Cosmetisch arts i.o. Dokter Myrthe Jolles

Dokter Myrthe Jolles

“Het maakt me blij om cliënten met een glimlach op hun gezicht de kliniek uit te zien lopen.”

Over dokter Myrthe

Dokter Myrthe Jolles is in 2022 gestart met haar opleiding cosmetische geneeskunde KNMG. Tijdens deze opleiding leert ze niet alleen de achtergrond over cosmetische geneeskunde en hoe ze verschillende behandelingen moet uitvoeren, maar ook hoe ze dit op een zo veilig en prettig mogelijke manier kan doen. Myrthe wil dat haar cliënten weer stralen en zijn of haar mooiste versie van zichzelf zijn, zonder dat je ziet dat ze behandeld zijn.

Myrthe heeft in 2018 haar studie geneeskunde aan het RadboudUMC in Nijmegen afgerond. Na haar studie heeft Myrthe ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis Rievierenland in Tiel en een langere periode gewerkt op de afdeling chirurgie in het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg. Hierdoor heeft Myrthe een mooie basis gelegd voor haar praktische vaardigheden die ze veelvuldig zal toepassen bij de Van Rosmalen Kliniek.

“Het maakt me blij als ik cliënten met een glimlach op hun gezicht de kliniek uit zie lopen. Dan weet ik dat ik iemand heb kunnen helpen met een stralend uiterlijk dat overeenkomt met het innerlijk.”

Consult inplannen

Leer meer over dokter Myrthe