Profhilo - behandeling - fijne lijntjes - glow - verjonging
Terug naar overzicht

Met een GLOW het voorjaar in? Ontdek de kracht van Profhilo!

Wil je graag een gezonde en stralende huid, maar voelt de stap naar een filler behandeling nog net te groot? Dan is de Profhilo behandeling echt iets voor jou! Maar wat houdt deze behandeling precies in? In deze blog lees je alle ins en outs over deze prachtige behandeling.

Wat is Profhilo?

Een Profhilo behandeling valt niet onder de categorie filler of skinbooster. Het is een natuurlijke anti-aging behandeling, bestaande uit puur hyaluronzuur zonder chemische verbindingen. In tegenstelling tot een reguliere filler, waarbij crosslinking met een chemische stof nodig is voor langdurig resultaat. Puur hyaluronzuur blijft namelijk maar 48 uur in de huid zitten. Het hyaluronzuur in Profhilo bestaat uit hyaluronzuur ketens die met warmte aan elkaar zijn vastgemaakt, waardoor je wel langdurig resultaat hebt. Dit uit zich in een mooie glow, meer hydratatie en verstrakking van de huid.

Profhilo vs reguliere filler

Een reguliere filler wordt vaak ingezet om volume verlies te herstellen of een te kort aan volume op te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een teruggetrokken kin, dunne lippen of ingevallen wangen. Deze indicaties zijn heel mooi te behandelen met de juiste filler. Bij een Profhilo behandeling past een ander doel. Profhilo zorgt namelijk niet voor meer volume in de huid. Een Profhilo behandeling laat de huid van binnenuit verjongen. Hoe? Dat leggen wij je uit.

Hoe werkt een Profhilo behandeling?

De Profhilo behandeling is geschikt voor diverse gebieden in het gezicht, de hals en zelfs het decolleté. Tijdens de behandeling worden 5 vaste injectiepunten per kant bepaald, waarbij het hyaluronzuur wordt geïnjecteerd en zich verspreid onder de huid. Hyaluronzuur samen met collageen en elastine in de huid zorgt voor stevigheid. De behandeling met Profhilo stimuleert de fibroblasten in de huid, die verantwoordelijk zijn voor de productie van hyaluronzuur, collageen en elastine. Door het injecteren, ontstaat er een stretch op de fibroblasten, waardoor ze gestimuleerd worden om meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dit zorgt voor verstrakking, hydratatie en verjonging van de huid.

 

Glow Shine - Pro Fresh

Wat kun je verwachten van een behandeling met Profhilo?

Een van de grootste voordelen van Profhilo is dat de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. Meestal duurt een sessie niet langer dan 30 minuten, en je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. In tegenstelling tot sommige andere huidbehandelingen, zijn er geen herstelperiodes of downtime na een Profhilo behandeling.

Wanneer zie je resultaten?

Hoewel je direct na een Profhilo behandeling al een verbetering kunt zien in de hydratatie en textuur van je huid, zullen de meesten de beste resultaten ervaren na twee behandelingen, met tussenpozen van vier weken. Naarmate de natuurlijke collageen- en elastine productie van je huid toeneemt, zul je merken dat je huid steviger, gladder en jeugdiger wordt.

Is een Profhilo behandeling geschikt voor jou?

Profhilo is geschikt voor iedereen met een wat jongere huid, die op zoek is naar een natuurlijke en effectieve manier om de tekenen van veroudering te verminderen en een jeugdige uitstraling te behouden. Ook is deze behandeling uitermate geschikt als je je huidkwaliteit wilt verbeteren. Fijne lijntjes, rimpels, of een doffe teint kunnen mooi worden verholpen met deze behandeling.

Weet jij niet zeker welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, maar wil jij ook graag je huidkwaliteit verbeteren? Laat je dan adviseren door één van onze cosmetisch artsen KNMG voor een passende behandeling die aansluit op jouw wensen!

Actie: Profhilo behandeling van €349,- voor €249,-!

Ben jij na het lezen van deze blog net zo enthousiast als wij over deze behandeling? Dan hebben wij goed nieuws! Momenteel hebben wij een leuke actie voor de Profhilo behandeling, namelijk: 1 behandeling voor €249,- (t.w.v. €349,-) en 2 behandelingen voor €449,- (t.w.v. €699,-)

Je boekt een Profhilo behandeling hier!

02-04-2024
Terug naar overzicht