Ik wil er graag uitgerust en ontspannen uitzien

Je gezicht vertelt het verhaal

Moeilijke of stressvolle periodes in je leven eisen hun tol op jouw huid. De vermoeidheid wordt zichtbaar in je gezicht en je krijgt regelmatig de vraag of je boos, verdrietig of gestresst bent. Diepe lijnen langs je neus, fronsrimpels, rimpels rondom de ogen, wallen onder je ogen, ingevallen slapen en een doffe huid: het is allemaal te verhelpen met eenvoudige, pijnloze cosmetische ingrepen zoals injectables, peelings of laserbehandelingen. Persoonlijke omstandigheden of een verandering van lifestyle kunnen hun sporen achterlaten op je lichaam en in je gezicht. Door veel gewichtsverlies, een ander eetpatroon of fanatiek sporten kun je ook het vet in je gezicht verliezen, waardoor je een ingevallen gezicht en een vermoeide uitstraling krijgt. Wallen zijn goed zichtbaar geworden en je huid oogt dof en grauw. Dat is jammer, want je voelt je misschien vitaal en gezond, maar je gezicht vertelt een ander verhaal. Herkenbaar?

Hoe kom ik van een boze, vermoeide uitstraling af?

De Van Rosmalen Kliniek vindt het belangrijk dat jouw innerlijk correspondeert met je uiterlijk. Door een gericht, persoonlijk behandelplan zorgen wij ervoor dat je die uitgeruste en ontspannen uitstraling weer terugkrijgt. Zo zijn wallen, diepe rimpels en een ingevallen gezicht gemakkelijk te verhelpen door middel van injectables. Er zijn tal van mogelijkheden om er weer goed uit te zien. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk consult in onze kliniek in Rotterdam of Nijmegen. Wij geven je graag je ontspannen en uitgeruste uitstraling terug, met een langdurig resultaat.

Wat kan de Van Rosmalen Kliniek voor jou betekenen?

Wij kunnen onder andere het volgende voor je doen:

Meer weten over een gecombineerd behandelplan met o.a. botox en fillers om je gezichtsrimpels te vervagen en de contouren van je gezicht te verbeteren? Maak nu een afspraak voor gratis consult.