Wat is botox?

“Botox ontspant de spieren. Je uitstraling wordt zachter en rimpels vervagen.”

Een natuurlijke, frisse uitstraling: het kan met botox

Wil je rimpels voorkomen, de tijd stilzetten of er jonger uitzien? Botox kan daarbij helpen, zowel bij vrouwen als bij mannen. Met rimpeltjes in je gezicht is niets mis, maar sommige rimpels zijn ontstaan door verdriet en zorgen. Ze herinneren je bijvoorbeeld aan een periode die je liever achter je laat en geven je een vermoeide of harde uitstraling, terwijl je je zo helemaal niet voelt. En wat dacht je van kraaienpootjes? Heel charmant – behalve als ze te diep worden. Ook op jongere leeftijd kun je last hebben van diepe rimpels. Het huidverouderingsproces gaat bij de één nou eenmaal sneller dan bij de ander. Externe factoren zoals fel zonlicht en roken hebben daar ook invloed op. Kortom: rimpels veranderen je uitstraling. Wil je daar wat aan doen? Maak dan een afspraak met de Van Rosmalen Kliniek. ”Cosmetisch artsen KNMG”: Dokter Annemarie van Rosmalen en dokter Shai Rambaran zijn inmiddels een landelijke bekendheid als het gaat om botox behandelingen met een natuurlijk resultaat. Zij geven jou een uitgeruste en frisse blik weer terug.

Zo werkt botox

Botuline Toxine – in de volksmond botox – is een natuurlijk eiwit dat zenuwimpulsen kan blokkeren.
Botox wordt sterk verdund geïnjecteerd in je huid om de activiteit van bepaalde spiertjes te verminderen. Hierdoor verdwijnen de fijne lijntjes in je gezicht en diepe rimpels vervagen. Een botox behandeling kan op die manier zelfs rimpelvorming voorkomen. Het effect van botox kan drie tot zes maanden aanhouden, na verloop van tijd neemt de spieractiviteit in de huid weer toe. De drie meest gangbare zones voor botox zijn de voorhoofdslijnen, de fronsrimpel en kraaienpootjes. Naast cosmetische indicaties is botox ook geschikt om overmatige transpiratie en spanningshoofdpijn te behandelen.

Het wauw-effect

Een botox behandeling bestaat uit een klein aantal injecties. Dit is vrijwel pijnloos omdat je huid tijdens de botox behandeling goed gekoeld wordt. De behandeling in onze botox kliniek in Rotterdam of Nijmegen duurt slechts vijf minuten, maar natuurlijk zullen we je van te voren uitgebreid informeren en samen een persoonlijk behandelplan met je maken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jij je unieke uitstraling en mimiek zult verliezen. Wij gaan namelijk altijd voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Je gaat er wél een stuk stralender en frisser uitzien, dat beloven we je. Een botoxbehandeling kan echt een ‘wauw’-effect geven!