Huidtherapeut Dorine Visser

Huidtherapeut Dorine Visser

“Het geeft mij voldoening om te kunnen bijdragen aan meer zelfvertrouwen in het leven van mijn cliënt.”

Over Dorine Visser

Dorine Visser is een ervaren huidtherapeut met een echte passie voor huidverbetering. Haar liefde voor de huid begon al op jonge leeftijd. Zo behaalde Dorine in 2004 haar diploma als schoonheidsspecialiste. Maar ze zocht naar meer verdieping in het vakgebied, waarna zij in 2006 haar Bachelor-diploma als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht behaalde.

Het doel van huidtherapeute Dorine

Het verhelpen van huidproblemen is iets wat Dorine dichtbij het hart ligt. Daarin is de samenwerking met de cliënt erg belangrijk voor haar. Zo maak je bijvoorbeeld bij de Van Rosmalen Kliniek samen met de huidtherapeute een persoonlijk plan. Op basis van een uitgebreide huidanalyse, wordt het doel bepaald. Hier werken jullie samen naar toe.

“De mooiste kant van mijn werk als huidtherapeut vind ik de samenwerking aangaan met mijn cliënt. Samen komen we tot het mooiste resultaat. Het geeft mij voldoening om op deze manier te kunnen bijdragen aan meer zelfvertrouwen en geluk in het leven van mijn cliënt.”

Plan hier direct je afspraak

Jarenlange ervaring

Door de jaren heen heeft Dorine zich mogen specialiseren in microneedling, peelings, het behandelen van littekens. Bovendien heeft ze veel ervaring met zowel de medische- als cosmetische kant van het vak. Dit komt door haar werkverleden in een schoonheidssalon, huidkliniek en huidtherapiepraktijk, waar zij een aantal jaar met plezier gewerkt heeft. Ook heeft zij tijdens haar studie mogen meelopen bij meerdere huidtherapiepraktijken, de dermatologie-afdeling in het Reinier de Graaf ziekenhuis en bij een plastisch chirurg in het HMC Bronovo.

Nooit uitgeleerd

Om altijd up-to-date te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied, woont Dorine regelmatig congressen en nascholingen bij. Daarnaast speelt de samenwerking tussen cosmetisch artsen en huidtherapeuten bij de Van Rosmalen Kliniek een grote rol. Alles om de mooiste resultaten te behalen voor onze cliënten!

Plan hier direct je afspraak

Erkend huidtherapeut

Dorine is een erkend huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Bovendien is zij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Plan hier direct je afspraak

Ontmoet huidtherapeut Dorine