Webshop
Onze producten en behandelingen

Onze producten en behandelingen

“We werken met de modernste technieken en hoogwaardige producten.”

De modernste technieken en hoogwaardige producten

Bij de Van Rosmalen Kliniek zijn we erin gespecialiseerd om het mooiste in jou naar voren te brengen. Dit doen we door onder andere de nieuwste technieken op het gebied van fillersbotox, laserbehandelingen en huidtherapie. In de Van Rosmalen Kliniek werken we alleen met de modernste technieken en kwalitatief hoogwaardige producten zoals Botox, Juvéderm, Belotero en Radiesse van Allergan en Merz Aesthetics. Daarnaast zijn we één van de weinige klinieken in Nederland die gespecialiseerd zijn in lipo-lasertechnieken. Ook kun je bij ons terecht voor een Skinbooster behandeling.

Al onze producten hebben een keurmerk en zijn FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurd. Het zijn tijdelijke producten die worden afgebroken door het lichaam. In plaats van standaardnaalden worden er canules gebruikt: hele kleine holle buisjes, waar een nog kleiner naaldje doorheen gaat. Op die manier is er minder kans om bloedvaten te raken, waardoor je minder snel last krijgt van blauwe plekken en zwellingen. Ook hoeft er minder geprikt te worden waardoor de behandeling aangenamer is.

Cosmeceuticals

In de kliniek werken we met de cosmeceuticals van SkinCeuticalsDermaceuticRenophase, Universkin en Innoderm. Stuk voor stuk merken die voor topkwaliteit staan, want wat ons betreft is alleen het beste goed genoeg voor jouw huid. Cosmeceuticals zijn huidverzorgingsproducten die specifieke huidproblemen effectiever aanpakken dan de meer gangbare cosmeticaproducten. Een cosmeceutical houdt het midden tussen reguliere crèmes die je in de winkels koopt en crèmes op doktersrecept. De eerste werken voornamelijk in op de bovenste huidlaag, terwijl cosmeceuticals vooral op de diepere huidlagen inwerken.

Je kunt bij ons ook terecht voor de prachtige make-up lijn van Mineralogie: een natuurlijke, 100% minerale make-up die je huid een mooie, egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. Deze producten zijn te koop in onze kliniek en kun je tevens bestellen in onze webshop.

Bekijk onze webshop