Confidence Booster

“Shape your confidence!”

De Confidence Booster is de ”golden key” tot een levenslange mooie en verzorgde uitstraling! Het is een combinatie van de beste skincare, huidtherapie en injectable behandelingen afgestemd op een persoonlijk plan dat past bij jouw huid en gezicht. Met dit plan zorgen we ervoor dat je de mooiste versie van jezelf wordt en ook blijft! Onze ervaring is dat we onze klanten het meest tevreden maken wanneer we natuurlijke en langdurige effecten met de behandelingen behalen. Dit behalen we vooral met onze ”full-face-approach”, oftewel de Confidence Booster! De Confidence Booster is genoemd naar het effect dat we creëren, waarbij onze klanten meer zelfvertrouwen krijgen door deze behandelingen.

Confidence Booster PRO

Huidtherapie + Injectables

Wil jij de mooiste versie van jezelf worden en optimaal resultaat behalen en behouden?

“Ik zie er van buiten weer uit zoals ik me van binnen voel” en “ ik had dit jaren eerder moeten doen” zijn veel gehoorde quotes van klanten die de “Confidence Booster” bij ons ondergaan. Uit de jarenlange ervaring van onze cosmetisch artsen blijkt dat de meest optimale resultaten behaald worden met een volledig behandelplan dat bestaat uit een combinatie van skincare, huidtherapie en injectables.

De “Confidence Booster PRO” bestaat uit jaarlijkse 6 of 8 huidtherapie behandelingen + 3 injectable behandelingen, zoals de liquid facelift. Deze unieke combinatie van behandelingen zijn volledig afgestemd op de anatomie van jouw gezicht en huidtype. Ze zorgen ervoor dat je er weer stralend, gezond en fris uitziet met een langdurig en natuurlijk effect.

Maak een afspraak voor een consult in één van onze klinieken waar we jouw gezicht en huid kunnen analyseren en aan de hand daarvan het perfecte behandelplan kunnen opstellen! “Als je jezelf goed voelt, straal je dat ook uit!”.

Confidence Booster GLOW

Huidtherapie

“Mijn huid straalt weer” of “ik wist niet dat dit mogelijk was”, dit is wat wij vaak horen van klanten die huidtherapie behandelingen bij ons ondergaan. Geen huid is hetzelfde en elke huid en huidzone heeft andere behoeftes. Wij geloven daarom dat de beste resultaten bereikt worden met regelmatige combinatiebehandelingen op maat. Of het nou gaat om grove poriën op de kin, fijne lijntjes op het voorhoofd of pigmentvlekken rondom de ogen. Wij behandelen elke zone van de huid met verschillende technieken apart voor het mooiste resultaat.

De “Confidence Booster GLOW” bestaat uit jaarlijkse 6 of 8 unieke huidtherapie behandelingen aangepast op jouw huid. Deze behandelingen bestaan uit combinaties van huidtherapiebehandelingen, zoals peelings, laserbehandelingen of microneedling en worden aangepast op de verschillende huidzones in het gezicht. In samenspraak met de huidtherapeut wordt beslist wat voor jou de beste aanpak is. Deze booster zorgt ervoor dat jouw huid in topconditie komt, gaat stralen en een mooie egale structuur krijgt en behoudt.

Confidence Booster HOME

Skincare

Goede huidverzorging kan écht bijdragen aan een mooie huid. Het creëren en behouden van een mooie en gezonde huid begint thuis. Wist jij dat veel huidproblemen veroorzaakt worden door verkeerde skincare? Door het juiste skincare-regime kan iedere huid mooier worden. De Van Rosmalen Kliniek biedt daarom de “Confidence Booster Home” aan. Dit zijn cosmeceuticals aangepast op jouw huid en geschikt in combinatie met de behandelingen in de kliniek om jouw huid te laten stralen

De Van Rosmalen Kliniek werkt alleen met de skincare van hoogstaande merken, zoals SkinCeuticals en Dermaceutic, de zogenaamde cosmeceuticals. Cosmeceuticals bevatten hoge concentratie werkzame stoffen die echt wat doen voor de huid en huidproblemen effectief aanpakken of voorkomen in tegenstelling tot de gangbare cosmeticaproducten. Een goed advies in combinatie met de juiste producten aangepast op uw huid kunnen veel verbetering geven voor klachten zoals fijne lijntjes, oneffenheden, pigmentatie, acne, couperose, een vette of juist een droge huid. Onze producten zorgen ervoor dat uw huid er op haar mooist uitziet!

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. Via het contactformulier kun je vragen stellen over de huidproducten.

Confidence BoosterLosse behandelingPer jaar (jaarabonnement met extra prijsvoordeel)
GLOW
Huidtherapie combinatiebehandeling
€ 325€ 1.770 (€295 per behandeling)
6 huidtherapie combinatiebehandelingen per jaar
GLOW+
Huidtherapie combinatiebehandeling
€ 2.280 (€285 per behandeling)
8 huidtherapie combinatiebehandelingen per jaar
PRO
Huidtherapie combinatie behandeling
+ Injectable behandeling (op basis van 2 indicitaties)

€ 325
+ €1.550
€ 1.770 (€295 per behandeling)
+ € 4.650
6 huidtherapie combinatiebehandelingen
+ 3 Injectable behandelingen (op basis van 2 indicaties) per jaar
PRO+
Huidtherapie combinatie behandeling
+ Injectable behandeling (op basis van 2 indicitaties)
€ 2.280 (€285 per behandeling)
+ € 4.650
8 huidtherapie combinatiebehandelingen
+ 3 Injectable behandelingen (op basis van 2 indicaties) per jaar