Cosmetisch arts KNMG Dokter Michèle Nonahal

Dokter Michèle Nonahal

“Samen kijken we welke behandelingen het beste bij jou passen en zorg ik voor een mooi eindresultaat.”

Over dokter Michèle

Dokter Michèle Nonahal studeerde geneeskunde aan het Erasmus MC in Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in de dermatologie en heeft in het kader van haar masteronderzoek meegewerkt aan verschillende onderzoeken. Na haar studie is zij werkzaam geweest binnen de interne geneeskunde, cardiologie, longgeneeskunde en de spoedeisende hulp. De interesse voor de dermatologie heeft zij toegespitst tot de cosmetische dermatologie waarvoor zij zich besloot te specialiseren middels de profielopleiding cosmetisch arts KNMG.

Specialisme dokter Michèle Nonahal

Wil jij weer stralen als je in de spiegel kijkt? Bij dokter Michèle ben je in goede handen; naast dat zij gespecialiseerd is in het uitvoeren van cosmetische behandelingen zoals Botox of injectables, heeft zij ook kennis van de cosmetische kant van huidtherapie. Zo verzorgt zij onder andere peelings, microneedling behandelingen en laserbehandelingen. Door haar kennis van huidtherapie te combineren met haar expertise op gebied van injectables, weet dokter Michèle voor ieder individu een passend behandelplan op te stellen.

 “Ik vind het prachtig om te zien hoe iemand weer kan stralen na een behandeling. Dat is wat ik het mooiste vind aan mijn werk als cosmetisch arts.” Aldus dokter Michèle.

Plan hier direct je afspraak

Erkend en betrouwbaar: "Cosmetisch arts KNMG"

Dokter Michèle Nonahal behaalde in 2022 de titel Cosmetisch arts KNMG en is een gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

BIG-registratienummer: 19923771301

Maak direct een afspraak

Ontmoet dokter Michèle