ingevallen wangen

Ingevallen wangen

“Een jeugdige en gezonde uitstraling.”

Stoor jij je aan een vermoeide uitstraling?

Ingevallen wangen kunnen ontstaan door de afname van collageen in de huid, maar ook doordat de steun van het onderhuidse vetweefsel is verdwenen. Als de jukbeenderen nog wel gevuld zijn, maar de rest van je wangen niet meer, kan er toch een vermoeide uitstraling ontstaan. Sommigen noemen het een ‘afgetraind’ gezicht en anderen krijgen vaak de vraag of ze veel afgevallen zijn.

Ingevallen wangen kunnen goed worden opgevuld met fillers, waardoor er een gezondere uitstraling ontstaat. Je gezicht krijgt meer volume en ziet er zachter uit, de schaduwen in je gezicht zullen flink verminderen. Wanneer je kiest voor een filler behandeling voor je ingevallen wangen, dan kijken we uiteraard altijd goed naar je gezichtskenmerken. Bij de Van Rosmalen Kliniek gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. Jouw unieke gezicht blijft – de correctie is subtiel, maar wel heel effectief. Fillers in de wangen kunnen ook een perfecte oplossing zijn voor rimpeltjes die in rust in de wangen blijven staan.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in
Ingevallen wangen Het probleem

Als we ouder worden verandert onze huid: we maken minder collageen aan en het onderhuidse vetweefsel verliest zijn stevigheid. Hierdoor kunnen je wangen en jukbeenderen er ingevallen uit gaan zien, waardoor je een vermoeide en verouderde uitstraling krijgt. Heb je hier last van en wil je weer een frisse uitstraling in je gezicht? Je wangen opvullen bij de Van Rosmalen Kliniek zorgt voor een subtiel, maar spectaculair verschil.

Bekijk hier het filmpje over het verouderingsproces van het gezicht:

Ingevallen wangen opvullen in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Voordat je door onze Cosmetisch artsen KNMG behandeld kan worden, dien je eerst op consult te komen. Tijdens dit vrijblijvende consult kun je jouw wensen bespreken met de artsen. Onze artsen geven je tijdens het consult een passend en persoonlijk advies. Hierna kun je een afspraak maken voor de behandeling.

Op de dag van de behandeling zelf volgt nog een kort gesprek met de behandelend arts en maken we foto’s om later de resultaten van de behandeling te kunnen zien. Daarna begint de behandeling, waarbij er door middel van een canule filler in de wangen wordt geplaatst. Daarbij gebruiken we een filler op basis van hyaluronzuur om volume en mooie contouren te creëren. Doordat er verdoving in de filler zit, is de behandeling pijnloos en snel. De behandeling duurt slechts een half uur.Na de ingevallen wangen filler behandeling Na de behandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na een paar dagen gewoon weer weg en kan worden gecamoufleerd met wat make-up. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dagen niet te masseren en even te wachten met felle zon of behandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

Jeugdig en voller gezicht Het resultaat

Na de behandeling zie je vrijwel direct resultaat. Je gezicht is weer jeugdiger en voller, zonder dat het overdreven opvalt. Wij kijken namelijk altijd naar de natuurlijke vormen van je gezicht. De fillers zullen in de loop van de maanden langzaam door het lichaam worden afgebroken. We raden je aan om de behandeling na zes of twaalf maanden te herhalen.

Prijs Tarieven
Fillers
Vanaf
Volume in de wangen, vlak onder de ogen
€875,-

Wij werken met de volgende soorten fillers.

Juvederm: Ultra smile, Ultra 3, Ultra 4, Voluma, Volbella, Volift, Volux
Belotero: Balance, Soft, Volume, Intense
Skinbooster: Volite, Prophilo, Revive

Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een filler behandeling voor ingevallen wangen?

De wangen lenen zich er goed voor om met een canule behandeld te worden. Canules hebben een stompe punt waardoor je huid als het ware wordt weggeduwd en niet wordt “doorboord’’. Daardoor heb je minder beschadiging van het weefsel, minder blauwe plekken, minder pijn en sneller herstel.

Wanneer kies ik voor filler behandeling voor ingevallen wangen?

Als we ouder worden krimpt ons skelet en verandert onze huid; we maken minder collageen aan en het onderhuidse vetweefsel verliest zijn stevigheid. Hierdoor kunnen je wangen en jukbeenderen er ingevallen uit gaan zien, waardoor je een vermoeide en verouderde uitstraling krijgt.

Is deze filler behandeling pijnlijk?

Met een ultradun naaldje geven we een aantal prikjes in de wangen, daarnaast gebruiken we tijdens de filler behandeling een verdoving, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is.

Hoelang duurt een filler behandeling voor ingevallen wangen?

Een filler behandeling voor ingevallen wangen duurt ongeveer 30 minuten.

Na hoeveel tijd ben ik weer toonbaar na een filler behandeling voor ingevallen wangen?

Na de behandeling ben je direct toonbaar. Er kan wat roodheid, zwelling of een kleine blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na ongeveer 4 dagen weg. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dagen niet te masseren en even te wachten met felle zon of behandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

Verdwijnen door deze behandeling ook de rimpels op mijn wangen?

Je gezicht krijgt meer volume en ziet er zachter uit, de schaduwen in je gezicht zullen flink verminderen. Rimpels zullen dan ook verzachten.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

De fillers zullen in de loop van de maanden langzaam door het lichaam worden afgebroken. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, raden we je aan om de behandeling na 8 tot 18 maanden te herhalen.