Confidence Booster®

“Shape your confidence!”

Dé unieke formule voor een levenslange mooie uitstraling!

De Confidence Booster® is de ‘’golden key’’ tot een levenslange mooie en verzorgde uitstraling! Het is een persoonlijk jaarplan en bestaat uit een combinatie van PRO, GLOW en HOME, oftewel injectables, huidtherapie en een gepersonaliseerde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Ervaring leert dat een geïntegreerde samenwerking tussen cosmetisch artsen KNMG en gecertificeerde huidtherapeuten voor het beste resultaat zorgt. Een combinatie van injectable- en huidtherapiebehandelingen met dagelijks gebruik van de juiste skincare vullen elkaar namelijk sterk aan. Door deze combinatie worden de snelste, mooiste en meest langdurige resultaten behaald. Door bijvoorbeeld het gebruik van huidverzorgingsproducten en het ondergaan van huidtherapiebehandelingen krijg je een sterkere en gezondere huid. Hierdoor kun je dan ook langer plezier hebben van injectables, omdat ze dan beter blijven zitten.

‘‘De Confidence Booster© zorgt voor een gezond, fris, stralend en authentiek resultaat zodat je je met vol zelfvertrouwen aan de wereld kunt laten zien en daardoor mooier en succesvoller kan zijn.”

Het persoonlijk behandelplan

Samen met jouw cosmetisch arts KNMG, en/of hooggekwalificeerde huidtherapeut bekijk en bespreek je jouw gezicht. Hierbij word je geadviseerd welke combinatie van behandelingen het mooiste en het meest natuurlijke resultaat zullen geven. Dit wordt vastgelegd in jouw persoonlijk behandelplan: jouw eigen stappenplan naar een jeugdige, uitgeruste en frisse uitstraling.

Het behandelplan is een plan voor op de langere termijn, zodat je inzicht krijgt in de stappen die nodig zijn voor een langdurig mooi resultaat. Voor het mooiste resultaat wordt tussentijds geëvalueerd en het behandelplan zo nodig bijgesteld.

Confidence Booster Jaarplan Infinity

Liquid facelift voor- en na fotoFillers donkere kringen onder ogen voor- en na fotoMinder verslapping | Minder vermoeid | Liquid facelift voor- en na fotoLaserbehandeling Pigmentvlekken voor- en na foto

Confidence Booster® PRO – Injectables

Verzeker jezelf een stralende en authentieke uitstraling met de ‘’Confidence Booster® PRO’’!

“Ik zie er van buiten weer uit zoals ik me van binnen voel” of “ik had dit jaren eerder moeten doen” zijn veel gehoorde opmerkingen van klanten die de “Confidence Booster® PRO” bij ons ondergaan.

Met de ‘’Confidence Booster® PRO’’ behandelen we met injectables (fillers en Botox®) niet alleen rimpels of volumeverlies, maar emoties. We zorgen ervoor dat je er niet meer vermoeid, boos of verdrietig uitziet, maar juist fris, stralend en gezond.

Door de continuïteit van de behandelingen, die door de jaren heen op elkaar zijn afgestemd, wordt huidveroudering effectief afgeremd.

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en kijken vervolgens naar de mimiek en dynamiek van jouw gezicht om jouw authenticiteit te behouden. Door middel van het persoonlijk behandelplan en de nieuwe technieken en trends binnen de cosmetische wereld kunnen we de mooiste versie van jou naar boven brengen!

“Als je je goed voelt over jezelf, straal je dat ook uit!’’.

Confidence Booster PRO injectabels emoties

Confidence Booster® GLOW – Huidtherapie

Met de ‘’Confidence Booster® GLOW’’ komt jouw huid op korte termijn in topconditie!

“Mijn huid straalt weer” of “ik wist niet dat dit mogelijk was”, is wat wij regelmatig horen van klanten die de ‘’Confidence Booster® GLOW’’ bij ons ondergaan.

Geen huid is hetzelfde en elke huidzone heeft andere behoeftes. Wij adviseren daarom dat het beste en snelste resultaat behaald wordt met regelmatige combinatiebehandelingen op maat. Of het nou gaat om grove poriën op de wangen, lijntjes op het voorhoofd of pigmentvlekken rondom de ogen. Wij kijken naar elk huidzone apart en voeren daarbij de nodige technieken uit.

