Cosmetisch arts KNMG Dokter Shailindra Rambaran

Dokter Shai Rambaran

“Een zeer bekwaam arts, rustig en empathisch.”

Over dokter Shai

Dokter Shailindra (Shai) Rambaran werkt sinds februari 2017 bij Van Rosmalen Kliniek als cosmetisch arts. Hij is zeer bekwaam en gaat zorgvuldig om met het vertrouwen dat cliënten in hem schenken, door goed de hulpvraag te bespreken en vakkundig te werk gaan. Cliënten roemen hem om zijn rustige en empathische instelling.

Dokter Shai Rambaran behaalde in 2008 zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij werkte daarna als arts chirurgie en urologie in het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht, het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam en het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. In 2014 besloot hij zich volledig te richten op de cosmetische geneeskunde en volgde hij een studie tot cosmetisch arts aan de NVCG, die hij in 2017 afrondde.

Specialisme dokter Shailindra Rambaran

Dokter Shai is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen, zoals Botox®, injectables, peelings, smartlipolaser en laserbehandelingen.

Plan een gratis consult

Erkend en betrouwbaar: ”Cosmetisch arts KNMG”

Dokter Shai Rambaran is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en BIG-geregistreerd arts. Dokter Shai is een opgeleide en bekwame cosmetisch arts en staat ook in het profielregister van NVCG, waardoor hij de titel: ‘cosmetisch arts KNMG’ draagt.

BIG-registratienummer: 79910835501

Plan hier direct je afspraak

Ontmoet dokter Shai