Cosmetisch arts i.o. Dokter Myrthe Jolles

Dokter Myrthe Jolles

“Het maakt me blij om cliënten met een glimlach op hun gezicht de kliniek uit te zien lopen.”

Over dokter Myrthe

Dr. Myrthe Jolles is een gedreven cosmetisch arts KNMG, die haar opleiding in cosmetische geneeskunde in 2022 begon. Gedurende haar opleiding heeft ze zich verdiept in de achtergronden van cosmetische geneeskunde en geleerd hoe ze verschillende behandelingen niet alleen effectief, maar ook op een veilige en prettige manier kan uitvoeren. Myrthe’s doel is haar cliënten te helpen hun mooiste versie van zichzelf te zijn, op een manier waarbij het niet zichtbaar is dat ze behandeld zijn.

Voordat ze aan haar specialisatie begon, heeft Myrthe in 2018 haar studie geneeskunde afgerond aan het RadboudUMC in Nijmegen. Na haar studie werkte ze als arts op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis Rivierenland in Tiel en later op de afdeling chirurgie in het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg. Deze ervaringen hebben een solide basis gevormd voor haar praktische vaardigheden, die ze nu toepast in haar werk bij de Van Rosmalen Kliniek.

Als cosmetisch arts KNMG streeft Myrthe ernaar dat haar cliënten elke ochtend met plezier naar zichzelf kunnen kijken in de spiegel. Ze is ervaren met injectables en huidtherapie en zet deze expertise in om samen met haar cliënten tot het beste resultaat te komen. Ze vindt het belangrijk dat haar cliënten zich op hun gemak voelen en biedt hen geruststelling waar nodig.

Dokter Myrthe haalt veel voldoening uit haar werk, vooral wanneer ze ziet dat cliënten met een glimlach de kliniek verlaten.
“Het maakt me blij als ik cliënten met een glimlach op hun gezicht de kliniek uit zie lopen. Dan weet ik dat ik iemand heb kunnen helpen met een stralend uiterlijk dat overeenkomt met het innerlijk.”

Plan je afspraak in

Leer meer over dokter Myrthe