Confidence Booster® PRO

“Verzeker jezelf een stralende en authentieke uitstraling!”

Wat kan de Van Rosmalen Kliniek voor jou betekenen?

+ PRO Happy – Minder boos

Krijg je vaak te horen dat je moeilijk of chagrijnig kijkt, terwijl je je niet zo voelt? Of heb je vaak hoofdpijn, waarbij de pijn zich centreert tussen je wenkbrauwen? Dan kan de PRO Happy combinatiebehandeling voor jou zijn.

Meer over de behandeling
+ PRO Fit - Minder ingevallen

Zie jij verslapte of ingevallen wangen wanneer je in de spiegel kijkt? Of stoor jij je aan volumeverlies in je gezicht? Dan kan een PRO Fit combinatiebehandeling voor het hele gezicht de juiste keuze zijn voor jou.

Meer over de behandeling
+ PRO Fresh – Minder moe

Zie jij er vermoeid uit terwijl je goed uitgeslapen bent? Of heb jij laaghangende wenkbrauwen die jou een donkere blik geven? Dan kan een PRO Fresh combinatiebehandeling voor de oogzone de juiste keuze zijn voor jou.

Meer over de behandeling
+ PRO Cheerful - Minder droevig

Ben je op zoek naar een manier om een frisse, vrolijke en open blik te krijgen en de droevigheid uit je ogen te halen?  Dan kan een PRO Cheerful combinatiebehandeling de juiste keuze voor jou zijn.

Meer over de behandeling
+ PRO Tightening - Minder verslapping

Krijg je te horen dat je een sombere uitstraling hebt? Of zijn jouw wangen wat ingevallen, en mis je wat volume? Dan is de PRO Tightening combinatiebehandeling de juiste keuze voor jou.

Meer over de behandeling
+ PRO Younger – Minder oud

Zie jij er ouder uit dan je je voelt en vind je dat storend? Of heb jij last van volumeverlies zoals bijvoorbeeld ingevallen wangen of slapen? Dan kan een PRO Younger combinatiebehandeling de juiste keuze zijn voor jou.

Meer over de behandeling
+ PRO Beautification – Mooier & symmetrischer

Wil je graag je gezicht mooier en/of meer symmetrisch maken? Of ben jij op zoek naar een totaalaanpak voor een mooier gezicht en aantrekkelijke gezichtscontouren? Dan is de PRO Beautification combinatiebehandeling voor jou.

Meer over de behandeling

Wat houdt de Confidence Booster® PRO in?

“Ik zie er van buiten weer uit zoals ik me van binnen voel” of “ik had dit jaren eerder moeten doen” zijn veel gehoorde opmerkingen van klanten die de “Confidence Booster® PRO” bij ons ondergaan.

Met de ‘’Confidence Booster® PRO’’ behandelen we met injectables (fillers en Botox®) niet alleen rimpels of volumeverlies, maar emoties. We zorgen ervoor dat je er niet meer vermoeid, boos of verdrietig uitziet, maar juist fris, stralend en gezond.

Door de continuïteit van de behandelingen, die door de jaren heen op elkaar zijn afgestemd, wordt huidveroudering effectief afgeremd.

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en kijken vervolgens naar de mimiek en dynamiek van jouw gezicht om jouw authenticiteit te behouden. Door middel van het persoonlijk behandelplan en de nieuwe technieken en trends binnen de cosmetische wereld kunnen we de mooiste versie van jou naar boven brengen!

“Als je je goed voelt over jezelf, straal je dat ook uit!’’.

Reviews