Onze COVID-19 richtlijnen en maatregelen

Richtlijnen voor een veilige ervaring in de kliniek

De gevolgen van de COVID-19 pandemie hebben ons gedwongen extra maatregelen te nemen om de verspreiding van het virus tot een minimum te beperken. De gezondheid en veiligheid van onze cliënten en medewerkers staat immers voorop. Onze cosmetische artsen KNMG, huidtherapeuten en ondersteunend personeel zijn opgeleid om infectiepreventiemaatregelen te begrijpen en toe te passen. Daarom zullen wij al deze beschermende maatregelen en richtlijnen voor het gedrag van artsen en medewerkers in de kliniek strikt naleven. Daarnaast vragen wij u als cliënt om de noodzakelijke maatregelen ter voorkoming van infecties zorgvuldig in acht te nemen.

Aanvullende maatregelen in onze kliniek en voor onze medewerkers

Voor uw veiligheid:

 • Het dragen van een mondmasker is in de kliniek niet verplicht.
 • Voorafgaand aan de behandeling ontvangt u een COVID-19 gerelateerde vragenlijst. Deze dient voor aanvang van de behandeling te worden ingevuld.
 • Het is wenselijk dat u stipt op tijd komt. Niet te vroeg en niet te laat. Dit voorkomt dat onze wachtkamers te druk worden.
 • Bij binnenkomst is er gelegenheid om de handen te desinfecteren.
 • Bij klachten aan de luchtwegen verzoeken wij u voor aanvang van de behandeling een zelftest te doen.
  • Bij milde klachten en een negatieve zelftest mag de behandeling doorgaan en bieden wij u in de kliniek uit voorzorg een mondmasker aan.
  • Bij ernstige luchtwegklachten en/of koorts vragen wij u de afspraak tijdig af te zeggen. Een nieuwe afspraak is pas mogelijk als de klachten niet meer aanwezig zijn.

Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers:

 • Onze behandelaars en ondersteunend personeel zijn opgeleid om infectiepreventiemaatregelen te begrijpen en na te leven.
 • Onze behandelaars en medewerkers zijn voorzien van beschermingsmiddelen, namelijk mondmaskers en handschoenen.
 • Behandelaars dragen handschoenen tijdens elke behandeling. Handschoenen worden onmiddellijk na de behandeling verwijderd en daarna wordt handhygiëne toegepast door het wassen van de handen met zeep en het gebruik van handalcohol.
 • In de kliniek werken alleen gezonde behandelaars en ondersteunend personeel, zonder ernstige luchtwegklachten, keelpijn en/of koorts en zonder andere personen met soortgelijke klachten in de thuissituatie. Dit wordt voor aanvang van elke werkdag gecontroleerd en bij eventuele klachten voeren we dezelfde dag nog een sneltest uit, waarbij de uitslag binnen een kwartier bekend is.
 • Lees hier: Cosmetische behandelingen Covid-19 Moderna & Pfizer vaccinatierichtlijnen.

Door ons te houden aan bovenstaande richtlijnen kunnen wij u op een veilige en verantwoorde manier ontvangen en behandelen. Het is een spannende tijd voor ons allemaal. Mocht er nog iets niet helemaal duidelijk zijn of bent u ergens onzeker over, bel of stuur ons dan gerust een bericht. Wij zijn er voor u!

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag in goede gezondheid terug in onze kliniek!

Zorg goed voor uzelf, want dan zorg je ook goed voor anderen!