Huidtherapeut Silvia Scheurwater

Huidtherapeute Silvia Scheurwater

“Als mijn cliënt met een blij en zelfverzekerd gevoel de deur uitloopt, is mijn doel bereikt.”

Over Silvia Scheurwater

Silvia Scheurwater is zeer breed opgeleid en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de cosmetische kant van de huidtherapie. Haar expertise ligt in combinatiebehandelingen met peelings, laser / IPL en microneedling RF. Zij werkt al jaren met high-end cosmeceuticals, waarover zij u uitgebreid kan adviseren.

Silvia heeft een privéopleiding tot schoonheidsspecialiste en visagiste gevolgd bij het Instituut Thomas in Rotterdam. Hierna wilde Silvia zich verder verdiepen in het vak, en in 2011 rondde ze de opleiding huidtherapie aan de Hoge School Utrecht af. Hierna werkte ze een tijd op de afdeling dermatologie in het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

“Daar heb ik veel kunnen leren over verschillende vormen van huidkanker, eczeem, rosacea en allerlei andere chronische huidaandoeningen.”

Plan hier direct je afspraak

Het doel van huidtherapeute Silvia

Heb je last van huidproblemen? Of wil je gewoon mooi ouder worden? Silvia helpt je graag door een persoonlijk plan op maat te maken op basis van een uitgebreide huidanalyse.

“Ik verwonder me nog steeds over de techniek en de prachtige resultaten die je met lasertherapie kunt bereiken en wil deze ervaring met mensen delen. Dit beroep is mijn passie. Het geeft me veel voldoening om mensen te kunnen helpen, zowel medisch als esthetisch. Een eenvoudige behandeling kan soms veel voor iemand betekenen. Als mijn cliënt met een blij en zelfverzekerd gevoel de deur uitloopt, is mijn doel bereikt.”

Jarenlange ervaring met behandelingen & cosmeceuticals

Het verbeteren van de huid bestaat uit verschillende aspecten. Bij de Van Rosmalen Kliniek doen we niet alleen verschillende huidbehandelingen, maar adviseren we je ook over de juiste huidverzorgingsroutine voor jouw huid.

Silvia is ervaren in het combineren van huidbehandelingen en het werken met cosmeceuticals. Zij adviseert u over de producten waarmee u thuis uw huid kunt verbeteren. Voor het beste resultaat werkt Silvia nauw samen met de cosmetisch artsen van de Van Rosmalen Kliniek. Bij Silvia is uw huid in goede handen!

Plan hier direct je afspraak

Ambassadeur van Intramedics

Silvia bezoekt regelmatig congressen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in het vakgebied. Daarnaast is Silvia een trotse ambassadeur van Intramedics. In deze community komen een aantal huidexperts uit de Benelux samen om elkaar te versterken in kennis op het gebied van huidbehandelingen, huidproducten en nieuwe technologieën. De missie van de community is om huidspecialisten in de Benelux te ondersteunen om zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Plan hier direct je afspraak

BIG-geregistreerde huidtherapeute

Silvia is een erkend huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Nederlandse Esthetische Laser Vereniging. Ook is Silvia geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Plan hier direct je afspraak