Cosmetisch arts KNMG Dokter Myrthe Jolles Van Rosmalen Kliniek

Dokter Myrthe Jolles

“Ik word er gelukkig van als ik cliënten met een lach op hun gezicht de kliniek uit zie lopen.”

Over dokter Myrthe

Dokter Myrthe Jolles is in mei gestart met haar opleiding tot cosmetisch arts KNMG. Tijdens deze opleiding leert zij niet alleen de achtergrond over de cosmetische geneeskunde en het uitvoeren van verschillende behandelingen, maar ook om dit op een zo veilig en prettig mogelijke manier te doen. Myrthe wil haar klanten weer laten stralen en zijn of haar mooiste versie van zichzelf te laten zijn, zonder dat je ziet dat er behandeld is.

Myrthe rondde in 2018 haar opleiding geneeskunde af aan de RadboudUMC in Nijmegen. Na haar studie te hebben afgerond, heeft Myrthe ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis Rievierenland in Tiel en heeft zij voor langere tijd bij de chirurgie afdeling in het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg gewerkt. Hierdoor heeft Myrthe een mooie basis kunnen leggen voor haar praktische vaardigheden die zij bij de Van Rosmalen Kliniek veelvuldig zal gaan toepassen.

“Ik word er gelukkig van als ik cliënten met een lach op hun gezicht de kliniek uit zie lopen. Zo weet ik dat ik iemand heb kunnen helpen met een stralend uiterlijk, die correspondeert aan het innerlijk.”

Plan een gratis consult