anti-aging

Anti-aging peelings

“Een geweldige boost voor je huid.”

Hoe gaan wij het verouderingsproces tegen door anti-aging peelings ?

De peelings die je bij de Van Rosmalen Kliniek kunt doen zijn onderdeel van onze anti-aging behandelingen. Wanneer je huid in goede conditie is, heeft dat ook effect op je uitstraling en zelfvertrouwen. Een peeling die voor cel stimulatie zorgt is dé manier om huidveroudering tegen te gaan. Peelings zijn zeer geschikt om diverse huidproblemen aan te pakken en een zeer effectieve methode om je huid er weer jong en stralend uit te laten zien. Een cosmetische of chemische peeling is goed te combineren met botoxfillers of laserbehandelingen. Zo ontstaat vaak een nog beter resultaat.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hier direct je afspraak!

Boek online je afspraak
Fijne lijntjes – Grove poriën – Pigmentvlekken Het probleem

Je genen, lifestyle of gewoonweg je leeftijd kunnen ervoor zorgen dat je huidstructuur minder egaal is. Fijne lijntjes, poriën en pigmentvlekken worden duidelijker zichtbaar. Met behulp van peelings is daar gelukkig eenvoudig en pijnloos iets aan te doen.

Anti-aging peeling De behandeling

Onze anti-aging peelings werken tegen rimpels, littekens, rokershuiden en pigmentatiestoornissen. Het product dat we gebruiken heeft als basis TCA zuur en actieve bestanddelen die diep in de huid doordringen. Deze peelings variëren qua intensiteit: light, medium, high, intens en intens +. Hoe diep de peeling gaat is afhankelijk van jouw wensen en het type peeling dat onze huidtherapeuten je adviseren.

Na de anti-aging peeling Na de behandeling

Het is belangrijk dat je je huid rust gunt na de behandeling. Vermijd de eerste periode peelende crèmes en scrub creams, vermijd felle zon, massages bij de schoonheidsspecialist en andere schoonheidsbehandelingen. Je ontvangt van onze huidtherapeuten uitgebreide instructies over wat je wel en beter niet kunt doen. Zij kunnen je ook adviseren over de huidverzorgingsproducten die wij gebruiken en verkopen in de kliniek. Bij de sommige peelings zal de huid niet vervellen, maar voelt deze nog wel een paar uur warm en tintelend aan. Bij diepere peelings gaat je huid de dagen erna flink vervellen, maar dat is juist de bedoeling. Het is een teken dat de peeling zijn werk heeft gedaan en je huid zichzelf aan het vernieuwen is.

Mooie huidstructuur Het resultaat

Het resultaat van een anti-aging peeling is een opvallend mooiere huidstructuur. Je krijgt je frisse huidskleur weer terug, pigmentvlekjes, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes verdwijnen, je lederhuid wordt steviger door de aanmaak van collageen en je huid wordt diep gereinigd. Kortom, een geweldige en pijnloze boost voor je huid, die weer zacht en glad aanvoelt. Je krijgt een prachtige, natural glow.

Prijzen Tarieven
Dermaceutic Milkpeel
€95,-
Dermaceutic Milkpeel + Theraderm Vitamine C Peel
€150,-
Mesoestetic Mesopeel Lactic
€95,-
Mesoestetic Mesopeel Lactic + Theraderm Vitamine C Peel
€150,-
Cosmopeel 12% TCA
€129,-
Cosmopeel 15% TCA
€159,-
Cosmopeel 18% TCA
€159,-
Cosmopeel 20% TCA
€198,-
Cosmopeel Forte (incl. Panthenol + K-Ceutic en nacontrole) - Ogen of rondom de mond
€249,-
Cosmopeel Forte (incl. Panthenol + K-Ceutic en nacontrole) - Full face
€499,-
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een anti-aging peeling?

Onze anti-aging peelings reduceren rimpels, fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken. Ook worden deze peelings ingezet voor het aanpakken van een rokershuid. De huid wordt door middel van een anti-aging peeling weer frisser en egaler. Om het proces niet te vertragen, adviseren wij om niet te roken. De anti-aging peeling heeft als basis Trichloorazijnzuur. TCA zuur en actieve bestanddelen die diep in de huid doordringen. Naast een peeling op basis van TCA zuur, kan er ook worden gekozen voor een peeling die een hoge concentratie aan glycolzuur bevat. Deze peelings kunnen variëren qua intensiteit. De behandelend huidtherapeute zal op basis van de conditie van de huid en de indicatie die behandeld dient te worden, adviseren hoe diep de peeling dient te gaan en of er eventuele combinatiebehandelingen nodig zijn om tot het beste resultaat te kunnen komen.

