rejuvenation

Ik wil mooi ouder worden

“Je mag de natuur best een handje helpen, zolang het resultaat natuurlijk is.”

Hoe ontstaat volumeverlies en huidveroudering?

Mooi ouder worden willen we allemaal. Dat ons uiterlijk in de loop der jaren verandert en de huid volume verliest is een natuurlijk proces, maar je kunt de natuur best een handje helpen zonder dat je er ‘behandeld’ uitziet. Op tijd beginnen met subtiele cosmetische behandelingen is de sleutel tot succes. Volumeverlies en huidveroudering in het gezicht heeft in principe twee oorzaken: je skelet – en dus ook je schedel – krimpt in de loop der tijd, en de natuurlijke vetballonnetjes in de huidlagen die het gezicht vorm geven verliezen hun volume. Het resultaat? Rimpels, verlies van elasticiteit, een doffe, slappe huid en een vermoeide of norse blik. Natuurlijk spelen ook genetische en externe factoren mee, zoals de zon, je huidverzorging en je lifestyle.

Wat kun je er tegen doen?

Je kunt op iedere leeftijd iets doen aan huidveroudering. Hoe eerder je start, des te mooier het resultaat. Er zijn namelijk ook op jongere leeftijd veel preventieve behandelingen mogelijk. Daarna is het een kwestie van goede huidverzorging met de juiste skincare producten, en regelmatig bij ons langskomen voor huidbehandelingen.
In onze klinieken werken we met een breed scala aan injectables waarbij we alleen gebruikmaken van vertrouwde en veilige middelen zoals botox en fillers met hyaluronzuur – een stof die van nature al aanwezig is in je lichaam en voor volume zorgt. Onze cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten verzorgen tevens verschillende huidtherapiebehandelingen, zoals laserbehandelingenpeelings en microneedling. Stuk voor stuk veilige en doeltreffende methoden om huidveroudering en huidproblemen tegen te gaan.

Meer weten over de mogelijkheden? Maak hier een afpsraak!

Gratis consult boeken