Ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde gaan razendsnel. Onlangs werd de nieuwste loot aan de stam van Allergan, de Juvederm Volux filler, geïntroduceerd. Cosmetisch arts KNMG Shai Rambaran van de Van Rosmalenkliniek is enthousiast: “Deze filler onderscheidt zich van alle andere fillers door haar stevigheid waardoor het resultaat langer aanhoudt. Wel 18-24 maanden.” Dit maakt de Volux filler bij uitstek geschikt voor het behandelen van kin en kaaklijn om de felbegeerde V-vorm, en daarmee jeugdigheid, in het gezicht te herstellen. Met dé Volux, filler onder de fillers, is een strakke kaaklijn nu voor iedereen weggelegd.

Waarom verdwijnt de V-vorm in ons gezicht?

Met het ouder worden veranderd de vorm van ons gezicht. De huid verslapt en zakt naar beneden. Er ontstaan vouwen en rimpels. Ook de schedel krimpt met de kans op het ontstaan van hamsterwangen en een dubbele kin. Een slappe kaaklijn doet ons ouder lijken en in de spiegel kijken wordt minder leuk. Helaas hoort het verdwijnen van de V-vorm nu eenmaal bij het ouder worden en het is een voortschrijdend proces.

Voor- en na foto kin en kaaklijn Volux

Naast dat het ouder worden een feit is, wordt ook niet iedereen geboren met een strakke kaaklijn en een V-vormig gezicht. Op de bovenstaande voor- en na foto’s kun je goed de werking van Volux zien in de kin en kaaklijn.

Kincorrectie en strakke kaaklijn met fillers

Tot voor kort waren de non-invasieve behandelmethoden voor kin en kaaklijn beperkt. Maar met de komst van Juvederm Volux komt daar nu verandering in. Deze miracle worker bestaat uit 100% hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die niet alleen voorkomt in onze huid, maar ook in het zenuwstelsel en bindweefsel. Het zorgt voor een soepele en elastische huid.

Wil jij een strakke kaaklijn en een V-vorm in je gezicht?

Maak dan snel een afspraak voor een consult en ontvang een behandelplan op maat zodat jij binnenkort weer tevreden voor de spiegel staat. Let op! Kies altijd voor een bij de NVCG aangesloten kliniek zoals de Van Rosmalen Kliniek. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde cosmetisch artsen KNMG die door jarenlange ervaring en frequente training altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en producten binnen de cosmetische geneeskunde. Zo weet jij zeker dat jouw huid in goede handen is.