AIOS
Terug naar overzicht

Een kijkje achter de schermen bij de AIOS ‘en

Wij als opleidingskliniek doen ons best om de AIOS ‘en goed op te leiden, zodat zij zich op niveau kunnen blijven ontwikkelen binnen het vak. Dit doen we graag op creatieve en innovatieve manieren.

Blind de anatomie en vormen van het gezicht herkennen, verbeelden en beschrijven door AIOS.

De afgelopen week hebben onze cosmetisch artsen in opleiding (AIOS) een hele speciale training gevolgd, waarvoor we zelfs een professionele tekenaar hebben laten komen. Geblinddoekt probeerde zij de anatomie en vormen van het gezicht tegenover hun te herkennen, verbeelden en beschrijven. Het was een zeer interessante cursus waarin de cosmetisch artsen zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. En zo hun cliënten zo goed mogelijk kunnen blijven helpen. De cursus is als zeer positief ervaren en er hebben zich veel ontwikkelingen op de werkvloer voorgedaan.

 

arts in opleiding

Gevoelszintuigen zijn erg belangrijk in ons vak. Dat je weet hoe verschillende soorten tissues aanvoelen en dat je driedimensionale denkvermogen goed ontwikkeld is. Vandaar deze leerzame training voor ons de AIOS’en. Ontzettend leuk om dit op deze unieke manier te hebben geoefend.” Aldus dokter Michele Nonahal.

 

 

06-01-2022
Terug naar overzicht