Confidence Booster®

“Shape your confidence!”

Dé unieke formule voor een levenslange mooie uitstraling!

+ Confidence Booster® PRO

Met de ‘’Confidence Booster® PRO’’ behandelen we met injectables (fillers en Botox®) niet alleen rimpels of volumeverlies, maar emoties. We zorgen ervoor dat je er niet meer vermoeid, boos of verdrietig uitziet, maar juist fris, stralend en gezond.

Meer over de behandeling
+ Confidence Booster® GLOW

Tijdens de ‘’Confidence Booster® GLOW’’ onderga je een unieke combinatie van huidbehandelingen waarbij we in sessies de verschillende huidzones apart naar behoeften behandelen.  De behandeling bestaan uit combinaties van een laserbehandeling, microneedling of peeling.

Meer over de behandeling
+ Confidence Booster® HOME

De “Confidence Booster® HOME” bestaat uit afgestemde huidverzorgingsproducten, oftewel cosmeceuticals, aangepast per seizoen. Met de “Confidence Booster® HOME” ondersteun je de professionele behandelingen, voorkom je terugval en heb je preventie in eigen hand.

Meer over de behandeling

De Confidence Booster

De Confidence Booster® is de ‘’golden key’’ tot een levenslange mooie en verzorgde uitstraling! Het is een persoonlijk jaarplan bestaande uit een combinatie van de Confidence Booster® PRO, GLOW & HOME.

Oftewel, injectables, huidtherapie en een gepersonaliseerde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Ervaring leert dat een geïntegreerde samenwerking tussen cosmetisch artsen KNMG en gecertificeerde huidtherapeuten voor het beste resultaat zorgt. Een combinatie van injectable- en huidtherapiebehandelingen met dagelijks gebruik van de juiste skincare vullen elkaar namelijk sterk aan. Door deze combinatie worden de snelste, mooiste en meest langdurige resultaten behaald. Dankzij bijvoorbeeld het gebruik van huidverzorgingsproducten en het ondergaan van huidtherapiebehandelingen krijg je een sterkere en gezondere huid. Je kunt dan ook langer plezier hebben van injectables, omdat ze beter blijven zitten.

‘‘De Confidence Booster® zorgt voor een gezond, fris, stralend en authentiek resultaat zodat je je vol zelfvertrouwen aan de wereld kunt presenteren en daardoor mooier en succesvoller kan zijn.”

Het persoonlijk behandelplan

Samen met jouw cosmetisch arts KNMG, en/of hooggekwalificeerde huidtherapeut bekijk en bespreek je jouw gezicht. Hierbij word je geadviseerd welke combinatie van behandelingen het mooiste en het meest natuurlijke resultaat zullen geven. Dit wordt vastgelegd in jouw persoonlijk behandelplan: jouw eigen stappenplan naar een jeugdige, uitgeruste en frisse uitstraling.

Het behandelplan is een plan voor op de langere termijn, zodat je inzicht krijgt in de stappen die nodig zijn voor een langdurig mooi resultaat. Voor het mooiste resultaat wordt tussentijds geëvalueerd en het behandelplan zo nodig bijgesteld.

Confindence Booster Infinity Jaarplan