Tijdens de ‘’Confidence Booster® GLOW’’ onderga je een unieke combinatie van huidbehandelingen waarbij we in sessies de verschillende huidzones apart naar behoeften behandelen. De behandeling per verschillende huidzones kan bestaan uit een combinatie van een laserbehandeling, microneedling of peeling. Ook kunnen we verschillende behandelingen na elkaar uitvoeren door lagen over elkaar heen aan te brengen. Deze innovatieve manier zorgt voor het snelste resultaat, doordat er in 1 behandeling meerdere sessies huidbehandelingen worden uitgevoerd

De ”Confidence Booster® GLOW’’ bevat 11 unieke huidbehandelingen:

 1. GLOW – Shine
 2. GLOW – Brightening
 3. GLOW – Melasma
 4. GLOW – Sensitive
 5. GLOW – Hydration
 6. GLOW – Purifying
 7. GLOW – Rejuvenation
 8. GLOW – Anti-aging
 9. GLOW – Mini
 10. GLOW – Skinbooster
 11. GLOW – Botox® dry

Confidence Booster GLOW huidtherapie zones en lagen

Confidence Booster® HOME – Skincare

Met de ‘’Confidence Booster® HOME’’ ben je thuis jouw ‘’eigen schoonheidsspecialiste’’ en zorg je voor een gezonde huid!

Goede dagelijkse huidverzorging draagt bij aan een mooie huid. Het creëren en behouden van een gezonde huid begint thuis. Door het juiste skincare routine kan iedere huid mooier worden.

De ‘’Confidence Booster® HOME’’ bestaat uit afgestemde huidverzorgingsproducten, oftewel cosmeceuticals, aangepast per seizoen. Cosmeceuticals bevatten een hoge concentratie aan werkzame stoffen die huidproblemen effectief aanpakken of voorkomen. Cosmeceuticals zijn essentieel in combinatie met behandelingen in de kliniek om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden. Het gebruik van uitsluitend HOME kan voldoende zijn voor jongvolwassenen met nog geen tot weinig huidverslapping om de huidkwaliteit te behouden en huidveroudering preventief tegen te gaan. Voor volwassenen met tekenen van huidveroudering is alléén HOME niet voldoende en raden we aan om HOME in combinatie te gebruiken met GLOW en/of PRO.

Met de ‘’Confidence Booster® HOME’’ ondersteun jezelf de professionele behandelingen, voorkom je terugval en heb je preventie in je eigen hand.

Skincare routine

Iedere huid is uniek en heeft andere skincare nodig gebaseerd op jouw huidbehoeften. Jouw dag- en nachtverzorging bestaat uit vier verschillende stappen om een gezonde en verzorgde huid te krijgen en te behouden.

Het is van belang om je huid overdag te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en luchtvervuiling. ’s Nachts herstelt de huid zich van schade die overdag is opgelopen en worden specifieke huidproblemen aangepakt.

Voor zowel jouw dag als nachtverzorging is het belangrijk je huid goed te reinigen en te hydrateren.

Het skincare stappenplan

Confidence Booster HOME skincare stappenplan

Cleanse – Reinigt en herstelt de huidbalans
Prevent – Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf met antioxidanten
Stimulate – Stimuleert de celvernieuwing voor een gezonde huid
Hydrate – Hydrateert de huid en herstelt de vochtbalans voor een glanzende huid
Protect – Beschermt de huid tegen zon- en daglichtschade met een SPF voor een egale huid
Correct – Corrigeert specifieke huidproblemen, zoals een droge/ vette huid, pigmentvlekken, fijne lijntjes, onzuiverheden etc.

Cosmeceuticals

Ter ondersteuning van onze behandelingen bieden wij een ruim assortiment aan huidverzorging. Cosmeceuticals zijn huidverzorgingsproducten die specifieke huidproblemen effectiever aanpakken dan de meer gangbare cosmeticaproducten. Een cosmeceutical houdt het midden tussen reguliere crèmes in de winkel en crèmes op doktersrecept.

Reguliere crèmes werken voornamelijk in op de bovenste huidlaag, terwijl cosmeceuticals juist op de diepere huidlagen inwerken. Daardoor pakken zij specifieke huidproblemen effectiever aan. Een mooie huid begint thuis.

Onze skincare producten

Ons assortiment bestaat uit complementaire merken: SkinCeuticals, Dermaceutic, Biologica en Renophase. De producten zijn te verkrijgen op onze webshop of bij ons in de kliniek. De verschillende merken zijn goed te combineren. Je hoeft dus geen complete verzorgingslijn van één merk te bestellen.

De merken bieden naast een volledige huidverzorging ook een focus op specifieke huidproblemen. Je kunt hierbij denken aan; pigmentvlekken, droge huid, rimpels, verslapping, grove poriën en acne.

Skincare afgestemd op seizoen

Het weer heeft veel invloed op de huid. Het is van belang om per seizoen de juiste verzorging te gebruiken die past bij uw huidbehoefte. Daarnaast kan de huidconditie ook veranderen in stressvolle perioden, als hormonen schommelen of soms gevoeliger zijn door bijvoorbeeld reizen.

Hoogwaardige skincare online bestellen

Je kunt de cosmeceuticals ook online bestellen op onze webshop!