myrthe tightening

PRO Tightening

“Voor minder verslapping in het gezicht.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Krijg je te horen dat je een sombere uitstraling hebt?
  • Heb je het gevoel dat je huid verslapt en/of dun is en wil je graag een strakker gezicht?
  • Zijn jouw wangen wat ingevallen, heb je het gevoel dat je volume mist?
  • Is je kaaklijn niet strak? Of stoor je je aan je gezicht als je jezelf van de zijkant ziet?
  • Heb jij afhangende mondhoeken, zodat je het gevoel hebt altijd te moeten glimlachen?

Onze oplossing

Is dit herkenbaar? Dan kan een PRO Tightening combinatiebehandeling de juiste keuze zijn voor jou.

We kunnen er niet omheen: wanneer we ouder worden krimpt ons skelet, neemt de hoeveelheid onderhuids vet af en wordt onze huid dunner en slapper – met verslapping in ons gezicht als gevolg. Het goede nieuws is: we kunnen er gelukkig wat aan doen! Met de PRO tightening behandeling richten we ons op de oorzaak van een probleem en niet direct op het gevolg. We brengen we dikte terug in je huid, we geven vulling onder je huid en verstevigen we het vetweefsel in je gezicht voor een liftend effect. We kijken naar de verschillende lagen en zones van jouw gezicht om te bepalen waar de verbeterpunten liggen en we bepalen wat echt bij jouw gezicht en uitstraling past. Het resultaat is een strakker en harmonieus geheel, waar we wel jouw authentieke uitstraling behouden.

Wat is PRO Tightening - minder verslapping?

De PRO Tightening is een combinatiebehandeling van verschillende injectables voor verschillende zones in het gezicht die speciaal is samengesteld om verslapping in het gezicht te corrigeren. Het natuurlijke verouderingsproces vindt namelijk nooit plaats in één gebied, maar heeft invloed op het gehele gelaat. Verslapping kun je bijvoorbeeld ervaren langs je kaaklijn, of doordat je wangen wat ingevallen zijn of je ziet bijvoorbeeld een neus-lippenplooi ontstaan. Tijdens een intakegesprek met de arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek, mate van veroudering en welke kenmerken bij jou precies voor een ongewenste uitstraling zorgen. We nemen de PRO Tightening behandeling als basis en maken deze op maat voor jou. We halen de ongewenste kenmerken weg, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk verandert.

Wat maakt onze PRO behandelingen uniek?

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en verbeterwensen. We richten ons op de ‘totale gezicht benadering’ – we bekijken het totale plaatje en geen detail zal onbesproken blijven. We nemen één van onze PRO behandeling als uitgangspunt en maken deze op maat voor jouw gezicht en wensen. Daarnaast maken we met jou een persoonlijk plan voor de lange termijn. We kijken namelijk graag verder dan één behandeling. Juist door de continuïteit en combinatie van de behandelingen, wordt huidveroudering, volumeverlies en verslapping van onderhuids weefsel effectief afgeremd. Zo combineren we bijvoorbeeld deze PRO tightening behandeling met een GLOW huidbehandeling en HOME huidverzorgingsproducten die de huid dik en weerbaar houden om fillers goed te behouden. Door behandelingen te combineren die hetzelfde doel nastreven, zorg je voor een sneller en langduriger effect.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het PRO Tightening stappenplan

Pre-consult Pre-consult

We beginnen met een telefonisch pre-consult met één van onze beauty consulenten. Tijdens dit consult stellen we je alvast wat vragen over jouw verbeterwensen. Zo kunnen we alvast een inschatting maken welke PRO behandeling het beste aansluit bij jouw situatie en wensen en bij welke arts we een intake kunnen plannen.

Intake Intake

De intake is met één van onze artsen. Tijdens deze intake zullen we nogmaals samen jouw wensen bespreken en gaan we uitgebreid jouw gezicht analyseren. Zo kunnen we jou goed adviseren op welke plaatsen in het gezicht en welke hoeveelheid injectables we zouden kunnen plaatsen. Als we denken dat je beter af bent met een chirurgische lift in plaats van injectables, dan zullen we dit ook zeker aangeven. Daarnaast stellen we samen een persoonlijk plan op. We bekijken welke aanvullende- en onderhoudsbehandelingen passend zijn voor optimaal en langdurig resultaat. Zo kunnen we je ook een indicatie van de kosten geven.

Behandeling Behandeling

Op de dag van de behandeling starten we met een kort voorbereidend gesprek en maken we foto’s om later de resultaten met elkaar te kunnen vergelijken. Vervolgens begint de behandeling. We behandelen volgens de MD codes. Dit houdt in dat we je gezicht indelen in verschillende zones, met verschillende vastgestelde injectiepunten. Zo kunnen we strategisch kleine hoeveelheden injecties plaatsen op deze punten. Door volgens deze methode te werken behouden we het evenwicht in jouw gezicht en weten we precies welk resultaat we kunnen verwachten.  We gebruiken een verdoving, genaamd lidocaïne, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is. Om blauwe plekken te voorkomen, wordt gebruik gemaakt van een ultradunne canule. De canule heeft een ronde tip in plaats van een scherpe punt, waardoor de kans op bloeduitstortingen veel minder groot is en eventuele zwellingen sneller verdwijnen.

 

Post-treatment Post-treatment

Je kunt na de behandeling direct naar huis, zonder begeleiding. Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee, welke je rustig na kunt lezen. Direct na de behandeling kunnen kleine zwellingen zichtbaar zijn. Soms zijn er wat blauwe plekken te zien. Je mag hierover make-up aanbrengen, maar zorg er wel voor dat je de make-up met schone vingers of kwasten aanbrengt. Door de verdoving is het behandelde gebied nauwelijks pijnlijk, maar dit kan wel voor een licht stijf en beurs gevoel zorgen.

 

Waar kun je verder rekening mee houden? We raden het af om de eerste twee dagen na de behandeling intensief te sporten, naar de zonnebank of sauna te gaan of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Bescherm daarnaast het behandelde gebied goed met zonnebrand met factor 50. Mochten zwellingen lang aanhouden of heb je vragen over de nazorg? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de kliniek.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Iedereen herstelt anders van een behandeling met injectables. Over het algemeen kun je na 2 dagen het resultaat al goed zien, maar na een maand is het resultaat pas op zijn mooist. Alle injectables zijn niet-permanent, ofwel tijdelijk. Onze ervaring is dat je ongeveer 8 tot 18 maanden of zelfs langer het effect van een PRO beautification behandeling ziet. Daarna zal dit effect langzaam afnemen. Wil je zo lang mogelijk genieten van het resultaat? Dan raden we aan om injectables te combineren met onze GLOW en HOME behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je huid in goede conditie is en met een gezonde huid geniet je langer van de effecten! Daarnaast adviseren we de behandeling te herhalen. Injectables kunnen namelijk een steeds langduriger resultaat geven wanneer je de behandeling met enige regelmaat herhaalt.

PRO Tightening opnemen in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze PRO behandeling bij jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijk jaarplan. Wij adviseren vrijwel altijd om deze PRO behandeling te herhalen én te combineren met één of meerdere van onze GLOW huidtherapie behandelingen en HOME huidverzorgingsproducten. Dit is waarom we het Confidence Booster® jaarplan hebben bedacht. Met een holistische aanpak willen we jou graag een lange termijn plan bieden welke precies is afgestemd op jouw wensen en gezicht. Zo bereiken we samen de mooiste en langste effecten en het meest natuurlijke resultaat.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Reviews