Ervaringen

‘’Lees hier onze klant ervaringen’’
“Een subtiele, maar effectieve verandering.”

Bij de PRO Beautification behandeling gebruiken wij injectabels om kenmerken in je gezicht te corrigeren die jou een ongewenste uitstraling geven. Het uitgangspunt bij de behandeling is een frisse en natuurlijke uitstraling.

Lees meer
“Shape het gezicht en krijg een mooie glow.”

Bij de PRO Beautification behandeling gebruiken wij injectabels om het gezicht te slapen en waar gewenst, volume toe te voegen. De resultaten van deze behandeling: een frisse en natuurlijke uitstraling met een mooie glow.

Lees meer
“Mooie en scherpe kin- en kaaklijn!”

Een beautification behandeling met fillers voor de kin- en kaaklijn kan de contouren van het gezicht verbeteren. Hierdoor komt je gezicht in een mooiere verhouding.

Lees meer
“Een mooi zijaanzicht met fillers in de kin- en kaaklijn.”

Een beautification behandeling met fillers voor de kin- en kaaklijn kan de contouren van het gezicht verbeteren en hierdoor het zijaanzicht mooier maken.

Lees meer
“Creëer mooie contouren met fillers.”

Een Beautification behandeling met fillers voor de correctie van kin- en kaaklijn kan de contouren van het gezicht verbeteren. Hierdoor komt je gezicht in een mooiere verhouding.

Lees meer
“Ook voor mannen!”

Een beautification behandeling die vaarwel zegt tegen je vermoeide blik, boze uitstraling en- of ingevallen gezicht. Door onze behandeling wordt je de mooiste versie van jezelf.

Lees meer
“Voor een frisse uitstraling.”

Deze PRO Cheerful behandeling geeft het effect van een facelift, maar dan zonder operatie. De fillers worden in verschillende zones van het gezicht geïnjecteerd en zorgen voor een natuurlijk resultaat.

 

Lees meer
“Weer een vrolijke uitstraling met de Liquid Facelift.”

Diepe groeven in het gezicht kunnen je een droevige uitstraling geven. Met de Liquid Facelift behandeling worden deze opgevuld zodat je er weer uitziet zoals je je voelt.

Lees meer
“Je gezicht subtiel liften zonder operatie.”

Bij de PRO Tightening behandeling plaatsen we fillers in het gezicht op strategische plekken, zodat je de huid weer kunt liften. Onze klanten zien er hierdoor weer frisser uit en krijgen een jongere uitstraling.

Lees meer