Anti-aging peelings

Een geweldige boost voor je huid

De peelings die je bij de Van Rosmalen Kliniek kunt doen zijn onderdeel van onze anti-aging behandelingen. Wanneer je huid in goede conditie is, heeft dat ook effect op je uitstraling en zelfvertrouwen. Een peeling die voor celstimulatie zorgt is dé manier om huidveroudering tegen te gaan. Peelings zijn zeer geschikt om diverse huidproblemen aan te pakken en een zeer effectieve methode om je huid er weer jong en stralend uit te laten zien. Een cosmetische of chemische peeling is goed te combineren met botox, fillers of laserbehandelingen. Zo ontstaat vaak een een nog beter resultaat.

Anti-aging peeling voor- en na foto

Couperose voor- en na foto

Fijne lijntjes – Grove poriën – Pigmentvlekken

Je genen, lifestyle of gewoonweg je leeftijd kunnen ervoor zorgen dat je huidstructuur minder egaal is. Fijne lijntjes, poriën en pigmentvlekken worden duidelijker zichtbaar. Met behulp van peelings is daar gelukkig eenvoudig en pijnloos iets aan te doen.

Anti-aging peeling

Onze anti-aging peelings werken tegen rimpels, littekens, rokershuiden en pigmentatiestoornissen. Het product dat we gebruiken heeft als basis TCA zuur en actieve bestanddelen die diep in de huid doordringen. Deze peelings variëren qua intensiteit: light, medium, high, intens en intens +. Hoe diep de peeling gaat is afhankelijk van jouw wensen en het type peeling dat onze huidtherapeuten je adviseren.

Na de anti-aging peeling

Het is belangrijk dat je je huid rust gunt na de behandeling. Vermijd de eerste periode peelende crèmes en scrub creams, vermijd felle zon, massages bij de schoonheidsspecialist en andere schoonheidsbehandelingen. Je ontvangt van onze huidtherapeuten uitgebreide instructies over wat je wel en beter niet kunt doen. Zij kunnen je ook adviseren over de huidverzorgingsproducten die wij gebruiken en verkopen in de kliniek. Bij de sommige peelings zal de huid niet vervellen, maar voelt deze nog wel een paar uur warm en tintelend aan. Bij diepere peelings gaat je huid de dagen erna flink vervellen, maar dat is juist de bedoeling. Het is een teken dat de peeling zijn werk heeft gedaan en je huid zichzelf aan het vernieuwen is.

Mooie huidstructuur

Het resultaat van een anti-aging peeling is een opvallend mooiere huidstructuur. Je krijgt je frisse huidskleur weer terug, pigmentvlekjes, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes verdwijnen, je lederhuid wordt steviger door de aanmaak van collageen en je huid wordt diep gereinigd. Kortom, een geweldige en pijnloze boost voor je huid, die weer zacht en glad aanvoelt. Je krijgt een prachtige, natural glow.