Fillers diepe neus-lippenplooi

“Een mooie uitstraling zonder diepe rimpels”

Donkere schaduwlijnen die je een chagrijnige, vermoeide of zelfs sombere blik geven. Hoe vrolijk je ook bent en hoeveel je ook lacht. Vind je het vervelend dat je uiterlijk niet past bij hoe goed je je voelt? Vind je de diepe lijnen rond je mond, die meestal ontstaan nadat je wat ouder wordt, storend? Dan kan een fillerbehandeling voor de neus-lippenplooi een wereld van verschil maken. Het kan zelfs gevolgen hebben op je humeur! Met deze filler behandeling zullen de plooien tussen je neus en lippen verdwijnen en krijg je je oorspronkelijke contouren en frisse blik weer terug. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met een botox behandeling voor afhangende mondhoeken. Zo krijg je een nog mooier resultaat. Tijdens een persoonlijk consult zullen we uitgebreid met je bespreken wat voor jou het beste zal werken.

Wat kost een filler behandeling om je neus-lippenplooi op te vullen? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Diepe neus-lippenplooi voor en na foto

Neuslippenplooi voor- en na foto

Diepe neus-lippenplooi

De neus-lippenplooi is de lijn die vanaf de neusvleugels richting de mondhoeken loopt, als een soort ‘dakgootje’. Soms loopt de lijn ook door richting de kaak. Deze plooi is van nature aanwezig, maar wordt dieper naarmate we verouderen. Dat komt omdat het bot van het jukbeen en de bovenkaak krimpt , waardoor er meer onderhuids vetweefsel vanaf de wangen en de jukbeenderen naar beneden zakt. Dat gewicht drukt op de neus-lippenplooi en zorgt voor een donkere schaduw in het gezicht. Dat kan een strenge uitstraling geven, zelfs als je vrolijk bent. Omdat de huid blijvend is ‘gevouwen’ herstelt het niet meer, waardoor een diepe rimpel ontstaat die duidelijk zichtbaar is. De neus-lippenplooi kan in een vroeg stadium goed worden behandeld met een filler die de plooi en de huidrimpel direct opvult. Het tijdig behandelen van dit soort lijnen voorkomt dat de huid onomkeerbare rimpels vormt.

Neus-lippenplooi opvullen met fillers in Rotterdam of Nijmegen

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort, voorbereidend gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Daarna begint de behandeling en worden er een aantal prikjes gezet om de neus lippen plooi op te vullen. Hoeveel filler we gebruiken, hangt een beetje af van je leeftijd. Een minimale hoeveelheid filler kan bij een jongere groep een zeer natuurlijk resultaat geven. Wanneer je tussen de 40 en 50 bent is er meestal wat meer vulling nodig, en na je 50e is altijd een liquid facelift nodig om het beste resultaat te krijgen.

Na de neus-lippenplooi behandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de plek waar de prikjes zijn gegeven. Als je dat wilt, kun je dit met een beetje make-up camoufleren. We raden je aan om de dagen na het opvullen van de neus lippen plooi felle zon en andere schoonheidsbehandelingen te vermijden. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dag niet te masseren. Vanaf de 2e dag wordt het wel aangeraden. Masseer altijd van buiten naar binnen toe, dus richting de mond.

Resultaat neus-lippenplooi filler behandeling

De diepe lijnen tussen je neus en mond vervagen, je gezicht krijgt weer een natuurlijke, opgewekte stand en je krijgt een uitgeruste uitstraling. Je hoeft niet bang te zijn dat je je mimiek verliest, want bij de Van Rosmalen Kliniek zorgen wij er altijd voor dat het resultaat natuurlijk en subtiel is. Daarom kijken we van te voren goed naar jouw unieke gezichtsvorm. Je zult lang plezier hebben van deze behandeling, maar voor een mooi en langdurig resultaat adviseren je de neus lippenplooi behandeling op gezette tijden te herhalen. Daarover informeren we je natuurlijk uitgebreid in de kliniek.

Diepe neus-lippenplooi voor en na foto’s