botox

Wat is botox?

“Botox ontspant de spieren. Je uitstraling wordt zachter en rimpels vervagen.”

Wat kan de Van Rosmalen Kliniek voor jou betekenen?

+ Voorhoofdrimpels

Een fronsrimpel of diepe lijnen in het voorhoofd kunnen je een boze of strenge gezichtsuitdrukking geven terwijl dit niet jouw emoties zijn. Behoud je natuurlijke uitdrukking, maar verwijder de rimpels.

Meer over de behandeling
+ Fronsrimpels

Fronsrimpels zijn rimpels tussen je wenkbrauwen en boven je neus. De rimpels wekken vaak een chagrijnige indruk, en kunnen de oorzaak zijn van o.a. hoofdpijn en migraine. Wil jij je fronsrimpel verwijderen?

Meer over de behandeling
+ Afhangende wenkbrauwen

Een frisse oogopslag is essentieel voor een uitgeruste, jeugdige uitstraling. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op je oogopslag, wallen en kraaienpootjes maar zeker ook de stand van je wenkbrauwen.

Meer over de behandeling
+ Afhangende mondhoeken

Heb jij ook last van afhangende mondhoeken – of dat nu komt door erfelijke factoren of door huidveroudering – zul je regelmatig de vraag krijgen waarom je zo chagrijnig en ontevreden kijkt. Een simpele behandeling verhelpt dit.

Meer over de behandeling
+ Kinplooien & kinpuntjes

Kinputjes en kinplooien komt vaak voor wanneer je een kleine kaak of kin hebt. Een overbeet is, de spier op de punt van de kin die extra is ontwikkeld om de lippen goed te kunnen sluiten. Deze spier ontspannen wij met botox.

Meer over de behandeling
+ Oksels

Als je last hebt van overmatig zweten, oftewel hyperhidrosis, dan is dat ontzettend vervelend en kan het je sociale leven flink beïnvloeden. Wijde kleren dragen om zweetplekken te verbergen hoeft niet meer je enige oplossing te zijn.

Meer over de behandeling
+ Tandenknarsen en klemmende kaken

Heb je genoeg van het bitje dat je ’s nachts moet dragen tegen tandenknarsen? Of heb je last van hoofdpijn, pijn in je nek en schouders door het tandenknarsen of het klemmen van je kiezen?
Tandenknarsen of klemmende kaken kunnen veel negatieve gevolgen hebben

Meer over de behandeling
+ Kraaienpootjes/ rimpels rond de ogen

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Fijne lachrimpeltjes en kraaienpootjes zijn charmant, maar helaas worden deze rimpels met de jaren steeds dieper. Uiteindelijk zie je lachrimpels dus ook wanneer je niet lacht, wat je misschien ontsierend vindt.

Meer over de behandeling

Een natuurlijke, frisse uitstraling: het kan met botox!

Wil je rimpels voorkomen, de tijd stilzetten of er jonger uitzien? Botox kan daarbij helpen, zowel bij vrouwen als bij mannen. Met rimpeltjes in je gezicht is niets mis, maar sommige rimpels zijn ontstaan door verdriet en zorgen. Ze herinneren je bijvoorbeeld aan een periode die je liever achter je laat en geven je een vermoeide of harde uitstraling, terwijl je je zo helemaal niet voelt. En wat dacht je van kraaienpootjes? Heel charmant – behalve als ze te diep worden. Ook op jongere leeftijd kun je last hebben van diepe rimpels. Het huidverouderingsproces gaat bij de één nou eenmaal sneller dan bij de ander. Externe factoren zoals fel zonlicht en roken hebben daar ook invloed op. Kortom: rimpels veranderen je uitstraling. Wil je daar wat aan doen? Maak dan een afspraak met de Van Rosmalen Kliniek.

Je kunt voor een botox behandeling terecht in onze kliniek in Rotterdam en in Nijmegen. ”Cosmetisch artsen KNMG”: Dokter Annemarie van Rosmalen, dokter Shai Rambaran, dokter Michèle Nonahal en dokter Anna Hettinga-Grelack zijn inmiddels een landelijke bekendheid als het gaat om botox behandelingen met een natuurlijk resultaat. Zij geven jou een uitgeruste en frisse blik weer terug.

Zo werkt botox

Botuline Toxine – in de volksmond botox – is een natuurlijk eiwit dat zenuwimpulsen kan blokkeren.
Dit product wordt sterk verdund geïnjecteerd in je huid om de activiteit van bepaalde spiertjes te verminderen. Hierdoor verdwijnen de fijne lijntjes in je gezicht en diepe rimpels vervagen. Een botox behandeling kan op die manier zelfs rimpelvorming in het behandelde gebied voorkomen. Het effect kan drie tot zes maanden aanhouden, na verloop van tijd neemt de spieractiviteit in de huid weer toe. De drie meest gangbare zones voor deze behandeling zijn de voorhoofdslijnen, de fronsrimpel en kraaienpootjes. Naast cosmetische indicaties is deze behandeling ook geschikt om overmatige transpiratie en spanningshoofdpijn te behandelen.

Het wauw-effect

Een botox behandeling bestaat uit een klein aantal injecties. Dit is vrijwel pijnloos omdat je huid tijdens de botox behandeling goed gekoeld wordt. De behandeling in onze botox kliniek in Rotterdam of Nijmegen duurt slechts vijf minuten, maar natuurlijk zullen we je van te voren uitgebreid informeren en samen een persoonlijk behandelplan met je maken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jij je unieke uitstraling en mimiek zult verliezen. Wij gaan namelijk altijd voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Je gaat er wél een stuk stralender en frisser uitzien, dat beloven we je. Een botoxbehandeling kan echt een ‘wauw’-effect geven!