Onze COVID-19 richtlijnen en maatregelen

Richtlijnen voor een veilige kliniek ervaring

Beste klant,

Door de gevolgen van de COVID-19 pandemie zijn wij genoodzaakt om extra maatregelen te nemen om het virus zo min mogelijk te verspreiden. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en ons personeel staan immers voorop. Onze cosmetisch artsen KNMG, huidtherapeuten en ondersteunende medewerkers zijn opgeleid om infectiepreventiemaatregelen te begrijpen en in praktijk te brengen. Wij zullen daarom al deze beschermende maatregelen en richtlijnen over de handelswijze van artsen en personeelsleden in de kliniek strikt opvolgen. Daarnaast vragen wij aan jou als klant de nodige maatregelen zorgvuldig na te leven om eventuele besmettingen te voorkomen.

Aanvullende maatregelen in onze kliniek en voor onze medewerkers

Voor jouw veiligheid:

 • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht in de kliniek.
 • Voorafgaand aan de behandeling ontvang je een COVID-19 gerelateerde vragenlijst. Deze dient te worden ingevuld voor aanvang van de behandeling.
 • Het is wenselijk dat je stipt op tijd bent. Niet te vroeg en niet te laat. Zo voorkomen we dat onze wachtruimtes te druk worden.
 • Bij binnenkomst is er de mogelijkheid om de handen te desinfecteren.
 • Bij luchtwegklachten verzoeken wij je om een zelftest af te nemen voor aanvang van de behandeling.
  • Bij lichte klachten en een negatieve zelftest mag de behandeling doorgaan en bieden wij je een mondkapje aan in de kliniek als voorzorgmaatregel.
  • Bij heftige luchtwegklachten en/of koorts verzoeken wij je de afspraak tijdig te annuleren. Een nieuwe afspraak is pas mogelijk als de ziekteverschijnselen niet meer aanwezig zijn.

Voor jouw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers:

 • Onze behandelaren en ondersteunend personeel zijn opgeleid om infectiepreventiemaatregelen te begrijpen en na te leven.
 • Onze artsen en medewerkers zijn voorzien van beschermingsmiddelen, namelijk mondmaskers en handschoenen.
 • Behandelaren dragen handschoenen tijdens elke behandeling. Handschoenen worden direct na de behandeling uitgetrokken en hierna wordt handhygiëne toegepast door het wassen van de handen met zeep en door het gebruik van handalcohol.
 • Alleen gezonde behandelaren en ondersteunende medewerkers, zonder heftige luchtwegklachten, keelpijn en/of koorts en zonder andere personen met vergelijkbare klachten in de thuisomgeving, werken in de kliniek. Dit wordt voor aanvang van iedere werkdag uitgevraagd en bij eventuele klachten voeren wij die dag nog een sneltest uit, waarbij de uitslag binnen en kwartier bekend is.
 • Lees hier: Richtlijnen cosmetische behandelingen Covid-19 Moderna & Pfizer vaccinatie.

Door de bovenstaande richtlijnen na te leven zijn we in staat om je op een veilige en verantwoorde wijze te ontvangen en te behandelen. Het is een spannende tijd voor ons allen. Mocht iets toch niet helemaal duidelijk zijn of je twijfelt over iets, bel of stuur ons dan gerust een berichtje. We staan voor je klaar!

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien je graag gezond bij ons in de kliniek!

Van Rosmalen Covid-19 maatregelen

Zorg goed voor jezelf,
want dan zorg je tegelijkertijd ook goed voor de ander!

– Van Rosmalen Kliniek –