Terug naar overzicht

Verzacht je boze blik met injectables!

Hoe vervelend is het als je continu een boze of strenge blik hebt, zonder dat je eigenlijk boos bent? Een boze blik kan diverse oorzaken hebben. In veel gevallen wordt een boze blik veroorzaakt door de frons. Doordat je je hele leven al fronst, kunnen de fronsrimpels op een gegeven moment in jouw gezicht blijven staan. Dit wekt de indruk bij anderen dat je continu boos kijkt, wat een onnatuurlijke uitdrukking is. Wil je je natuurlijke uitstraling terug krijgen, dan kun je dit laten behandelen met Botox.

Botox in de fronsrimpel zorgt ervoor dat de fronsspieren ontspannen en je boze blik verdwijnt. Je krijgt hierdoor je vriendelijke en uitgeruste uitstraling terug. De behandeling van de frons is de ideale instapbehandeling  met cosmetische ingrepen.

Doordat deze uitgeruste blik voor je medemens niet meer dan normaal is, zal het jouw omgeving niet meteen opvallen dat je bent behandeld. Je krijgt alleen niet meer de vraag of je boos bent. In sommige gevallen is de frons in een vergevorderd stadium en wordt ervoor gekozen de fronslijnen te behandelen met een combinatie van fillers en Botox. We hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet:

Het behandelen van de frons is de ideale instapbehandeling

  • Er wordt een klein gebied behandeld, dus is er voor jouw omgeving geen opvallend grote verandering zichtbaar;
  • Je hebt een korte behandeling;
  • Geen blauwe plekken;
  • Het werkt langzaam in, zodat je kunt wennen aan het gevoel om niet meer te fronsen;
  • Geen last meer van een zwaar gevoel of hoofdpijn;
  • Snel van je boze of zorgelijke blik af die door anderen niet wordt gemist;
  • Snel resultaat voor juist de meest natuurlijke uitstraling.

De full-face approach voor een boze blik

Ga jij liever voor een complete aanpak? Dan kan een PRO Happy combinatiebehandeling voor jou de juiste keuze zijn. De PRO Happy – minder boos is een combinatiebehandeling van Botox® en fillers voor verschillende zones in het gezicht, met een focus op het voorhoofd. Deze combinatie is speciaal samengesteld om je gezicht te laten ontspannen en een boze of moeilijke blik te laten verdwijnen. Tijdens een intakegesprek met de cosmetisch arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek, mate van veroudering en welke kenmerken precies bij jou voor een ongewenste uitstraling zorgen. Denk hierbij aan een permanente frons of afhangende mondhoeken. We halen de niet gewilde kenmerken weg, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk verandert.

PRO traangoot marionetlijnen fronslijnen

07-01-2022
Terug naar overzicht