Traangootjes en wallen

“Weg met die wallen!”

Bij een uitgeruste uitstraling hoort een frisse oogopslag. Wallen, diepe traangootjes en donkere kringen onder je ogen kunnen je een vermoeid uiterlijk geven. Je zult regelmatig de vraag krijgen of je misschien verdrietig, oververmoeid of ziek bent. Het is vaak een combinatie van factoren die zorgt voor wallen en donkere kringen. Het kan erfelijk zijn, maar is ook het resultaat van het natuurlijke verouderingsproces. Stoor jij je aan die vermoeide blik en wil je je frisse uitstraling weer terug? Dit probleem is vaak eenvoudig op te lossen met een tijdelijke filler waarmee bijvoorbeeld de traangootjes opgevuld worden. Zeker als er niet te veel vocht in de wallen wordt vastgehouden is dit een effectieve oplossing. Ook kunnen we een behandeling aanraden, waarbij de spiertjes onder de oogleden ontspannen. Wanneer er sprake is van huidoverschot, kan een laserbehandeling uitkomst bieden, waarmee de huid wordt verstrakt. Tijdens een gratis consult zullen onze artsen samen met jou naar de oorzaken kijken en wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt.

Wallen voor en na foto

Fillers wallen voor- en na foto

Wallen en donkere kringen onder je ogen

Wallen en donkere kringen onder je ogen ontstaan doordat de kwetsbare huid onder je ogen minder elastisch is geworden. Doordat je traangootjes tussen je onderooglid en wang dieper worden, ontstaat er een vermoeide uitstraling. Dit is op verschillende manieren te behandelen. We raden je aan om een afspraak met ons te maken voor een gratis consult, zodat we samen met jou een op maat gemaakt behandelplan kunnen maken.

Wallen behandeling in Rotterdam of Nijmegen

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Afhankelijk van het behandelplan dat we hebben gekozen, gaan we aan de slag. Bij een behandeling met fillers gebruiken we ultradunne canules wat ook nog een zorgt voor een snel herstel. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos en snel. Je staat binnen een half uur weer buiten!

Na de wallen behandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de behandelde plekken, maar dit zal snel verdwijnen. We raden je aan om de eerste week geen zonnebank, sauna of een behandeling bij de schoonheidsspecialiste te nemen. Bescherm je huid de eerste twee weken bovendien met een goede zonnefactor.

Uitgeruste en frisse blik

Een frisse, uitgeruste blik, zonder schaduwen en donkere kringen onder je ogen. Je zult je jaren jonger voelen en dat straal je ook uit! Hoe vaak de behandeling herhaald moet worden voor een optimaal resultaat, verschilt per persoon. Daarover vertellen we je natuurlijk meer tijdens een persoonlijk consult.

Tarieven traangootjes fillerbehandeling

Vermoeide blik (wallen - donkere kringen - traangootjes) Prijsindicatie
Correctie wallen - Light€795,-
Correctie wallen - Medium€1585,-
Correctie wallen - Intense€2375,-

Wallen voor en na foto’s