Cosmetisch arts KNMG Janneke Gilden

Dokter Janneke Gilden

“Ik vind het een leuke uitdaging om iemand heel blij te maken met subtiele aanpassingen, waardoor iemand weer de uitstraling krijgt die hij of zij wenst.”

Over dokter Janneke

Dokter Janneke is een bevlogen en toegewijde cosmetisch arts KNMG, die bekend staat om haar natuurlijke resultaten, precisie en esthetisch oog. Zij vindt het belangrijk om cliënten op hun gemak te stellen, zodat zij goed kan achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarbij behandelt ze cliënten volgens een holistische aanpak: er wordt gekeken naar het gezicht als geheel, waardoor het resultaat natuurlijk blijft. Hierdoor zien cliënten er na de behandeling nog steeds uit als zichzelf, maar dan frisser en meer uitgerust.

Dokter Janneke studeerde Geneeskunde in Rotterdam en behaalde in 2014 cum laude haar artsexamen. Sinds 2018 is zij werkzaam in de cosmetische geneeskunde en heeft zich gespecialiseerd in injectable behandelingen en ook (kleine) chirurgische ingrepen. In november 2021 is zij gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het onderwerp ‘Severe Mood Disorders During Pregnancy and the Postpartum Period’. Tijdens haar promotieonderzoek behaalde zij ook een mastergraad in de Gezondheidswetenschappen.

Om zich te blijven verdiepen en ontwikkelen volgt dokter Janneke regelmatig trainingen en congressen in binnen- en buitenland. Deze kennis en kunde zet zij daarna graag in bij haar behandelingen in de dagelijkse praktijk. Daarnaast is zij lid van de wetenschapscommissie van de NVCG, waarmee zij bijdraagt aan de vertaling van wetenschappelijk onderzoek naar de klinische praktijk.

“Ik vind het een uitdaging om iemand heel blij te maken met subtiele aanpassingen, waardoor iemand weer de uitstraling krijgt die hij of zij wenst. Hiermee geef je mensen vaak hun zelfvertrouwen terug en dat is toch wel echt het mooiste van dit vak.”

Consult inplannen

Erkend en betrouwbaar: ”Cosmetisch arts KNMG”

Dokter Janneke Gilden is een BIG-geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Dokter Janneke is een opgeleide en bekwame cosmetisch arts en staat ook in het profielregister van NVCG, waardoor zij over de titel: ‘cosmetisch arts KNMG’ beschikt.

BIG-registratienummer: 89918360701

Consult Inplannen