® ULTRA 2
– JUVÉDERM® ULTRA 3
– JUVÉDERM® ULTRA 4
– JUVÉDERM® VOLBELLA®
– JUVÉDERM® VOLIFT®
– JUVÉDERM® VOLITE
– JUVÉDERM® VOLUMA®
– JUVÉDERM® VOLUX
– HArmonyCa™

 

Tot slot, de spierverslapper:
– BOTOX®

 

Dokter Shai Rambaran vertelt in onderstaande video welke verschillende soorten fillers er zijn en wat ze doen:

 

 

Zijn fillers van JUVÉDERM® voelbaar onder de huid?

De geïnjecteerde filler is mogelijk een korte periode, net na de be­handeling, voelbaar onder de huid. Na verloop van tijd voelt het behandelde gebied zacht en natuurlijk aan. In een enkel geval kunnen kleine bultjes ontstaan. Meld dit aan jouw cosmetisch arts als dit het geval is.

Hoe lang houdt de werking van JUVÉDERM® fillers aan?

Hoe lang de resultaten van de JUVÉDERM® fillers zichtbaar zijn, is afhankelijk van de soort filler die wordt gebruikt. Dit ligt tussen de 6 en 24 maanden.  De duur van het effect is echter sterk afhankelijk per persoon en kan verschillen door, leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.

 

Dokter Anna Hettinga-Grelack legt het in het onderstaande filmpje uit:

 

Hoe werkt een botox behandeling?

Botulinetoxine is een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Het zorgt ervoor dat je spieren tijdelijk ontspannen doordat het de prikkeloverdracht van een zenuw naar een spier blokkeert.

 

Botox wordt in sterk verdunde vorm geïnjecteerd in de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes en rimpels in je voorhoofd. De spieractiviteit wordt op de behandelde plek tijdelijk minder krachtig. Hierdoor verdwijnen fijne lijnen en vervagen diepe rimpels. Een botox behandeling kan op die manier zelfs rimpelvorming voorkomen. Na verloop van tijd neemt de spieractiviteit weer toe en herstelt de spier volledig.