Cosmetische arts Debby Bom

Dokter Debby Bom

“Door subtiele aanpassingen laat ik iemand stralen met behoud van eigen mimiek en karakteristieken; het maakt hen niet alleen mooier, maar ook energieker.”

Over dokter Debby

Dokter Debby Bom studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam – locatie AMC en rondde haar studie af in 2020. Nadien heeft Debby ervaring opgedaan als arts spoedeisende hulp en als arts orthopedische chirurgie. Zij ondervond dat vitaal ouder worden belangrijk is, maar dat het uiterlijk ook erg belangrijk kan zijn voor iemand zijn zelfvertrouwen en geluk.

Dokter Debby is in de zomer van 2023 gestart met haar opleiding tot cosmetisch arts KNMG. Tijdens deze studie bestudeert zij de anatomie uitvoerig en leert zij het gezicht en de mimiek uitgebreid te analyseren. Ook leert zij veel over de huid en werkt zij nauw samen met huidtherapeuten. De huidconditie is volgens haar een belangrijk onderdeel van het uiterlijk en daarom stelt zij graag met jou een persoonlijk behandelplan op, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan huidverbetering.

“Door subtiele aanpassingen vind ik het leuk om iemand blij te maken, zodat iemand er stralend uitziet met behoud van mimiek en eigen karakteristieken. Als iemand er fitter uitziet, kan iemand zich ook energieker gaan voelen en dat geeft veel voldoening!”.

Leer meer over dokter Debby