Botox dry oksels

“Zijdezachte en droge oksels”

Transpireren is een natuurlijke manier van het lichaam om af te koelen. Als je echter last hebt van overmatig zweten, oftewel hyperhidrosis, dan is dat ontzettend vervelend en kan het je sociale leven flink beïnvloeden. Sommige mensen dragen hierdoor alleen nog maar zwarte of wijde kleding, zodat de zweetplekken niet meer zijn te zien. Overmatig zweten komt vaak voor onder de oksels, in de handpalmen en onder de voeten. Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van overmatig zweten. Er is gelukkig een oplossing, want met botox kunnen we de zweetproductie sterk verminderen. Het blokkeert de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen en aanzetten tot transpireren. Bij de Van Rosmalen Kliniek pakken we transpiratie onder de oksels aan met behulp van de botox dry oksels behandeling. Met deze botox behandeling tegen zweten wordt je transpiratieproductie verminderd en voel je je stukken zekerder. Ook als je geen last hebt van overmatige transpiratie maar wel last hebt van vlekken in je kleding , kunnen we de botox dry oksels behandeling inzetten.

Wat kost een botox dry oksels behandeling? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Overmatig zweten

Zweten is een normale lichaamsfunctie, waarmee overmatige warmte aan het lichaam wordt onttrokken: door verdamping van het zweet wordt de huid afgekoeld. Bij sommige mensen is de zweetproductie echter zo hoog, dat ze er echt last van hebben in het dagelijkse leven. Soms moet je zelfs meerdere keren per dag van kleding wisselen. Herkenbaar? Er valt iets aan te doen met botox. Botox is een goed en effectief anti-transpiratie middel omdat de zenuwen die de zweetklieren aansturen als het ware worden geblokkeerd, waardoor de zweetproductie stukken minder wordt.

Botox tegen overmatig zweten – Botox dry oksels

Wil jij overmatig zweten verhelpen met botox? Dan ben je in de Van Rosmalen Kliniek aan het juiste adres! Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort, voorbereidend gesprek om de behandeling nog even door te nemen. Vervolgens worden er meerdere prikjes in de oksels gezet.
De afspraak zal ongeveer een half uur duren. Je hoeft niet bang te zijn voor vervelende bijwerkingen. De behandeling is niet pijnlijk, omdat we de huid van te voren insmeren met een verdovende crème.

Na de botox behandeling tegen overmatig zweten

Al vrij snel zul je merken dat de zweetproductie in grote mate is verminderd. Je hebt geen last meer van zweetplekken en gele verkleuringen in je kleding en je oksels zijn zijdezacht en droog.
Na verloop van tijd breekt de werkende stof op natuurlijke wijze af, waarna je kunt besluiten de behandeling voort te zetten. Voor mensen die meerdere behandelingen nodig hebben, is elk half jaar een herhalingsbehandeling voldoende om de zweetproductie op een aangenaam niveau te houden.

Resultaat botox behandeling tegen overmatig zweten

Botox tegen zweten vermindert de zweetproductie aanzienlijk en zorgt voor zijdezachte, droge oksels. Nooit meer last van zweetplekken en gele verkleuringen in je kleding, geen angst meer voor ongemakkelijke situaties: is dat geen fijn vooruitzicht? 90% van de mannen en vrouwen die zich bij ons hebben laten behandelen tegen overmatig zweten in de oksels spreken van een verbeterde kwaliteit van leven.