Huidtherapeut Silvia Scheurwater

Huidtherapeut Silvia Scheurwater

“Dit vak is mijn passie. Als mijn klant met een blij gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt, is mijn doel bereikt.”

Over Silvia Scheurwater

Silvia Scheurwater is zeer breed opgeleid en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmetische kant van huidtherapie. Haar expertise ligt bij combinatiebehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van peelings, laser / IPL en microneedling RF. Ze werkt al jaren met high end cosmeceuticals, waarover zij je uitgebreid kan adviseren.

Silvia volgde een privé opleiding tot schoonheidsspecialiste en visagiste bij Thomas Instituut te Rotterdam. Hierna wilde Silvia zich verdiepen in het vak, en in 2011 ronde ze de opleiding Huidtherapie af aan de Hoge School van Utrecht. Hierna heeft zij een tijd op de dermatologie afdeling in het Albert Schweitzer ziekenhuis gewerkt.

“Ik heb ontzettend veel mogen leren over verschillende vormen van huidkanker, eczeem, rosacea en allerlei andere chronische huidaandoeningen.”

Plan hier direct je afspraak

Het doel van huidtherapeute Silvia

Heb je last van huidproblemen? Of wil je gewoon mooi oud worden? Silvia helpt je graag door een persoonlijk plan op maat op te maken, aan de hand van een uitgebreide huidanalyse.

“Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt, en wil deze ervaring graag met mensen delen. Dit vak is mijn passie. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen, zowel medisch als esthetisch. Een eenvoudige behandeling kan soms heel veel betekenen voor iemand. Als mijn cliënt met een blij gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt, is mijn doel bereikt.”

Jarenlange ervaring met behandelingen & cosmeceuticals

Het verbeteren van de huid bestaat uit meerdere aspecten. Bij de Van Rosmalen Kliniek maken wij niet alleen gebruik van huidbehandelingen, maar adviseren wij je ook over de juiste skincare routine voor jouw huid.

Silvia is ervaren in het combineren van huidbehandelingen en het werken met cosmeceuticals. Zij adviseert je graag over de producten waarmee jij jouw huid ook thuis kunt verbeteren. Om de beste resultaten te behalen, werkt Silvia nauw samen met de cosmetisch artsen van de Van Rosmalen Kliniek. Bij Silvia is jouw huid in goede handen!

Plan hier direct je afspraak

Ambassadeur van Intramedics

Silvia woont regelmatig congressen en trainingen bij om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in het vakgebied. Daarnaast is Silvia trotse ambassadeur van Intramedics. In deze community komen een aantal huidexperts uit de Benelux bijeen om elkaar te versterken in kennis op het gebied van huidbehandelingen, huidproducten en nieuwe technologieën. De missie van de community is het ondersteunen van huidexperts in de Benelux om zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Plan hier direct je afspraak

BIG-geregistreerde huidtherapeut

Silvia is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association. Ook is Silvia ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Plan hier direct je afspraak