Wanneer kies ik voor een anti-aging peeling?

Het huidverouderingsproces is afhankelijk van interne- en externe factoren die van invloed zijn op de huid. UV-schade, rookschade, verlies van collageen en elastine en huidverslapping zijn allerlei factoren die een grote rol spelen in het verouderingsproces van de huid. Dit kan zich uiten in fijne lijntjes, grove poriën en pigmentvlekken in het gelaat. Met behulp van peelings wordt de huid egaler, frisser en steviger.

Is een anti-aging peeling pijnlijk?

Een anti-aging peeling kan per persoon verschillen qua gevoeligheid. Afhankelijk van de sterkte, de diepte en hoe de huid reageert op een peeling, kan het zo zijn dat je een prikkelend of warm gevoel kunt ervaren. In het eerste consult zullen onze huidtherapeuten je informeren over de behandeling en de gevoeligheid daarvan.

Hoelang duurt een anti-aging peeling?

De duur van een anti-aging peeling is afhankelijk van welke peeling er wordt toegepast en hoe het behandelplan op maat er uitziet. Het kan dus per behandeling verschillen, maar over het algemeen duurt een anti-aging peeling ongeveer 45 tot 60 minuten.

Hoeveel anti-aging peeling behandeling heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen je nog nodig hebt, hangt af van jouw huidconditie. Onze specialisten zullen je uitgebreid informeren over welke peelings het beste bij jou passen en het meeste effect zullen opleveren. Naast peelings kan bijvoorbeeld een laser- of microneedling behandeling een verbluffend resultaat geven om zo jouw wensen in vervulling te kunnen laten gaan.

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet na anti-aging peeling behandeling?

De zichtbaarheid van het resultaat van een anti-aging peeling hangt af van de soort en diepte van de peeling. Het is belangrijk dat de huid voorafgaand aan de behandeling goed is voorbereid door middel van het juiste gebruik qua skincare. Het resultaat van een anti-aging peeling zal zich uiten in een mooie huidstructuur. Je krijgt je frisse huidskleur weer terug, pigmentvlekjes, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes verminderen of kunnen zelfs in zijn geheel verdwijnen, doordat je lederhuid wordt verstevigd dankzij de aanmaak van collageen en diepte reiniging van de huid.

Gaat mijn huid vervellen na een anti-aging peeling?

Na een anti-aging peeling kan de huid gaan schilferen of vervellen. Indien er een intensieve peeling wordt uitgevoerd, kan het zo zijn dat de huid op dag 2 of 3 na de behandeling gaat vervellen. In de meeste gevallen is dit tot ongeveer 7 dagen waarneembaar. Afhankelijk van de soort en diepte van de peeling kan de ‘downtime’ langer dan 7 dagen aanhouden. Om vervelling en schilfering te beperken of zelfs te voorkomen, is het van belang om de huid goed voor te bereiden met de juiste skincare die je thuis kunt gebruiken.

Hoelang duurt het voordat ik weer toonbaar ben na de behandeling?

Na de anti-aging peeling kan de huid wat rood zijn en tintelend aanvoelen. Dit neemt vaak binnen 2 á 3 uur weer af, waardoor je natuurlijke teint weer zichtbaar is. Indien de huid gaat vervellen, kan dit tot 7 dagen na de behandeling aanhouden. Verder kan de huid wat gaan schilferen, waardoor het droger oogt. Goede hydratie kan je helpen om de hersteltijd te minimaliseren.

Kan ik deze behandeling combineren met andere behandelingen?

Afhankelijk van het behandeldoel en het vastgestelde probleem, kan er gekozen worden voor een combinatie van verschillende behandelmethodes. Ons unieke concept de Confidence Booster® GLOW biedt de mogelijkheid om verschillende behandelmethodes samen te laten werken om tot het mooiste resultaat te komen. Zo kan een krachtige peeling, zoals de Cosmo Peel Forte gecombineerd worden met een microneedling behandeling, zodat jouw huid effectief wordt verstevigd.