Pro Fit
Terug naar overzicht

Top 5 cosmetische ingrepen voor mannen!

Dat alleen vrouwen cosmetische behandelingen ondergaan is een fabel die lang in stand werd gehouden door de zwijgende mannen. Gelukkig is de taboe grotendeels doorbroken en zien we in de kliniek steeds meer mannen. Want waarom zou je als man ontevreden moeten zijn over je uiterlijk?

1. Botox in de frons tegen een boze uitstraling

De frons bij mannen staat op nummer één van de meest uitgevoerde behandelingen.  De frons kan zorgen voor een boze en bezorgde uitstraling bij mannen. Wanneer mannen wat ouder worden blijft deze fronsrimpel zichtbaar, zélfs als er niet gefronst wordt. Dit zorgt voor een continue strenge blik. Deze fronslijnen kunnen eenvoudig verholpen worden door middel van Botox. Is de lijn al erg diep, dan kan deze worden opgevuld met een filler. Wilt u meer lezen over Botox, klik hier.

2. Fillers voor de traangootjes tegen wallen en een vermoeide uitstraling

Ook voor een man is het vervelend als er dagelijks gevraagd wordt of hij moe is. De donkere kringen zorgen voor een vermoeide uitstraling.  Eén van de oorzaken hiervoor is het dunner worden van de huid in combinatie met krimping van het skelet. Dit zorgt ervoor dat de traangoot, de groef tussen het onderooglid en de wang, zichtbaar wordt. In de traangoot valt dan een donkere schaduw, ook wel bekend als een wal of donkere kring. De traangootjes kunnen worden opgevuld met een filler, waardoor de ‘wal’ minder zichtbaar wordt. U ziet er weer uitgerust en ontspannen uit.  Wilt u meer lezen over fillers, klik hier.

3. Fillers in de neus –lippenplooi en wangen tegen diepe lijnen

Het gaat hier om een verzameling van volumeverlies in de wangen en neus-lippenplooi samen. De neus-lippenplooi is de lijn welke tussen de neus en de lippen loopt. Vaak zie je bij mannen dat deze plooi bij het ouder worden meer zichtbaar wordt. Deze scherpe lijnen in het gezicht zorgen voor een chagrijnige, strenge look. Deze lijn kun je zachter maken door deze op te vullen met een tijdelijke filler. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling en voorkomt de vorming van nieuwe lijnen in het gezicht. Lees hier meer over fillers

4. Laserbehandeling tegen couperose en roodheid van het gezicht en neus.

Een rode vlekkerige huid kan voor mannen zelfs nog vervelender zijn dan voor vrouwen. Vrouwen hebben de gelegenheid om de huid te camoufleren bij oneffenheden, terwijl dit bij mannen meestal niet het geval is. Mannen ervaren blozen vaak als beschamend en gênant. Rode wangen worden veelal veroorzaakt door rode vaatjes in het gezicht, ook wel bekend als couperose. Couperose kan vrijwel pijnloos worden verwijderd met de laser. Met een aantal behandelingen bent u van uw roodheid af.  Lees hier meer over onze laserbehandelingen.

5. Overmatig transpireren

Mannen transpireren vaak heftiger dan vrouwen, ook is de geur vaak krachtiger. Overmatig transpireren zorgt voor veel onzekerheid, vanwege de vervelende geurtjes en natte plekken in de kleding. Overmatig transpireren kan gemakkelijk worden opgelost met Botox. Botox blokkeert de werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen en aanzetten tot transpireren. De zweetproductie vermindert hierdoor in grote mate. Wilt u meer informatie over deze behandeling maak dan een afspraak voor een consult.

07-01-2022
Terug naar overzicht