Terug naar overzicht

Het geheim van een stralende huid: de HydraFacial™ behandeling!

Ben je op zoek naar een effectieve en verfrissende behandeling om je huid een boost te geven? Dan is een HydraFacial behandeling precies wat je nodig hebt. Het is niet voor niets één van de favoriete behandelingen van onze huidtherapeuten! De HydraFacial behandeling heeft het vermogen om de huid diepgaand te reinigen, te hydrateren en te verjongen, zonder downtime. In deze blog gaan we dieper in op wat een HydraFacial is, hoe het werkt en waarom het een game changer kan zijn voor jouw huidverzorgingsroutine.

Wat is een HydraFacial™?

Een HydraFacial is een niet-invasieve huidbehandeling die gericht is op het reinigen, exfoliëren, hydrateren en beschermen van de huid. Het combineert verschillende geavanceerde technologieën, waaronder vortex-extractie, peeling, hydratatie en antioxidanteninfusie, om een alomvattende oplossing te bieden voor diverse huidaandoeningen en -behoeften. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde huidtherapeut.

Voordelen van de behandeling

Een HydraFacial is een veelzijdige en effectieve behandeling die talloze voordelen biedt voor de huid. Of je nu op zoek bent naar een diepgaande reiniging, hydratatie, verjonging of verheldering, een HydraFacial kan helpen om je huid te transformeren en weer te laten stralen. Hieronder lichten wij een aantal van de belangrijkste voordelen voor jou uit!

Diepgaande reiniging: verwijdert dode huidcellen, vuil en onzuiverheden voor een frisse en stralende teint.

Hydratatie boost: hydrateert de huid intensief voor een gezonde en gehydrateerde uitstraling.

Verjonging: vermindert fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering voor een jeugdige huid.

Verheldering: helpt bij het verminderen van pigmentvlekken, zonneschade en hyperpigmentatie voor een egalere teint.

Zachtheid: maakt de huid zijdezacht en voelt glad aan.

Hoe werkt deze behandeling?

De HydraFacial behandeling bestaat uit meerdere stappen:

 1. Reiniging en exfoliatie:
  De HydraFacial™ heeft een speciaal spiraalvormig opzetstuk om diep in de huid te reinigen zonder schade te veroorzaken. Door de krachtige zuigkracht worden poriën geopend, waardoor onzuiverheden gelijkmatig worden verwijderd. Hierdoor wordt vuil effectief uit de huid gezogen en verwijderd. Na de reiniging volgt een milde peeling met een mix van glycol- en salicylzuur om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Deze peeling onthult een stralende teint zonder pijn of ongemak tijdens de behandeling.
 2. Hydratatie en voeding:
  Nadat de eerste fase is afgerond, gaan we over naar de tweede fase van de HydraFacial™ behandeling, gericht op het hydrateren van de huid. Hiervoor wordt een speciaal serum gebruikt, doordrenkt met hydraterende ingrediënten, peptiden, antioxidanten en collageen. Dit voedende serum voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen, waardoor deze gezond en stralend blijft. Hierbij wordt er ook gekeken naar jouw huidbehoeften voor het beste resultaat.
 3. Bescherming:
  Tot slot wordt de huid beschermd met een speciale formule die de huid voedt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Glow Shine

Is een HydraFacial™ geschikt voor jou?

Een HydraFacial™ is geschikt voor alle huidtypes en huidcondities, inclusief de gevoelige huid. Of je nu last hebt van acne, fijne lijntjes, droge huid of een doffe teint, een HydraFacial kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen:

 • Elasticiteit en stevigheid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Egale tint en jeugdigheid
 • Bruine vlekken
 • Olie en verstopte huid
 • Huidtextuur
 • Grove poriën

HydraFacialbehandeling bij Van Rosmalen Kliniek in Nijmegen

Ieder kent zijn eigen wensen en huidbehoeften. Daarom bieden wij een breed scala aan HydraFacial pakketen aan, zodat jij zelf de behandeling kunt kiezen!

Hydrafacial van rosmalen kliniek

Tijdelijke actie!

Momenteel hebben wij een leuke actie lopen om jou kennis te laten maken met deze geweldige behandeling! Je krijgt de Deluxe Hydrafacial (t.w.v. €170,-) nu voor de prijs van de Signature Hydrafacial van €140,-. Bij het maken van een online afspraak klik je op Actie > HydraFacial – Kennismakingsactie.

Wil jij graag meer informatie over de behandeling of gelijk de behandeling boeken en met een stralende huid het voorjaar in gaan? Boek dan hier jouw afspraak in Nijmegen bij huidtherapeut Noor.

 

21-03-2024
Terug naar overzicht