Bekijk hier de ervaringen van onze cliënten

“Ik voel me een mooiere versie van mezelf!”

Sinds de opening van de Van Rosmalen Kliniek in Rotterdam en Nijmegen gingen honderden cliënten zelfverzekerd en tevreden bij ons de deur uit. Vrouwen én mannen. Hieronder kun je een aantal van hun verhalen zien. Neem ook eens een kijkje op ons YouTube kanaal, daar vind je nog meer verhalen en achtergrondinformatie over de behandelingen.

Anouk

“Als je je goed voelt en er goed uitziet, dan straal je dat ook uit”

“Ik ben bij de Van Rosmalen Kliniek terechtgekomen omdat ik een wat vermoeide uitstraling had en een norse blik. Ik eet gezond, ik sport veel. Ik vind dat belangrijk, en dat wil ik ook uitstralen met mijn gezicht. In het behandelplan waar Annemarie mee kwam kon ik me goed vinden. Ik ben heel blij dat ik het heb laten doen: de balans in mijn gezicht is weer terug.”

Chris

“Het is een hele goede match geweest”

“Ik ben gaan nadenken over een cosmetische ingreep omdat ik een foto van mezelf zag en daar niet meer zo blij mee was. Laaghangende wenkbrauwen, overhangende oogleden, donkere kringen onder mijn ogen, het maakte me vermoeid. Annemarie gaf me gelijk een vertrouwd gevoel. Ik denk niet dat zij iemand de deur uitstuurt met een behandeling die niet bij diegene past.”

Marleen

“Het is heerlijk om je weer zelfverzekerd te voelen”

“Door een wat minder leuke tijd gebeurden er dingen in mijn gezicht die niet meer vanzelf goedkwamen. Ik had vooraf wel een beeld van wat er zou moeten gebeuren, maar een arts kijkt toch anders. Dokter Annemarie heeft daarom ook dingen geschrapt, en ze heeft gelijk gehad. Als je aan me vraagt ‘zou je het weer doen?’ Dan zeg ik volmondig ja.”

Miranda

“Ik ben meer dan 100% tevreden”

“Ik ben gaan nadenken over een cosmetische ingreep omdat ik best veel last had van huidklachten die eigenlijk niet door een schoonheidsspecialiste of een dermatoloog opgelost konden worden. Het mooie is dat je van Annemarie echt passend advies krijgt. Ze komt met oplossingen waar je zelf misschien niet aan zou hebben gedacht. Ik ben meer dan 100% tevreden, ze heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

Van Rosmalen Kliniek

“De beste cosmetische kliniek voor een natuurlijk resultaat”

Waarom zou je kiezen voor een cosmetische behandeling bij de Van Rosmalen Kliniek? Het kan zijn dat je last hebt van een slappe huid, een vervelende fronsrimpel of wallen onder je ogen. Misschien ben je het zat dat mensen je er altijd zo moe en nors uit vinden zien, misschien wil je gewoon mooi ouder worden. Wat jouw reden ook is, als je op zoek bent naar een cosmetische behandeling met bijvoorbeeld botox of fillers en gegarandeerd wilt zijn van een natuurlijk resultaat, ben je bij ons aan het goede adres.

Brenda

“Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een fris gezicht”

“Ik kreeg in het dagelijks leven vaak te horen dat ik er vermoeid uitzag. Ik was het zat en ben via via bij Annemarie terechtgekomen. We hebben samen naar mijn gezicht gekeken, waar verrassende dingen uitkwamen. Ze kijkt echt naar de winners in je gezicht en werkt naar een natuurlijk uiterlijk toe, daar ben ik heel blij mee. Ik krijg veel complimentjes, niemand heeft me gevraagd of ik ‘iets’ heb laten doen – ook de mensen in mijn directe omgeving niet.”

Elsa

“Absoluut geen plastic fantastic”

“Ik doe modellenwerk en dan ben je altijd wel bezig met je uiterlijk. Een aantal zaken begonnen me op te vallen: minder volume in mijn gezicht, kringen onder mijn ogen – je wordt toch een dagje ouder. Bij de Van Rosmalen Kliniek voelde ik me écht gehoord, er werd goed gekeken naar mijn gezicht en mijn behoeftes. Het resultaat is natuurlijk en subtiel. Met slechts een paar kleine aanpassingen voel ik me frisser, jeugdiger en meer in balans.”

Fred

“Helemaal top”

“Ik vind ouder worden helemaal niet erg, maar ben vanwege mijn werk wel extra kritisch op mijn uiterlijk. Op beeld moet alles toch wat frisser ogen. Waar ik heel blij mee ben: ik had een onwijze knobbel op mijn neus. Die heeft Annemarie met een klein prikje gewoon verholpen. Helemaal top! Ik vind een bezoek aan de Van Rosmalen Kliniek hetzelfde als gezond eten en naar de sportschool gaan. Het hoort gewoon bij een stukje huidverzorging.”

Wim

“Ik doe het echt voor mezelf”

“Ik sport veel en leef heel gezond. Ik voel me goed en zit lekker in mijn vel, maar had wel een beetje een mager bekkie. Via mijn vriendin en andere bekenden hoorde ik goede verhalen over de Van Rosmalen Kliniek. Ik volg altijd mijn gevoel en dacht “ik ga het gewoon doen.” Weet je, op tv zie je altijd extremen, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Deze kliniek is gewoon goed en deskundig. Ik ben onwijs blij en heb geen seconde spijt gehad.”

Myrthe

“Je moet gewoon naar de beste gaan”

“Ik heb gekozen om iets aan mijn gezicht te laten doen, omdat mijn gezicht begon te hangen en ik er afgeleefd uitzag. Ik had Annemarie al eens eerder ontmoet en toen vond ik haar al heel kundig overkomen. Mensen uit mijn omgeving waren ook heel erg enthousiast over haar. Ik dacht eigenlijk dat ik een facelift nodig had, maar dankzij een paar simpele opvullingen heb ik nu weer een fris en uitgerust spiegelbeeld.”