AIOS
Terug naar overzicht

Een kijkje achter de schermen bij de AIOS’en

Wij als opleidingskliniek met veel ervaring in de praktijk, doen ons best om de cosmetische artsen in opleiding (AIOS) op te leiden, zodat zij zich blijven ontwikkelen op niveau binnen de cosmetische geneeskunde. Dit doen we graag op creatieve en innovatieve manieren.

Blind herkennen, verbeelden en beschrijven van gezichtsanatomie en -vormen door een AIOS.

Vorige week volgden onze AIOS’en een heel bijzondere training, waarvoor we zelfs een professionele illustrator lieten komen. Geblinddoekt probeerden zij de anatomie en de vormen van het gezicht tegenover zich te herkennen, weer te geven en te beschrijven. Het was een zeer interessante cursus waarin cosmetisch artsen zich kunnen blijven ontwikkelen. En daarmee hun cliënten optimaal kunnen blijven helpen. De cursus werd als zeer positief ervaren en er waren veel ontwikkelingen op de werkvloer.

arts in opleiding

“De tastzin is heel belangrijk in ons vak. Dat je weet hoe verschillende soorten weefsels aanvoelen en dat je driedimensionale denkvermogen goed ontwikkeld is. Daarom is voor ons AIOS’en deze leerzame training ontwikkeld. Ongelooflijk leuk om dit op deze unieke manier geoefend te hebben.” Aldus Dr. Michele Nonahal.

 

06-01-2022
Terug naar overzicht